Antena Căutare

Te cunosc de undeva 2020, ediția 14. Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu s-au transformat în Blondy

Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu ne amintesc de o altă trupă care a fost pe val în anii 2000 - două blonde superbe nominalizate la MTV Music Awards for Best Romanian Act. Cei doi cântăreți s-au transformat în Cristina Rus și Andreea Bănică, trupa Blondy.

liviu varciu si andrei stefanescu deghizati pe scena te cunosc de undeva Galerie
Te cunosc de undeva 2020, ediția 14. Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu travestiți într-o trupă celebră de blonde | antena 1

“Eu am cântat cu aceste domnișoare trei ani de zile în turneu”, a povestit Liviu la repetiții.

“Mie mi se pare un moment destul de tern. Ele, ca și joc, ca și apariție, nu sunt vreun spectacol. Sunt ele frumoase așa. Noi am mai avut personaje din-astea în care nu ai ce să faci”, a mărturisit Andrei.

citește și: Te cunosc de undeva 2020, ediția 13. Toto Dumitrescu a adus pe scenă o versiune nouă a piesei Macarena, prin transformarea în TYGA

“Trebuie să ne seduceți. Asta e povestea”, i-a îndemnat Cristi Iacob la repetiții pe Andrei și Liviu.

Cei doi au dat-o afară pe Jojo care repeat cu Ozana pentru a intra ei și a putea să stea de vorbă cu jurata, stabilind cum trebuie să își joace rolurile și cum trebuie să cânte.

“Ei au travesti! Despre ce vorbim? Este foarte ofertant. E prieten cu Andreea de ani de zile. Dacă nici el nu știe să facă pe Andreea…”, a spus Jojo.

Momentul lui Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu de la Te Cunosc de undeva 2020, întrerupt de Cosmin Seleși

Complet deghizați în cele două frumoase și sexy blonde din trupa Blondi, cu niște costume excepționale, Liviu și Andrei au fost opriți după primele secunde ale momentului lor de Cosmin Seleși.

“Stop! Nu vreau ca cele două cupluri preferate ale mele să nu ajungă în finală. Mi-aș dori ca…Săracele, nu au balet, nu au décor, nu au nimic. Mai avem baletul de Genius, vi-l dăm vouă acum”, a spus Cosmin către cei doi concurenți vizibil deranjați că le-a fost întrerupt momentul.

“Exact așa e și Andreea Bănică, dar mi-ar fi plăcut să fi și mai în fața Cristinei Rus”, a spus Andreea Bălan.

Ce au spus jurații despre transformarea celor doi artiști în trupa Blondy

“Văd două fete foarte frumoase, gemene de zodie, care s-au înțeles foarte bine atunci când nu erau împreună. Pe scenă se vedea foarte clar matematica, biologia”, a spus Aurelian Temișan râzând.

“Voi știți să vă jucați și sp vă bucurați, și ne bucurați și pe noi, și pe cei de-acasă și asta este cel mai important”, a adăugat Ozana Barabancea.

citește și: Te cunosc de undeva 2020, ediția 13. Tavi Clonda, show plin de energie: Ozana: „Ricky Martin a scris piesa asta pentru tine”

“La noi a vorbit mai mult!”, a completat râzând Romică Țociu.

“Tu ești cu ochii în prompter și când n-ai text. (…) Voi nu puteți fi decât fermecători pe scenă”, a mai adăugat Cristi Iacob, adresându-se lui Liviu.

Marea Finală Te cunosc de undeva!, sâmbătă, 19 decembrie, ora 20.00!

Te cunosc de undeva 2020, ediția 14. Adriana Trandafir și Romică Țociu show total cu cea mai cunoscută melodie Genius... Te cunosc de undeva 2020, ediția 14. Toto Dumitrescu a zguduit scena cu The Dope Show - Marilyn Manson...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x