Live acumXtra Night Show
Prime Time 20:00Sacrificiul

Te Cunosc de Undeva

SEZONUL 14 | SÂMBĂTĂ | ora 20.00

O transformare „glampătă”, metoda Palade și design interior! Imagini nefiltrate din culisele noului sezon „Te cunosc de undeva!”, doar pe AntenaPlay

Sâmbătă, 7 septembrie, ne-am bucurat de premiera celui de-al 14-lea sezon al emisiunii „Te cunosc de undeva!”. Cu bateriile încărcate, însetați de transformări și de voie bună, concurenții, jurații și prezentatorii ne-au oferit un show de excepție!Imagini nefiltrate din culise, în exclusivitate pe AntenaPlay.

Sâmbătă, 7 septembrie, ne-am bucurat de premiera celui de-al 14-lea sezon al emisiunii „Te cunosc de undeva!”. Cu bateriile încărcate, însetați de transformări și de voie bună, concurenții, jurații și prezentatorii ne-au oferit un show de excepție! Însă telespectatorii nu știu că totul a început cu 25 de zile înainte...Imagini nefiltrate din culise, în exclusivitate pe AntenaPlay.

Am avut parte de un început de sezon senzațional! Ceea ce nu știu telespectatorii este că munca antrenorilor și a concurenților a început cu 25 de zile înainte. Ce este metoda „Palade”? Care este originea cuvântului „glampătă”? Toate acestea și multe alte detalii picante din culisele primei ediții a sezonului 14 „Te cunosc de undeva!” se văd online, doar de pe AntenaPlay!

Ei bine, Sorana și juratul- profesor de actorie, Cristi Iacob, au dat naștere unui nou cuvânt: „glampătă”!

„Stimați telespectatori, tocmai s-a inventat un cuvânt! Se numește „glampătă” - de la americănescul „glamorous”/„glam” și „șleampătă”. Am stabilit că Amy Winehouse are un soi de glam, dar e ușor -pătă”, a explicat Cristi Iacob. „Acest cuvânt este copilul nostru”, a adăugat Sorana.

Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, gemenele de la Indiggo, au avut parte de cea mai scurtă lecție de actorie. Cel puțin, așa au sperat ei: „Ți-am zis, băi! Știe! Știe să ia omul!”

Un detaliu l-a dat peste cap pe Liviu. Concurentul nu a putut face nimic, până nu a redecorat camera de repetiții: „Nu se poate...punem amândoi bani și luăm un tablou!”

Cele mai tari momente din culisele primei ediții a sezonului 14 „Te cunosc de undeva!” se văd, în exclusivitate, pe AntenaPlay!

Aventura transformărilor a început în forță în cel de-al 14-lea sezon „Te cunosc de undeva!”, cu personaje dintre cele mai diverse, muzică live și multă voie bună. Cei 12 concurenți au intrat în joc cu mult entuziasm, iar jurații Ozana Barabancea (canto), Andreea Bălan (coregrafie), Cristi Iacob (actorie) și Aurelian Temișan (all the show) au fost impresionați de felul cum aceștia și-au pregătit primele roluri oferite de ruleta personajelor.

Cum se vor descurca cei 12 concurenți cu noile roluri atribuite lor de năstrușnica ruletă a personajelor, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbăta viitoare, de la ora 20:00, în cea de-a doua gală a celui de-al 14-lea sezon al show-ului „Te cunosc de undeva!”.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Te cunosc de undeva!, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/te-cunosc-de-undeva/ şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/tecunoscdeundeva/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/TeCunoscDeUndevaA1

🎭 Toate edițiile Te cunosc de undeva pot fi urmarite online, pe AntenaPlay! Intră acum, de pe orice dispozitiv ⏩ antenaplay.ro/TCDU

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube