Antena Căutare

Jojo se transformă în Nicu Paleru la Te cunosc de undeva!. Artista a adus distracția în platou

În a cincea ediție a sezonului XV de la "Te cunosc de undeva!", Jojo se transformă în Nicu Paleru și cântă piesa "Eu beau vinul cu borcanu'".

Jojo se transformă în Nicu Paleru la Te cunosc de undeva!. Artista a adus distracția în platou
Jojo se transformă în Nicu Paleru - "Eu beau vinul cu borcanu'", la Te cunosc de undeva!

"Eu țin dragostea cu anul și beau vinul cu borcanul" a răsunat în platoul Te cunosc de undeva! Jojo, îndrăzneață și plină de energie a reușit să-l pună îân scenă, apropae unu la unu, pe Nicu Paleru.

Jojo a fost bucuroasă de artistul care i-a fost dat spre punere în scenă: "Este pentru prima dată în concursul ăsta când pot să bag și eu, într-adevăr, puțină comedie. Are un zâmbet, are o chestie, are gesturi"

Emisiunea „Te cunosc de undeva” poate fi urmărită sâmbăta, de la ora 20:00, la Antena 1!

Totuși, artista a intâmpinat probleme în timpul repetițiilor, la un moment dat nu a mai putut cânta și i s-a făcut rău: "Nu s-a întâmplat nimic, doar că nu mai pot să respir". Medicii de pe ambulanță au intervenit imediat pentru a-i da o mână de ajutor artistei.

Interpretarea artistei a ridicat juriul în picioare și asta pentru că a creat un show total și pentru că veselia și distracția sunt nuanțele definitorii ale emisunii.

Urmărește mai jos momentul

Toto Dumitrescu se transformă în J Balvin la Te cunosc de undeva!. Artistul a avut o partitură grea... Marcel Pavel se transformă în Monica Anghel, iar Monica Anghel în Marcel Pavel la Te cunosc de undeva!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x