Căutare Live

Mesajele lui Cuza și Emi după ce au câștigat Te cunosc de undeva!. Ce au scris pe internet

Cuza și Emi sunt câștigătorii sezonului 17 Te cunosc de undeva. Cei doi tineri s-au clasat pe locul 1 în Marea Finală, cu doar 6 puncte avans în fața următoarei echipe. Iată ce mesaje au postat pe internet după victoria obținută.

Cuza și Emi sunt câștigătorii sezonului 17 Te cunosc de undeva. Cei doi tineri s-au clasat pe locul 1 în Marea Finală, cu doar 6 puncte avans în fața următoarei echipe. Iată ce mesaje au postat pe internet după victoria obținută.

Antena 1

Marea Finală a sezonului 17 Te cunosc de Undeva! a strălucit sub numele artiștilor Emi și Cuza, care au pus în scenă un moment ca un elogiu: Robbie Williams - “My Way”.

Cei doi tineri, foarte buni prieteni, au reușit să cucerească juriul și publicul și au fost desemnați câștigătorii sezonului 17 Te cunosc de undeva.

Astfel, Cuza și Emi au câștigat marele premiu în valoare de 15.000 de euro, care va fi donat în totalitate unei familii cu nevoi.

Citește și: Te cunosc de undeva! 9 iulie 2022. Emi și Cuza au cântat spectaculos piesa "My Way", în interpretarea artistului Robbie Williams

Ce mesaje au transmis Cuza și Emi după Finala Te cunosc de undeva sezon 17

Cuza s-a rezumat la doar câteva rânduri, spre deosebire de Emi care a avut de făcut multe mulțumiri după victoria de la Te cunosc de undeva!.

”Cine s-ar fi așteptat sa câștigăm noi @tecunoscdeundeva.oficial ...sigur noi nu...Un carusel de emoții și munca ce a durat peste 2 luni dar din fericire s-a încheiat asa...cu noi bucuroși printre confetii. Wow! @emi.ntz ești un băiat ok și un munte de prietenie și talent 🤣. Mulțumesc întregii echipe Te Cunosc care au fost ca o familie pentru noi....dar în special le mulțumesc oamenilor care ne-au acceptat asa imperfecti. Vă mulțumim!”, a scris Cuza pe contul său de Instagram.

Citește și: Te cunosc de undeva Sezonul 17, 9 iulie 2022. Emi și Cuza au câștigat marea finală!

De cealaltă parte, Emi i-a mulțumit lui Cuza pentru amintirile frumoase create în perioada competiției și nu numai. Iată mesajul lui:

”Am câștigaaaaat!! ❤️❤️🔥🔥🥳🥹

Cam asta a fost și experiență @tecunoscdeundeva.oficial , alături de cel mai bun prieten și partener al meu, @cuza.nt , căruia îi mulțumesc pentru alte amintiri frumoase, pe care le-am adăugat în albumul vieții noastre!! 🫶🏻

Am cunoscut niște oameni geniali, super talentați - colegii sau adversarii noștri, că nu știu cum să îi numesc de fapt 🤣🤣 care din punctul meu de vedere au fost câștigători cu toții, și serios, oricare dintre cele 8 echipe ar fi meritat să câștige!!

Mulțumim antrenorilor, care ne-au oferit cele mai bune sfaturi și au încercat să ne ajute cu tot ce au putut, pentru a ne fi mai ușor!

Echipele de la machiaj și de la costume au avut un vibe atâtttt de mișto și au avut atât de multă răbdare cu noi și ne-au făcut întotdeauna să ne simțim super bine și confortabil!!

Echipa de producție : de la reporteri, până la cameramani, până la regizori și producători - Genial cu totul, mulțumim din suflet!

Sper că v-ați bucurat alături de noi și v-am făcut sâmbetele mai frumoase! Love u all - fani, admiratori și hateri!!”, a transmis și Emi.

Te cunosc de undeva! 9 iulie 2022. Cine a câștigat Finala Te cunosc de Undeva! Emi și Cuza au obținut premiul de 15.000 ... Mesajul Ilonei Brezoianu după ce ea și Florin Ristei au pierdut la mustață finala Te cunosc de undeva. Cum l-a tachinat ...
Ultimele știri
x