Antena Căutare

Ozana Barabancea şi Cristi Iacob, detalii picante din culisele show-lui „Te cunosc de undeva” | Video

Ajunşi deja la al 15-lea sezon al show-ului „Te cunosc de undeva”, jurații Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan credeau că le-au văzut pe toate, dar se pare că s-au înşelat.

Clar s-au înşelat, având în vedere că în ediţia se sâmbătă seara, pe scenă vor urca.doi preşedinţi cu greutate, desigur interpretaţi de 2 dintre cei 11 concurenţi. Încă de la repetiţii, profesorii de canto şi de actorie, Ozana Brabancea şi Cristi Iacob, nu au vrut să dezvăluie prea multe.

citește și: Loredana, noul jurat de la X Factor, detalii inedite din culisele emisiunii. Ce surprize ne așteaptă în noul sezon | Video

Invitați la Observator, doi dintre jurații "Te cunosc de undeva", au făcut dezvăluiri inedite despre emisiunea care va avea loc sâmbătă seara la Antena 1.

"Sezonul 15, a emisiunii " Te cunosc de undeva", este o emisiune plină de surprize. Pe mine mă surprinde de fiecare dată. Ma surprinde ambiția concurenților, mă surprinde simțul umorului, bucuria cu care primesc toate provocările, iar eu la rândul meu trebuie să-mi fac temele și să-i învăț la rândul meu ce au de făcut", a declarat Ozana Barabancea, la Observator.

Ozana Barabancea şi Cristi Iacob, detalii picante din culisele show-lui „Te cunosc de undeva”

Cristi Iacob a dezvăluit faptul că îi admiră pe concurenții emisiunii, care sunt la rândul lor artiști de renume, iar la emisiune are ocazia de a le descoperi acestora și alte calități, dupa cum declara juratul.

"Ei sunt niște profesioniști, niște oameni care știu ce înseamna public", a declarat juratul, care a fost completat de Ozana, care spune că "perseverența bate talentul".

citește și: Lux și opulență. E o casă, dar poate fi asemuită cu un muzeu. Cum arată locuința visurilor și cui aparține | Video

Urmăriți mai multe dezvăluiri inedite din cadrul emisiunii "Te cunosc de undeva", care poate fi urmărită în fiecare sâmbătă de la ora 20:00, pe Antena 1.

Accesați clipul video de mai sus, difuzat la Observator.

Andreea Bălan, filmare fierbinte pentru fani! Mișcările divei au făcut senzație pe Instagram... „Mai stai puțin”. Mesajul publicat de Andreea Bălan pe Instagram e deja viral...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x