Antena Căutare

Te cunosc de undeva, 6 martie 2021. Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, moment savuros transformați în trupa Andre

Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu s-au transformat în trupa Andre, în gala cu numărul 5 a sezonului 16 de Te cunosc de undeva! Andreea Bălan nu a putut rezista și a cântat și dansat alături de concurenți.

Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, pe scnea TCDU, interpretându-le pe Andreea Bălan și Andreea Antonescu Galerie
Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, transformați în trupa Andre, la Te cunsoc de undeva! | Antena 1

Ruleta le-a oferit concurenților Liviu și Andrei provocarea de a aduce pe scenă un moment plin de sincroane, prin transformarea în trupa Andre. În gala Travesti Liviu Vârciu s-a transformat în Andreea Bălan iar Andrei Ștefănescu în colega de trupă a juratei, Andreea Antonescu. La repetiții, cei doi s-au declarat copleșiți de multitudinea de sincroane, însă au reușit să creeze un moment de-a dreptul savuros.

Ca la Mamaia anului 1999, Liviu și Andrei au adus pe scenă celebra piesă „Liberă la mare”.

Liviu și Andrei, transformați în trupa Andre la Te cunosc de undeva!. Cum a reacționat Andreea Bălan

De cum i-a văzut pe cei doi, adevărata Andreea Bălan s-a ridicat în picioare și a început să aplaude cu un zâmbet până la urechi. La un moment dat, Andreea Bălan nu a mai putut sta la masa juriului și s-a alăturat trupei The Colours, pentru a-i acompania pe concurenți. Așadar, spre finalul piesei, voca Andreei Bălan a răsunat în platoul TCDU.

Citește și: Te cunosc de undeva, 27 februarie 2021. Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu s-au transformat în Florian Pittiș și Mircea Baniciu

La finalul prestației artistice Andreea Bălan a droit să facă câteva mișcări de dans alături de Liviu și Andrei:

„Voi ați cam chiulit la coregrafie!”, le-a făcut observație Andreea Bălan celor doi.

„Hai, mă că s-au chinuit bieții băieți”, a completat Ozana Barabancea.

Andreea Bălan a mers lângă Liviu și Andrei și au dansat împreună, în timp ce jurata a și cântat. La un moment dat Andreea Bălan a uitat unul dintre versurile melodiei, fapt care a fost evidențiat de Liviu Vârciu:

„Era partea lu` Antoneasca”, a spus Andreea Bălan despre versul uitat.

Într-un final Andreea Bălan le-a mărturisit băieților că le apreciază momentul:

„Apreciez. Ați fost minunați! Drăgălașe! În 1999, la festivalul de la Mamaia, unde am și câștigat trofeul, costumele identice dar n-aveți platforme”, a remarcat Andreea Bălan.

„Sandalele au fost înalte, dar din 99 până acum s-au tocit”, au răspuns în glumă cei doi concurenți.

Cum au comentat jurații prestația concurenților Liviu și Andrei

Ozana Barabancea a recunoscut că misiunea concurenților Liviu și Andrei a fost una dificilă:

„Eu cred că este o piesă grea și pentru două fete, mai ales pentru doi bărbați. Nu mai sunteți la prima tinerețe, iar efortul a fost vizibil. Sunteți foarte determinați și foarte serioși și pentru asta eu vă iubesc foarte mult”, a comentat Ozana Barabancea transformarea celor doi.

Citește și: Te cunosc de undeva, 20 februarie 2021. Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, show provocator, transformați în LMFAO

Momentul concurenților l-a determinat pe Aurelian Temișan să facă un comentariu amuzant:

„Dragii mei, eu sunt și coleg cu ea de juriare (n.r. Andreea Bălan), suntem și rude prin alianță, deci vă dați seama că sunt de partea ei, dar ce pretenții să mai am eu la voi, care faceți tot ce vă stă în putință să vă iasă personajele, când ea nu mai știa propria coregrafie, când ea nu-și mai știa propriile versuri. Când ea s-a băgat cu vocea numai să vă încurce, dar voi nu v-ați lăsat încurcați. Voi la un moment dat erați precum la Mamaia pe plajă, două skijet-uri care nu făceați coregrafie, dar asta din cauza ei, după care voi v-ați redresat în secunda 2”, a glumit Aurelian Temișan.

„Mie mi se pare că au făcut perfect. Așa cum a improvizat Andreea vocal, așa au improvizat și ei coregrafia”, a glumit la rândul lui și Pepe.

Despre sezonul 16 al emisiunii „Te cunosc de undeva” de la Antena 1

Printre surprizele noului sezon se numără şi proiectul online „Te cunosc de undeva! After Party”. Dorian Popa, fost concurent al transforming show-ului se alătură echipei şi îi invită pe telespectatori, în fiecare săptămână, după difuzarea galei pe TV, la „Te cunosc de undeva! After Party”.

Mai exact, un episod exclusiv online, ce va putea fi urmărit pe www.a1.ro, în care urmăritorii vor avea acces direct în culisele emisiunii, unde Dorian Popa se distrează alături de vedetele show-ului şi este pus pe glume şi provocări non stop!

Emisiunea „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 se vede în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1!

Te cunosc de undeva, 6 martie 2021. Mirela Vaida, spectacol pe ritmuri latino, transformată în Ricky Martin... Te cunosc de undeva, 6 martie 2021. Cristina Vasiu, show de excepție, transformată în Jason Derulo: „Fantastic!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x