Te cunosc de undeva, 17 aprilie 2021. Emilia Popescu se transformă în Meghan Trainor - All about that bass

În a XI-a ediție a sezonului al XVI-lea de la "Te cunosc de undeva!", Emilia Popescu se transformă în Meghan Trainor și cântă piesa "All about that bass".

Emilia Popescu

Antena 1

Emilia Popescu a umplut inimile juraților de emoție și i-a distrat cu transformarea ei în Meghan Trainor. Emilia Popescu a transmis prin intermediul melodiei cele mai frumoase emoții și sentimente, pe care jurații le-au simțit imediat. Aceștia au fost extrem de atenți la transformarea actriței și au analizat în detaliu tot ce a făcut pe scenă.

Momentul artistic a fost complet: voce, dans și prezență scenică. Emilia Popescu a fost extrem de bună și a impresionat prin măiestria talentului său. Actrița a reușit să creeze un moment de excepție. Jurații au avut numai cuvinte de laudă la adresa ei, care a demonstrat încă o dată că are talentul în sânge.

Emilia Popescu, un personaj gingaș și delicios: "Tu nu poți să fii nefericită"

Actrița a intrat pe scena "Te cunosc de undeva!" cu foarte multă energie și eleganță, iar totul a devenit rapid un spectacol memorabil.

Citește și: Te cunosc de undeva, 10 aprilie 2021. Emilia Popescu, transformată în Radu Almășan, a făcut spectacol în Gala Latino

Ai o bucurie Emilia! Tu nu poți să fii nefericită, remarcă Cristi Iacob. Însă artista îl contrazice:"Ba ai să râzi! Când sunt nefericită arăt așa!".

„A fost un moment delicios! Mi-a plăcut mult atitudinea ta. Mai mult curaj că ești foarte tare Emilai!”, i-a spus Andreea Bălan.

Emilia Popescu a primit o avalanșă de aplauze la final semn că a făcut show în adevăratul sens al cuvântului.

Artişti unul şi unul vor urca pe scena transforming show-ului, motiv pentru care concurenții sunt foarte atenți la fiecare detaliu al transformărilor lor, iar jurații Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan sunt exigenți pe alocuri pentru că vor prestații excelente.

Spune ce crezi despre transformările din fiecare ediție, chiar în timp ce o urmărești în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Emisiunea „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 este difuzată în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1! Show-ul reprezintă o adevărată provocare pentru artiştii care au acceptat să participe, deoarece aceștia sunt puși la grea încercare de către ruleta care promite personaje de excepție și momente de magie curată pe scenă!

Citește și: Te cunosc de undeva, 27 martie 2021. Emilia Popescu se transformă în Jennifer Connelly - "Sway", la Te cunosc de undeva!

Sezonul 16 al emisiunii „Te cunosc de undeva”, de la Antena 1, aduce suprize mari

Printre surprizele noului sezon se numără şi proiectul online „Te cunosc de undeva! After Party”. Dorian Popa, fost concurent al transforming show-ului se alătură echipei şi îi invită pe telespectatori, în fiecare săptămână, după difuzarea galei pe TV, la „Te cunosc de undeva! After Party”.

Mai exact, un episod exclusiv online, ce va putea fi urmărit pe www.a1.ro, în care urmăritorii vor avea acces direct în culisele emisiunii, unde Dorian Popa se distrează alături de vedetele show-ului şi este pus pe glume şi provocări non stop!

Emisiunea „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 se vede în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1!

Urmărește integral ultima ediție: https://antenaplay.ro/te-cunosc-de-undeva. Vezi ce-ți place

Spune ce crezi despre transformările din fiecare ediție, chiar în timp ce o urmărești în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Hâț 😊 Dacă vrei să intri în culisele show-ului, vezi cel mai nou episod de After Party, cu Dorian Popa: https://a1.ro/video/antena-1/te-cunosc-de-undeva-after-party/

Ultimele știri