Antena Căutare

Te cunosc de undeva, 1 mai 2021. Pepe, transformat în Vali Vijelie, a adus Zanzibarul în România

În ediția 13 a sezonului al XVI-lea de la  "Te cunosc de undeva!", Pepe urcă pe scena show-ului transformărilor, pregătit să facă un show total, deghizat în Vali Vijelie.

pepe te cunosc de undeva Galerie
Te cunosc de undeva, 1 mai 2021. Pep | antena 1

După show-ul celebru al lui Vali Vijelie din Zanzibar, Pepe e pregătit să redea acel spectacol 1 la 1, folosindu-se de talentul său artistic.

Pepe a povestit la repetițiile de la Te Cunosc de Undeva! că s-a întâlnit cu Vali Vijelie

“Întâmplarea a făcut că mi-a apărut fix ieri în sala de sport și a stat de vorbă cu mine și am murit de râs. Și l-am verificat să văda dacă are păr pe picioare că am vrut să mă duc să mă tund”, a povestit Pepe la repetiții despre întâlnirea cu Vali Vijelie.

Celebrul manelist a aflat că Pepe îl interpretează în această seară.

“Deci e de atmosferă, frățioare”, i-a spus Cristi Iacob la repetiții concurentului Te cunosc de undeva.

Citește și: Te cunosc de undeva, 24 aprilie 2021. Adriana Trandafir și Romică Țociu, transformați în Viorica Rudăreasa și Ionel Tudorache

“Momentul ăla de referință e foarte haios, ală de pe plajă din Zanzibar, în care toată lumea dansează și Vali Vijelie cântă la o boxă”, a mai adăugat juratul Cristi Iacob.

Dezavantajul în cazul momentului pe care Pepe îl va aduce pe scenă e că nu va avea nisip, dar cu siguranță va știi cum să facă atmosferă, fiind un artist cameleon.

“N-am ce să te învăț, îmi pare rău. Să cânți cu apogiaturi, să cânți cu bucurie, cu veselie”, i-a spus Ozana Barabancea lui Pepe la repetiții.

“Degeaba spune Pepe că o să îi fie ușor că nu o să-I fie ușor pentru că la acute trebuie să mă convingă cu naturalețea domnului Vali. Magnetismul lui Pepe s-ar putea să mă păcălească, dar n-am să mă las păcălită de el și am să fiu atentă la cele mai mici detalii”, a mai adăugat Ozana în culise.

Pepe face show total pe scena Te cunosc de undeva! în Gala Românilor de Top

Având alături de el formația și clarinetul, așa cum și-a dorit de la repetiții, Pepe a intrat în scenă de parcă a pășit pe plaja din Zanzibar unde a cântat Vali Vijelie.

Transformarea sa de neegalat i-a lăsat pe toți cu gura căscată. În short și papuci, Pepe a intrat pregătit să aducă atmosfera de petrecere. În jurul său dansau toate domnișoarele în costum de baie.

Citește și: Te cunosc de undeva, 24 aprilie 2021. Radu Ștefan Bănică s-a transformat în Helena Paparizou și a făcut un moment spectaculos

Ozana și Andreea s-au ridicat de la masa juriului și au început să danseze pe ritmuri orientale, iar Cosmin Seleși filma cu telefonul mobil momentul de excepție.

Reacția juraților Te cunosc de undeva! după momentul lui Pepe

“Stai să-I trimit o poză cu nevastă-mea să știe că-s cu tine”, i-a zis Pepe lui Silvian, care a cântat la clarinet.

“Iată că Te cunosc de undeva reface scene actuale. Pepe, la tine nu pot decât să admir lucrurile și ușurința cu care le faci. Sigur semeni puțin cu Dragnea. Să știi că simțeam o boare de sare când cântai”, spune Cristi Iacob despre momentul lui Pepe.

“Mi-a plăcut această fuziune între manea și dansul traditional din Zanzibar și s-a dansat foarte furmos, în stilul caracteristic, mi-a plăcut tot show-ul în ansamblu. Domnul Vali la fel de relaxat cum îl știm”, a completat Andreea Bălan.

“Băi, îmi cer scuze în primul rând că am această costumație în conjunctură de plajă”, spune Temișan.

“Stai liniștit, tu ai fost elegant toată viața ta. Numărul 1, se știe”, i-a zis Pepe.

“M-a surprins plăcut ceea ce am văzut”, a mai adăugat Aurelian.

“Am crezut că te prind, dart e-am scăpat și de data asta. (…) Dar ți-a ieșit și de data asta”, i-a transmis Ozana lui Pepe.

“Și pentru amintirea vremurilor frumoase, mi-am lăsat mustață doar pentru emisia asta”, a mai adăugat Pepe.

Sezonul 16 al emisiunii „Te cunosc de undeva”, de la Antena 1, aduce suprize mari

Printre surprizele noului sezon se numără şi proiectul online „Te cunosc de undeva! After Party”. Dorian Popa, fost concurent al transforming show-ului se alătură echipei şi îi invită pe telespectatori, în fiecare săptămână, după difuzarea galei pe TV, la „Te cunosc de undeva! After Party”.

Mai exact, un episod exclusiv online, ce va putea fi urmărit pe www.a1.ro, în care urmăritorii vor avea acces direct în culisele emisiunii, unde Dorian Popa se distrează alături de vedetele show-ului şi este pus pe glume şi provocări non stop!

Hâț 😊 Dacă vrei să intri în culisele show-ului, vezi cel mai nou episod de After Party, cu Dorian Popa: https://a1.ro/video/antena-1/te-cunosc-de-undeva-after-party/

Te cunosc de undeva, 1 mai 2021. Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au parte de transformarea sezonului ca Matteo și Chri... Te cunosc de undeva, 1 mai 2021. Emilia Popescu, de nerecunoscut, deghizată în Carla’s Dreams. Duetul anului cu Vali Vij...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x