Antena Căutare

Te cunosc de undeva, 10 aprilie 2021. Emilia Popescu, transformată în Radu Almășan, a făcut spectacol în Gala Latino

În a zecea ediție a sezonului al XVI-lea de la "Te cunosc de undeva!", Emilia Popescu se transformă în Radu Almășan, solistul trupei Bosquito.

Emilia Popescu transformată în Radu Almășan Galerie
n a zecea ediție a sezonului al XVI-lea de la "Te cunosc de undeva!", Emilia Popescu se transformă în Radu Almășan, solistul trupei Bosquito

Emilia Popescu este mai pregătită ca niciodată să îi impresioneze pe jurați cu momentul său, însă nu ascunde faptul că transformarea sa este una dintre cele mai mari provocări ale sale din cadrul emisiunii "Te cunosc de undeva!".

"Emilia are o provocare foarte frumoasă, Radu Almășan, pe care eu îl apreciez foarte mult.", a spus Ozana Barabancea.

De asemenea, concurenta a rămas surprins plăcută de alegerea lui Ruli, iar transformarea este una pe gusturile sale, lucru pe care l-a și recunoscut la repetiții. Aceasta a mărturisit că personajul are o voce foarte bună, este unul haios și are foarte multe amintiri plăcute pe piesele trupei Bosquito.

Chiar și Cristi Iacob a dezvăluit faptul că Radu Almășan este pe spiritul Emiliei Popescu și consideră că acest moment o să fie unul extrem de bun. Concurenta a repetat din greu și s-a adaptat rapid coregrafiei, care i-a plăcut extrem de mult.

Citește și: Radu Ştefan Bănică se transformă în Delia la Te cunosc de undeva! „Cred că cel mai şocat va fi tatăl lui!”

"O să fie cu balet, o să fie un număr drăguț. Mă bucur mult că e de comedie, mai scap un pic de presiunea personajelor.", i-a spus Emilia Popescu lui Cristi Iacob.

După foarte multe repetiții, concurenta a reușit să se acomodeze cu transformarea din această seară, dar și cu nota lungă și grea pe care trebuie să o cânte.

"Emilia va trebui să cânte această piesă în travesti, evident. Va trebui să simtă ritmul latino, va trebui să își asume timbrarea asta masculină a lui Radu Almășan. Și da, este o provocare pentru ea. Sper să facă o figură bună în Gala Latino și să se bucure de personaj", a mai zis Ozana Barabancea.

Emilia Popescu l-a impresionat pe Radu Almășan

Emilia Popescu a urcat încrezătoare pe scena Te cunosc de undeva, iar apariția sa l-a făcut pe Radu Almașan să râdă cu zâmbetul până la urechi. De asemenea, concurenta a reușit să îl interpreteze de minune, iar piesa "Pepita" a avantajat-o.

Atât jurații, cât și publicul au rămas impresionați de momentul său, însă solistul trupei Bosquito a fost cel mai surprins de apariția actriței. Mai mult decât atât, acesta a luat-o la dans și pe frumoasa prezentatoare, Alina Pușcaș.

Un lucru nu a putut trece observat de către Radu, care a văzut imediat că strungăreața Emiliei Popescu este mai mare decât a lui. Cântărețul a mărturisit și faptul că din pricina strungăreței avea și o poreclă când era mic, i se spunea Poarta Șchei.

"Când a apărut Emilia am avut un șoc, pentru că am uitat cu desăvârșire că am purtat un sacou exact ca al ei, ar trebui să am o discuție cu stilistul meu de atunci. Stilistul pe vremea aia era mama, ăștia de prin familie", am spus Radu Almășan.

Citește și: Te cunosc de undeva, 27 martie 2021. Emilia Popescu se transformă în Jennifer Connelly - "Sway", la Te cunosc de undeva!

Laudele din partea juraților nu au încetat să apară. Andreea Bălan a fost extrem de încântată de momentul și coregrafia spectaculoasă a Emiliei Popescu. Ozana Barabancea i-a spus concurentei că au fost vizibile emoțiile, însă s-a descurcat de minune, mai ales că presiunea era mult mai mare pentru că trupa Bosquino se afla în platou.

Despre sezonul 16 al emisiunii „Te cunosc de undeva” de la Antena 1

Printre surprizele noului sezon se numără şi proiectul online „Te cunosc de undeva! After Party”. Dorian Popa, fost concurent al transforming show-ului se alătură echipei şi îi invită pe telespectatori, în fiecare săptămână, după difuzarea galei pe TV, la „Te cunosc de undeva! After Party”.

Mai exact, un episod exclusiv online, ce va putea fi urmărit pe www.a1.ro, în care urmăritorii vor avea acces direct în culisele emisiunii, unde Dorian Popa se distrează alături de vedetele show-ului şi este pus pe glume şi provocări non stop!

Emisiunea „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 se vede în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1!

Urmărește integral ultima ediție: https://antenaplay.ro/te-cunosc-de-undeva. Vezi ce-ți place

Te cunosc de undeva, 10 aprilie 2021. Radu Almășan și trupa Bosquito, invitați speciali în Gala Latino. Cum arată acum a... Te cunosc de undeva, 10 aprilie 2021. Radu Ștefan Bănică a luat cu asalt scena, transformat în Maluma...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x