Antena Căutare

Te cunosc de undeva, 27 martie 2021. Emilia Popescu se transformă în Jennifer Connelly - "Sway", la Te cunosc de undeva!

În a opta ediție a sezonului al XVI-lea de la "Te cunosc de undeva!", Emilia Popescu se transformă în Jennifer Connelly și cântă piesa "Sway".

Te cunosc de undeva, 27 martie 2021. Emilia Popescu se transformă în Jennifer Connelly - "Sway", la Te cunosc de undeva! Galerie
Emilia Popescu se transformă în Jennifer Connelly | Antena 1/Mireasa

Emiliei Popescu i-a fost frică de personajul său și asta pentru că marea artistă Jennifer Connelly are o prezență extrem de misterioasă pe scenă, se mișcă extrem de puțin, clipește rar și impune o eleganță incredibilă doar prin prezența pe scenă.

Emila Popescu a primit din partea Ruletei o sarcină extrem de grea. Aceasta trebuie să se transforme într-o artistă care impresionează prin minimalism.

Concurenta s-a pregătit intens și a repetat foarte mult alături de Cristi Iacob, care i-a oferit cele mai bune sfaturi și a ghidat-o spre un moment de-a dreptul spectaculos din punct de vedere al actoriei.

Emilia Popescu a interpretat unpersonaj greu și a făcut un exercițiu de "introvertire vocală"

Momentul artistic a fost complet: voce, dans și prezență scenică. Emilia Popescu a fost extrem de bună și a impresionat prin măiestria talentului său. Actrița a reușit să creeze un moment de excepție. Jurații au avut numai cuvinte de laudă la adresa ei, care a demonstrat încă o dată că are talentul în sânge.

Citește și: Te cunosc de undeva, 27 martie 2021. Cristina Vasiu se transformă în Lara Fabian - "Caruso", la Te cunosc de undeva!

Emilia Popescu a transmis prin intermediul melodiei cele mai frumoase emoții și sentimente, pe care jurații le-au simțit imediat. Aceștia au fost extrem de atenți la transformarea actriței și au analizat în detaliu tot ce a făcut pe scenă.

Actrița a intrat pe scena "Te cunosc de undeva!" cu foarte multă energie și eleganță, iar totul a devenit rapid un spectacol memorabil.

"Mi-a plăcut foarte mult momentul. Tu, Emilia, ești o adevărată doamnă superbă, elegantă. Ai fost 1 la 1 cu personajul, mi-a plăcut foarte mult și ai avut, așa, atitudine de doamnă misterioasă și foarte elegantă. Bravo!", i-a spus Andreea Bălan.

"Ai avut personaj! Tu știi să faci personaje, ți-a fost teamă de el de personaj", a spus Cristi Iacob, care a aplaudat-o la finalul jurizării sale.

"Ești foarte elegantă! Mi-a plăcut cum te-ai achitat de acest personaj și această lecție de smerenie. Bravo, bavo, bravo!", spune Ozana Barabancea.

Citește și: Te cunosc de undeva, 27 martie 2021. Ana Baniciu și Raluka se transformă în Beyonce - "Single Ladies", la Te cunosc de undeva!

Emilia Popescu a primit o avalanșă de aplauze la final semn că a făcut show în adevăratul sens al cuvântului.

Artişti unul şi unul vor urca pe scena transforming show-ului, motiv pentru care concurenții sunt foarte atenți la fiecare detaliu al transformărilor lor, iar jurații Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan sunt exigenți pe alocuri pentru că vor prestații excelente.

Emisiunea „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 se vede în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1!

Hâț 😊 Dacă vrei să intri în culisele show-ului, vezi cel mai nou episod de After Party, cu Dorian Popa: https://a1.ro/video/antena-1/te-cunosc-de-undeva-after-party/

Te cunosc de undeva, 27 martie 2021. Ana Baniciu și Raluka, sexy în postura lui Beyonce. Cele două au impresionat... Te cunosc de undeva, 27 martie 2021. Pepe, într-o ipostază în care fanii nu l-au mai văzut. Cum s-a descurcat ca Maria C...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x