Antena Căutare

Te cunosc de undeva, 10 aprilie 2021. Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu se transformă în Gipsy Kings și fac un moment de excepție

În a zecea ediție a sezonului al XVI-lea de la "Te cunosc de undeva!", Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu fac un moment excepțional, transformați în Gipsy Kings.

Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu se transformă în Gipsy Kings Galerie
n a zecea ediție a sezonului al XVI-lea de la "Te cunosc de undeva!", Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu fac un moment excepțional, transformați în Gipsy Kings

În Gala a Muzicii Latino, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au de interepretat niște voci foarte bune, iar acest lucru îi pune în dificultate. Deși au trecut prin mai multe transformări spectaculoase de-a lungul emisiunii "Te cunosc de undeva!", cei doi sunt deciși să ofere un moment de excepție.

Ozana Barbancea le-a oferit cele mai bune sfaturi în ceea ce privește timbrul vocal al celor doi artiști din trupa Gipsy Kings, iar concurenții au ascultat cu foarte mare atenție pentru a pune în practică totul.

Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu se potrivesc de minune acestei transformări și speră la un moment foarte bun, pentru că au carismă, veselie și atitudine.

"Auzi, dacă tu te poți forța un pic și poți face acuta aia, ești foarte tare, dar probabil că acum esști puțin mai lejer, poate totuși ți-e frică, dar e păcat. Sunt convinsă că poți!", i-a spus Ozana Barabancea lui Liviu Vârciu, care a întâmpinat puține probleme la repetiții în ceea ce privește timbrul său vocal.

Citește și: Te cunosc de undeva, 3 aprilie 2021. Cristina Vasiu, transformată în Margareta Clipa, aduce pe scenă dragostea rurală

La repetiții, Pepe a încercat să îi intimideze pe cei doi concurenți și a decis să cânte versurile piesei alături de ei, însă mai mult i-a încurcat, lucru pe care Liviu Vârciu l-a observat imediat și i-a oferit o replică.

"Nu ne mai încurca!", a zis Liviu Vârciu.

Cei doi nu s-au lăsat prea ușor și s-au descurcat de minune, drept dovadă stă momentul lor din această seară.

În această ediție greul o să cadă puțin pe Andrei Ștefănescu, pentru că trebuie să cânte din voce, cât și la chitară.

Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au făcut un moment de excepție

Deși au întâmpinat câteva dificultăți la repetiții, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au lăsat emoțiile deoparte și au urcat pe scena Te cunosc de undeva încrezători în forțele lor. Nimeni nu se aștepta ca cei doi să intre atât de bine în pielea personajului și să evolueze atât de mult.

Cei doi concurenți au surprins pe toată lumea, iar jurații s-au ridicat de la masă pentru a dansa pe piesa lor. Momentul lor a încântat pe toată lumea și în semn de mulțumire pentru efortul lor au primit o avalanșă de aplauze.

Citește și: Te cunosc de undeva, 3 aprilie 2021. Liviu și Andrei, învăluiți în romantism, se transformă în Lionel Richie și Diana Ross

"Nici Pepe, nici mama lui Pepe, nici tot neamul lui Pepe, nici Gipsy Kings dacă veneau astăzi nu îi puteau opri pe cei doi! Felicitări", le-a spus Aurelian Temișan. Ozana Barabancea le-a dezvăluit că a constatat un lucru, cei doi au cu siguranță valoare.

Despre sezonul 16 al emisiunii „Te cunosc de undeva” de la Antena 1

Printre surprizele noului sezon se numără şi proiectul online „Te cunosc de undeva! After Party”. Dorian Popa, fost concurent al transforming show-ului se alătură echipei şi îi invită pe telespectatori, în fiecare săptămână, după difuzarea galei pe TV, la „Te cunosc de undeva! After Party”.

Mai exact, un episod exclusiv online, ce va putea fi urmărit pe www.a1.ro, în care urmăritorii vor avea acces direct în culisele emisiunii, unde Dorian Popa se distrează alături de vedetele show-ului şi este pus pe glume şi provocări non stop!

Emisiunea „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 se vede în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1!

Spune ce crezi despre transformările din fiecare ediție, chiar în timp ce o urmărești în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Te cunosc de undeva, 10 aprilie 2021. Radu Ștefan Bănică a luat cu asalt scena, transformat în Maluma... Te cunosc de undeva, 10 aprilie 2021. Andreea Bălan și Alina Pușcaș au făcut spectacol cu ținutele lor. Ce au ales să po...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x