Antena Căutare

Te cunosc de undeva, 3 aprilie 2021. Cristina Vasiu, transformată în Margareta Clipa, aduce pe scenă dragostea rurală

În a noua ediție a sezonului al XVI-lea de la "Te cunosc de undeva!", Cristina Vasiu are de îndeplinit o provocare grea, fiind transformată în Margareta Clipa.

cristina vasiu te cunosc de undeva Galerie
Te cunosc de undeva, 3 aprilie 2021. Cristina Vasiu | antena 1

În gala Muzicii de Dragoste, Cristina ne amintește despre dragostea rurală, cu ajutorul personajului pe care îl interpretează astăzi, Margareta Clipa, pe o sârbă cu iz de amor.

Frumoasa concurentă a avut emoții la repetiții, fiind îngrijorată pentru cum îi va ieși acest moment de muzică populară pe scenă.

“O frumoasă provocare în această seară pentru Cristina Vasiu, Margareta Clipa, un pic de bucurie, să săltăm, să jucăm”, spune Ozana Barabancea.

“O hunedoreancă din Deva are de jucat o bucovineancă din Moldova”, a completat Cristi Iacob despre personajul Cristinei.

“Piesa asta o să fie pentru bunicii mei, bunica din păcate nu mai e și i-ar fi plăcut foarte mult să mă vadă”, spune Cristina la repetiții.

Momentul excepțional cu muzică populară al Cristinei Vasiu

“Să fii atentă la ritm, la articulație, la accentual specific și sunt convinsă că o să iasă un moment de neuitat pentru toți telespectatorii”, a mai spus Ozana.

“Să nu frazezi ca la muzică ușoară că îmi dau demisia”, a mai adăugat Ozana Barabancea.

“O să fie un moment moldovenesc ca la carte”, a spus Cristina la repetiții, știind ce urmează să facă pe scenă.

Citește și: Te cunosc de undeva, 27 martie 2021. Emilia Popescu se transformă în Jennifer Connelly - "Sway", la Te cunosc de undeva!

Dedicând această piesp bunicii ei care nu mai e, Cristina a dat tot ce a avut mai bun, în special pentru că e și pe jumătate moldoveancă. Frumoasa concurentă a avut un port popular superb și a imitat cu grație accentul Margaretei Clipa.

Cristina Vasiu a cântat despre dragostea ei pentru Vasile, stârnind aplauze, urale și fluierături și invitând lumea la joc, cu energia ei.

Concurenta a interpretat piesa “Zi-I, Vasile, zi-i”, iar jurații au rămas surprinși de interpretarea ei, acompaniată de un taraf extraordinar.

Jurizarea momentului de excepție al Cristinei Vasiu

“Decepția mea este că nu am cântat cu tarafu”, spune Liviu Vârciu, după momentul Cristinei.

“Într-adevăr o piesă cu energie. Domna Margareta Clipa (…) o cântă la fel de deschis, dar parcă să zic că ai avut puțin cam multă energie ”, spune Aurelian Temișan.

Citește și: Te cunosc de undeva, 27 martie 2021. Cristina Vasiu a adus lacrimi în ochii juriului după transformarea în Lara Fabian

“Iartă-mă, iertați-mă. Mă duc să-mi iau ochelarii. Eu am crezut că e Mirela Vaida”, spune Liviu Vârciu, glumind pe seama apariției Cristinei.

“Show-ul este înnobilat și de voce pentru că ai o voce frumoasă. (…) Eu știu că ai dedicate această piesă bunicii tale. E adevărat ai fost mult prea în vână”, a adăugat Ozana Barabancea.

“Ești foarte frumoasă, mă bucur că ai făcut câțiva pași special pentru mine”, spune Andreea Bălan despre momentul Cristinei.

“Două detalii ai avut de făcut, moldovineasca și zâmbetul. Au fost cam aproximativ”, a adăugat Cristi Iacob.

Sezonul 16 al emisiunii „Te cunosc de undeva” de la Antena 1

Printre surprizele noului sezon se numără şi proiectul online „Te cunosc de undeva! After Party”. Dorian Popa, fost concurent al transforming show-ului se alătură echipei şi îi invită pe telespectatori, în fiecare săptămână, după difuzarea galei pe TV, la „Te cunosc de undeva! After Party”.

Mai exact, un episod exclusiv online, ce va putea fi urmărit pe www.a1.ro, în care urmăritorii vor avea acces direct în culisele emisiunii, unde Dorian Popa se distrează alături de vedetele show-ului şi este pus pe glume şi provocări non stop!

Emisiunea „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 se vede în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1!

Urmărește integral ultima ediție: https://antenaplay.ro/te-cunosc-de-undeva. Vezi ce-ți place

Spune ce crezi despre transformările din fiecare ediție, chiar în timp ce o urmărești în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Hat 😊 Dacă vrei să intri în culisele show-ului, vezi cel mai nou episod de After Party, cu Dorian Popa: https://a1.ro/video/antena-1/te-cunosc-de-undeva-after-party/

Te cunosc de undeva, 3 aprilie 2021. Liviu și Andrei, învăluiți în romantism, se transformă în Lionel Richie și Diana Ro... Te cunosc de undeva, 3 aprilie 2021. Pepe, transformat în James Brown, face un spectacol ireproșabil, uimindu-i pe juraț...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x