Antena Căutare

Te cunosc de undeva, 10 aprilie 2021. Mirela Vaida s-a transformat în Pepe și a impresionat jurații. Ce a intimidat-o

În a zecea ediție a sezonului al XVI-lea de la "Te cunosc de undeva!", Mirela Vaida se transformă în Pepe și interpretează piesa "Cine, cine".

Mirela Vaida, transformată în Pepe Galerie
În a zecea ediție a sezonului al XVI-lea de la "Te cunosc de undeva!", Mirela Vaida se transformă în Pepe

Momentul mult așteptat al acestei ediții a Muzicii Latino a fost cel al Mirelei Vaida, care s-a transformat în Pepe. Concurenta trebuie să îl interpreteze pe unul dintre colegii săi, iar acest lucru o neliniștește puțin, pentru că nu este tocmai ușor să te transformi în Pepe.

Mirela Vaida i-a urmărit fiecare mișcare și timbru vocal, iar în Ozana Barabancea și Cristi Iacob i-au oferit toate sfaturile necesare pentru a face un moment de excepție în această Gală plină de surprize.

"Este foarte greu și se cântă dintr-o răsuflare, nu am niciun moment de respiro pe negativ", i-a spus concurenta Ozanei Barabancea la repetiții.

Citește și: Te cunosc de undeva, 20 martie 2021. Mirela Vaida, travesti de excepție în Brian Johnson, membrul trupei ACDC

Deși nu are foarte mult de dansat, transformarea în Pepe este o provocare pentru Mirela Vaida. La repetiții, aceasta s-a simțit intimidată de prezența artistului în platou și i-a cerut să plece pentru a putea cânta.

"Hai, mă Pepe! Nu sta aici!", i-a zis Mirela Vaida colegului său, care o intimida cu prezența sa.

"E presiune pe ea, săraca fată!", a spus Ozana Barabancea.

Pepe a felicitat-o pe concurentă pentru interpretarea sa perfectă și a încurajat-o la repetiții.

Mirela Vaida, momentul la care concurenții s-au ridicat în picioare

Mirela Vaida a urcat cu emoții pe scenă, însă a reușit să intre rapid în pielea personajului, iar Pepe a rămas surprins de momentul său. Mai mult decât atât, încă de când a pășit pe scenă, concurenții s-au ridicat de pe canapea și au început să danseze pe piesa "Cine, cine", cântată de concurentă.

Jurații au fost foarte atenți la fiecare mișcare și timbru vocal al concurentei, iar laudele nu au încetat să apară. Aurelian Temișan i-a dezvăluit Mirelei că a fost un moment fierbinte, însă nu atât de spectaculos.

"Cred că la repetiții ți-a ieșit mai bine", i-a spus Ozana Barabancea, în timp ce Andreea Bălan i-a lăudat momentul coregrafic.

Citește și: Te cunosc de undeva, 20 martie 2021. Ana Baniciu și Raluca se transformă în Anda Călugareanu şi Mitică Popescu

Romică Țociu și ceilalți concurenți au aplaudat-o pe Mirela Vaida și au felicitat-o pentru cum a reușit să îl interpreteze pe Pepe.

Despre sezonul 16 al emisiunii „Te cunosc de undeva” de la Antena 1

Printre surprizele noului sezon se numără şi proiectul online „Te cunosc de undeva! After Party”. Dorian Popa, fost concurent al transforming show-ului se alătură echipei şi îi invită pe telespectatori, în fiecare săptămână, după difuzarea galei pe TV, la „Te cunosc de undeva! After Party”.

Mai exact, un episod exclusiv online, ce va putea fi urmărit pe www.a1.ro, în care urmăritorii vor avea acces direct în culisele emisiunii, unde Dorian Popa se distrează alături de vedetele show-ului şi este pus pe glume şi provocări non stop!

Emisiunea „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 se vede în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1!

Urmărește integral ultima ediție: https://antenaplay.ro/te-cunosc-de-undeva. Vezi ce-ți place

Te cunosc de undeva, 10 aprilie 2021. Romică Țociu și Adriana Trandafir, transformați în Rosario Flores și El Cigala... Te cunosc de undeva, 10 aprilie 2021. Cristina Vasiu, transformată în Loalwa Braz de la Kaoma, a făcut show total cu pie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x