Antena Căutare

Te cunosc de undeva, 20 martie 2021. Mirela Vaida, travesti de excepție în Brian Johnson, membrul trupei ACDC

Mirela Vaida intră în Gala 7 a sezonului 16 Te cunosc de undeva transformată în Brian Johnson, iar piesa pe care a interpretat-o este "You shook me all night long".

Mirela Vaida pe scena Galerie
Mirela Vaida, momentul plin de energie

Mirela Vaida a primit o transformare destul de dificilă din partea Ruletei, iar acest lucru o îngrijorează. Aceasta a venit încrezătoare în propriile forțe și este foarte sigură pe ea, însă îi este foarte teamă de această melodie.

"Eu pot interpreta orice piesă, dar nu rock. Nu știu cum să îl abordez, nu știu de unde să îl apuc, cum să îl scot, că e forță.", a dezvăluit Mirela Vaida imediat ce a ajuns pe platoul emisiunii.
Ozana Barbanacea a avut grijă să repete în amănunt cu concurenta și a învățat-o ce are de făcut.

Citește și: Te cunosc de undeva, 6 martie 2021. Pepe, moment plin de grație, transformat în Angela Similea: „Jos pălăria”

Jurata are o mare încredere în profesionalismul Mirelei și crede că va reuși să facă unul dintre cele mai spectaculoase momente.

Concurenta a mărturisit că a interpretat piesa de mai multe ori acasă alături de micuții săi, care s-au bucurat extrem și au savurat ocazia.

Și Cristi Iacob i-a oferit cele mai bune sfaturi despre cum trebuie să fie momentul său. A evidențiat faptul că trebuie să fie plină de energie pe scenă.

"Vreau să o văd pe Mirela Vaida cum pur și simplu se distrează pe ACDC. Dă frate până cazi din picioare, după aia e.", a spus juratul. Acesta a apelat și la un gest, și-a făcut cruce atunci când a fost întrebat dacă este sigur pe momentul concurentei și dacă crede că îi va ieși tot ceea ce și-a propus.

Mirela Vaida, momentul plin de energie care a impresionat jurații

Concurenta a urcat pe scenă cu zâmbetul pe buze și i-a suprins pe cei patru jurați cu energia sa încă din prima clipă. Mirela Vaida a reușit să cânte piesa perfect, cu răgușeală de care i-a spus Ozana Barabancea în timpul repetițiilor.

Vedeta a făcut spectacol și a ridicat pe toată lumea în picioare. Se pare că s-a adaptat foarte rapid și a intrat perfect în pielea prsonajului.

"Atitudinea mie mi-a plăcut foarte mult. Atitudinea e parte a actoriei, dar face parte dintr-un show total.", a spus Aurelian Temișan.

Citește și: Te cunosc de undeva, 6 martie 2021. Adriana Trandafir și Romică Țociu au făcut show pe ritmuri disco, transformați în „Eruption”

Concurenta a primit foarte multe complimente și felicitări din partea juraților. Andreea Bălan a fost extrem de încântată de momentul său.

Despre sezonul 16 al emisiunii „Te cunosc de undeva” de la Antena 1

Printre surprizele noului sezon se numără şi proiectul online „Te cunosc de undeva! After Party”. Dorian Popa, fost concurent al transforming show-ului se alătură echipei şi îi invită pe telespectatori, în fiecare săptămână, după difuzarea galei pe TV, la „Te cunosc de undeva! After Party”.

Mai exact, un episod exclusiv online, ce va putea fi urmărit pe www.a1.ro, în care urmăritorii vor avea acces direct în culisele emisiunii, unde Dorian Popa se distrează alături de vedetele show-ului şi este pus pe glume şi provocări non stop!

Emisiunea „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 se vede în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1!

Urmărește integral ultima ediție: https://antenaplay.ro/te-cunosc-de-undeva. Vezi ce-ți place

Spune ce crezi despre transformările din fiecare ediție, chiar în timp ce o urmărești în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Hâț 😊 Dacă vrei să intri în culisele show-ului, vezi cel mai nou episod de After Party, cu Dorian Popa: https://a1.ro/video/antena-1/te-cunosc-de-undeva-after-party/

Te cunosc de undeva, 20 martie 2021. Ana Baniciu și Raluca se transformă în Anda Călugareanu şi Mitică Popescu... Te cunosc de undeva, 20 martie 2021. Emilia Popescu, momentul emoționant, transformată în Margareta Pâslaru...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x