Antena Căutare

Te cunosc de undeva! 10 septembrie 2022. WRS și Emilian, show marca Fredy Mercury pe scenă. Au cântat ”I want to break free”

WRS și Emilian au făcut spectacol pe scena Te cunosc de undeva! sezon 18. Cei doi concurenți au reușit să impresioneze cu interpretarea piesei ”I want to break free” a trupei Queen.

wrs si emilian la te cunosc de undeva sezon 18 Galerie
WRS și Emilian au făcut spectacol pe scena Te cunosc de undeva! sezon 18. Cei doi concurenți au reușit să impresioneze cu interpretarea piesei ”I want to break free”. | Antena 1

”Queen, ce tare. Eu sunt fan.”, a spus WRS. Cei doi au intrat în forță încă de la prima repetiție. ”El are mai multă treabă”, a remarcat Emilian la prima întâlnire cu Furnica.

WRS și Emilian, show marca Queen pe scena Te cunosc de undeva! sezon 18. Au cântat ”I want to break free”

WRS și Emilian au dat totul încă de la repetițiile Te cunosc de undeva! sezon 18 și au reușit să impresioneze. ”Sunt buni rău”, s-a tot auzit în timp se antrenau.

Au repetat povestea și când au ajuns în fața juraților. Vizibil uimiți de calitățile celor doi concurenți, jurații s-au ridicat din picioare și au cântat alături de WRS și Emilian. Nici colegii de competiție nu au putut sta jos.

”Woow. Mamă, ce moment. Mamă ce Queen au făcut.”, a zis Pepe când a revenit pe scenă ca să afle părerea juriului. ”Doar atât?!”, s-a auzit și Aurelian Temișan.

Jurizare WRS și Emilian în gala Te cunosc de undeva! din 10 septembrie 2022

”Ce ați avut voi de jucat se numește supratemă. Adică să joci un bărbat care joacă o femeie, care e de fapt un bărbat care spune că o femeie trebuie să spargă zidurile. E foarte greu de jucat. Vă mulțumesc”, a afirmat Cristi Iacob.

”Fredy e o legendă și să te transformi în el e o mare onoare. Dar să-l mai faci și bine este extraordinar. Ne bucurăm că ați avut acest personaj și că l-ați așa, Fredy în femeie și Fredy cum era el de obicei. Felicitări pentru tot momentul. Se vede că ați studiat, că ați muncit”, a adăugat și Andreea Bălan.

”Dinții nu i-a împiedicat să cânte bine. Sunteți foarte talentați și mă bucur enorm că ați debutat așa frumos la Te cunosc de undeva!”, a jurizat și Ozana Barabancea.

Despre sezonul 18 Te cunosc de undeva!

8 cupluri de vedete, concurenţi unul şi unul, #NăscuţiPentruSpectacol, talentaţi şi dornici de distracţie vor intra în jocul transformărilor la Antena 1, în fiecare sâmbătă seara, de la 20:00, la Antena 1.

Connect-R & Shift, Feli & Nicolai Tand, Jo & Liviu Teodorescu, Eliza & Cosmin Natanticu, Emilian & WRS, Rona Hartner & Johny Romano, Sore & Emma de la ZU şi Emi & Cuza vor performa pe scena Te cunosc de undeva! în cel de-al 18-lea sezon al show-ului jurizat de către Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan.

Citește și: Rona Hartner, dezvăluiri cutremurătoare la Te cunosc de undeva!: „Îmi pierdusem vocea, memoria şi dicţia!”

În sezonul 18 Te cunosc de undeva! există o modificare de regulament. O nouă regulă arată că la momentul extragerii următoarei melodii, un cuplu va putea primi doar un semn de întrebare pe led-urile din platou şi un sunet distorsionat.

Astfel, în fiecare dintre gale va exista posibilitatea ca un cuplu de concurenţi să nu afle piesa pe care trebuie să o pregătească pentru ediţia următoare, până la primele antrenamente.

De asemenea, fiecare jurat va putea acorda, o singură dată pe sezon, un bonus de 100 de puncte unui cuplu, bonus care poate produce schimbări drastice în clasament.

Te cunosc de undeva! 10 septembrie 2022. Sore și Emma de la ZU s-au transformat în Andre și au cântat ”Liberă la mare”... Te cunosc de undeva! 10 septembrie 2022. Imagini din culise. Cum a arătat transformarea concurenților în prima ediție...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video Te cunosc de undeva! After Party cu Zarug | Sezonul 2 - Episodul 13 Te cunosc de undeva! After Party cu Zarug | Sezonul 2 - Episodul 13 Sambata, 24.06.2023, 23:55
Video recomandate
La mulți ani, Antena 1!
La mulți ani, Antena 1! Marti, 28.11.2023, 17:00
Ce decizie neașteptată a luat Emilian, fix după Finala Te cunosc de undeva! sezonul 19. Anunțul care i-a pus pe gânduri fanii

Ce decizie neașteptată a luat Emilian, fix după Finala Te cunosc de undeva! sezonul 19. Anunțul care i-a pus pe gânduri fanii

Emilian ș-a luat prin surprindere fanii cu un anunț care i-a uimit pe fanii săi. Dublul câștigător Te cunosc de undeva! a plecat din țară fără să știe când va reveni. Ce a explicat artistul.

Luni, 26.06.2023, 12:38
Finala Te cunosc de undeva, lider de audienţă. Emilian și Wrs au câștigat sezonul 19 al transforming show-ului de la Antena 1

Finala Te cunosc de undeva, lider de audienţă. Emilian și Wrs au câștigat sezonul 19 al transforming show-ului de la Antena 1

Artiștii #NăscuţiPentruSpectacol – finaliști și nefinaliști – au transformat gala finalei Te cunosc de undeva! într-una cu totul şi cu totul specială. Iar punctele oferite de jurați, concurenți și de către cei din public au fost pe măsură.

Duminica, 25.06.2023, 10:26
Mesajele lui Wrs și Emilian după ce au câștigat al doilea sezon la rând de Te cunosc de undeva! Ce au transmis după victorie

Mesajele lui Wrs și Emilian după ce au câștigat al doilea sezon la rând de Te cunosc de undeva! Ce au transmis după victorie

Wrs și Emilian au demonstrat din nou faptul că dețin toate calitățile și abilitățile pentru a câștiga Te cunosc de undeva! două sezoane la rând. Ce mesaje au scris aceștia după victorie.

Duminica, 25.06.2023, 10:19
Finala Te cunosc de undeva! 24 iunie 2023. Cine a câștigat Te cunosc de undeva! sezonul 19. WRS și Emilian bifează o nouă victorie

Finala Te cunosc de undeva! 24 iunie 2023. Cine a câștigat Te cunosc de undeva! sezonul 19. WRS și Emilian bifează o nouă victorie

WRS și Emilian au câștigat Te cunosc de undeva! sezonul 19. Cum au reacționat echipa dublu victorioasă când a aflat punctajul final.

Sambata, 24.06.2023, 23:30
Ultimele știri
x