Te cunosc de undeva, 13 februarie 2021. Imagini din culisele show-ului! Ce i-a oferit Adrian Minune lui Constantin Tănase

În culise, concurenții emisiunii "Te cunosc de undeva" s-au distrat pe cinste și au depășit multe obstacole pentru a mândri la final cu munca lor.

Te cunosc de undeva, 13 februarie. Imagini din culisele

antena 1

În cea dea două ediție din sezonul 16 a emisiunii “Te cunosc de undeva” au existat tensiuni și dorințe de răzbunare între concurenți.

În culise, cele care au declarat război au fost initial Ana Baniciu și Raluka, proaspăt reunite. Ele au spus că vor să îi facă praf pe băieți, pe Liviu și Andrei.

“Am revenit la forma noastră inițială”, a adăugat Ana Baniciu.

De cealaltă parte, Liviu și Andrei, au simțit că au și ei de adăugat ceva.

“Nu a fost chimie niciodată acolo în relația aia. (…) Eu oricum sufeream după ăsta ca un câine”, a spus Liviu Vârciu.

Ana și Raluka, din nou împreună

Pentru a fi sigure că se răzbună, Ana a declarat: “Îi vom distruge (…) Nu sunt pregătiți”.

“De fațadă, fiind actori foarte buni, noi păream că...să nu se simte fetele prost”, a mai mărturisit Liviu.

Citește și: Te cunosc de undeva, 6 februarie 2021. Imagini din culisele show-ului! Ce "conflict" s-a născut între Liviu Vârciu și Raluka

“Vă facem praf! Vă distrugem! Doamne!”, au strigat Ana și Raluka la repetiții, fiind extrem de determinate să dea tot ce au mai bun.

Restul concurenților, precum Mirela Vaida și Cristina Vasiu au fost pline de veselie în culise.

Emilia Popescu, în primul ei travesti Constantin Tănase, ne-a mărturisit în culise că machiajul său a durat două ore și jumătate.

Liviu și Andrei, perechea haioasă a emisiunii, se încălzeau în culise înainte de a intra pe scenă, știind că trebuie să fie extrem de energici.

Cadoul lui Pepe pentru Emilia Popescu

Adriana și Romică spuneau că singura lor teamă era ca Romică să nu cadă în timp ce coboară treptele pentru că purta sandale cu toc foarte mare.

Citește și: Radu Ștefan Bănică este câștigătorul „Te cunosc de undeva” din 6 februarie 2021

Pepe, fiind mândru de personajul lui, i-a trimis Emiliei Popescu niște bani pe care i-a făcut în timpul cântării lui, penttru a-I ura bafta și succes.

Radu Ștefan încerca să scape de emoții, după ce transpira din cauza costumului.

Despre sezonul 16 al emisiunii „Te cunosc de undeva” de la Antena 1

Printre surprizele noului sezon se numără şi proiectul online „Te cunosc de undeva! After Party”. Dorian Popa, fost concurent al transforming show-ului se alătură echipei şi îi invită pe telespectatori, în fiecare săptămână, după difuzarea galei pe TV, la „Te cunosc de undeva! After Party”.

Mai exact, un episod exclusiv online, ce va putea fi urmărit pe www.a1.ro, în care urmăritorii vor avea acces direct în culisele emisiunii, unde Dorian Popa se distrează alături de vedetele show-ului şi este pus pe glume şi provocări non stop!

Emisiunea „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 se vede în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1!

Ultimele știri