Te cunosc de undeva, 6 februarie 2021. Andrei Ștefănescu și Ana Baniciu sunt Petrică Mâţu Stoian şi Constantin Enceanu

Andrei Ștefănescu și Ana Baniciu și-au unit forțele și, în prima ediție din sezonul 16 al emisiunii „Te cunosc de undeva” de la Antena 1, cei doi s-au transformat în Petrică Mâţu Stoian şi Constantin Enceanu.

În prima ediție din sezonul 16 al emisiunii „Te cunosc de undeva” de la Antena 1, unul dintre cele mai surprinzătoare cupluri a fost cel format dni Ana Baniciu și Andrei Ștefănescu!

„Ca să spargem gașca formată din Liviu și Andrei a trebuit să găsim pentru fiecare câte o fată. Nu a fost ușor, dar ne-am descurcat. După ce l-am lipit pe Liviu Vârciu de Raluka am format un nou cuplu, format din Ana Baniciu și Andrei Ștefănescu”, a anunțat de data aceasta Cosmin Seleși, prezentatorul îndrăgitului show al transformărilor.

Ana Baniciu și Andrei Ștefănescu au devenit Petrică Mâţu Stoian şi Constantin Enceanu în prima ediție din sezonul 16 „Te cunosc de undeva”

În prima ediție din sezonul 16 al emisiunii „Te cunosc de undeva” de la Antena 1, cei doi artiști au primit misiunea de-a se transforma în Petrică Mâţu Stoian şi Constantin Enceanu.

Repetițiile au fost extrem de interesante, dar și foarte dificile, căci muzica populară nu e chiar așa floare la ureche.

De data aceasta, Andrei Ștefănescu a resimțit absența „sufletului său pereche”, dar în același timp și-a dat silința să iasă totul perfect, fiindcă își dorește din plin să câștige și să dea o lecție de neuitat adversarilor săi din competiție!

După intense pregătiri și repetiții, iată că a venit și momentul ca cei doi să urce pe scenă și să arate ce moment special au pregătit.

Costumați cu straie populare și acompaniați de taraful „Silvian Voicu”, concurenții au făcut un show de zile mari, spre marea surpriză a tuturor.

După rafale puternice de aplauze, Ana Baniciu și Andrei Ștefănescu au trecut prin emoții de zile mari, atunci când a venit momentul jurizării! Totuși, jurații au avut preponderent cuvinte de laudă la adresa lor.

„Vă potriviți și sunteți absolut perfecți”, a fost de părere Ozana Barabancea.

Urmărește clipul video de mai sus din prima ediție din sezonul 16 al emisiunii „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 ca să savurezi spectacolul!

Update: Surpriza a fost mare când, la finalul primei gale din sezonul 16 al emisiunii „Te cunosc de undeva”, ruleta a decis ca vechile cupluri să fie refăcute, adică Liviu Vârciu să se „recombine” cu bunul său prieten Andrei Ștefănescu, Iar Raluka și Ana Baniciu să facă din nou echipă împreună!

Emisiunea „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 este difuzată în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1! Show-ul reprezintă o adevărată provocare pentru artiştii care au acceptat să participe, deoarece aceștia sunt puși la grea încercare de către ruleta care promite personaje de excepție și momente de magie curată pe scenă!

Despre sezonul 16 al emisiunii „Te cunosc de undeva” de la Antena 1

De data aceasta, Radu Ştefan Bănică, Emilia Popescu, Mirela Vaida, Pepe şi Cristina Vasiu vor evolua solo, în vreme ce Adriana Trandafir va concura din nou alături de Romică Ţociu, Andrei Ştefănescu va face echipă cu Ana Baniciu, iar Liviu Vârciu va performa alături de Raluka.

Printre surprizele noului sezon se numără şi proiectul online „Te cunosc de undeva! After Party”. Dorian Popa, fost concurent al transforming show-ului se alătură echipei şi îi invită pe telespectatori, în fiecare săptămână, după difuzarea galei pe TV, la „Te cunosc de undeva! After Party”. Mai exact, un episod exclusiv online, ce va putea fi urmărit pe www.a1.ro, în care urmăritorii vor avea acces direct în culisele emisiunii, unde Dorian Popa se distrează alături de vedetele show-ului şi este pus pe glume şi provocări non stop!

Ultimele știri