Antena Căutare

Te cunosc de undeva, 13 februarie 2021. Radu Ștefan Bănică, de nerecunoscut, transformat în Dan Ciotoi

În a doua ediție a sezonului 16 al emisiunii “Te cunosc de undeva” urcă pe scenă Radu Ștefan Bănică, cu piesa “Banii n-aduc fericirea”, transformat în Dan Ciotoi.

Te cunosc de undeva, 13 februarie.Radu Ștefan Bănică

antena 1

Radu Ștefan Bănică intră în scena transformărilor cu piesa “Banii n-aduc fericirea”, fiind transformat în Dan Ciotoi de la Trupa Generic.

“Ruleta e spartană cu tine că îți dă doar din-astea foarte grele. (…) În asta constă toată greutatea aici că trebuie să-ți ții toată energia”, îi spune Cristi Iacob lui Radu, care pare că e cam ghinionist.

Deși piesa pe care avea să o interpreteze nu era deloc una ușoară din cauza faptul că personajul face parte dintr-o altă generație, Radu nu s-a dat în lături de la muncă și la repetiții s-a străduit și a muncit extrem de mult pentru a demonstra că e talentat.

Pentru că a fost câștigătorul primei ediții a noului sezon, tânărul artist nu se putea să nu își dorească să demonstreze că poate și mai mult. Astfel, Radu s-a ambiționat foarte tare la repetiții.

Ruli i-a purtat ghinion lui Radu Ștefan Bănică

“El nu face niciun fel de artificiu. Ce-I în gușă, și-n căpușă. Nu încerca să demonstrezi că tu cânți”, îi sfătuia Ozana Barabancea pe tânărul artist.

Radu Ștefan, fiind conștient că are de cântat o piesă dificilă, a spus la repetiții că își va da silința să intre în piesa personajului.

Citește și: Te cunosc de undeva, 6 februarie 2021. Raluka și Liviu Vârciu au devenit Maya Diab și French Montana, cu un show de neuitat

“Ștefane, fii atent. Mai adaugi 30 de ani și 50 de kile”, a adăugat Cristi Iacob.

A intrat în scenă arătând că poate să domine publicul și juriul, cu o atitudine extraordinară, Radu i-a impreisonat pe toți.

Ozana Barabancea a dansat și s-a bucurat că Radu a putut intrat atât de ușor în pielea personajului pe care l-a interpretat.

Radu Ștefan Bănică, o reprezentație de excepție

“Mie mi-era frică de momentul ăsta. Bine, frate! Excepțional!”, a declarat Cristi Iacob, după piesa lui Radu Ștefan Bănică.

“Puștiu, mă încurci rău. N-ai avut coregrafie, n-ai avut sincroane, dar ai avut atitudine”, a adăugat Andreea Bălan.

Citește și: Te cunosc de undeva, 6 februarie 2021. Cristina Vasiu i-a păcălit pe toți că este Lepa Brena și a cântat muzică sârbească

“Ești talentat, ești curajos (…) ai voce, faci ascultare de sfaturile noastre, ceea ce te așează într-un loc foarte cald aici în inima mea”, a completat Ozana Barabancea, încurajându-l pe Radu și felicitându-l pentru performanță.

Despre sezonul 16 al emisiunii „Te cunosc de undeva” de la Antena 1

Printre surprizele noului sezon se numără şi proiectul online „Te cunosc de undeva! After Party”. Dorian Popa, fost concurent al transforming show-ului se alătură echipei şi îi invită pe telespectatori, în fiecare săptămână, după difuzarea galei pe TV, la „Te cunosc de undeva! After Party”.

Mai exact, un episod exclusiv online, ce va putea fi urmărit pe www.a1.ro, în care urmăritorii vor avea acces direct în culisele emisiunii, unde Dorian Popa se distrează alături de vedetele show-ului şi este pus pe glume şi provocări non stop!

Emisiunea „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 se vede în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1!

Te cunosc de undeva, 13 februarie 2021. Adriana Trandafir și Romică Țociu, artiștii de excepție transformați în ABBA... Te cunosc de undeva, 13 februarie 2021. Mirela Vaida, show total și cea mai sexy deghizare, transformată în Madonna...
Alimentul care are puternic efect inflamator. Mulți români îl manancă la cina fară să știe riscurile
Specialiștii au dezvăluit care este alimentul care are un puternic efect inflamator. Se pare...
Horoscopul zilei de 29 martie 2023. Taurii iau o decizie importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 29 martie 2023 aduce schimbări în viața nativilor din zodia Taurului....
Ultimele știri
x