Antena Căutare

Te cunosc de undeva, 13 martie 2021. Liviu și Andrei, show de excepție, transformați în Oana Sârbu și Ștefan Bănică, în Liceenii

În gala 6 a emisunii Te cunosc de undeva!, Liviu și Andrei s-au transformat în Dana și Mihai din filmul Liceeni, aducând nostalgie în sufletele juraților și spectatorilor.

liviu si andrei te cunosc de undeva Galerie
Te cunosc de undeva, 13 martie 2021. Liviu și Andrei | antena 1

Liviu și Andrei nici nu știau ce îi așteaptă și cât de mult aveau de muncit pentru a se transforma în unele dintre cele mai iubite personaje ale filmului românesc, Ștefan Bănică și Oana Sârbu. Cei doi concurenți ai show-ului transformărilor au trebuit să se întoarcă în timp pentru a-și da seama de valoarea personajelor pe care le vor interpreta.

Repetiții Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu

“Piesa noastră chiar a făcut istorie. Toate generațiile care se vor uita la noi acum vor ști piesa și știu personajele”, spune Andrei Ștefănescu la repetiții.

“Ei au un moment mai greu decât cred ei. Au o mare responsabilitate pentru că e un moment foarte iubit de cei de vârsta mea”, a spus Cristi Iacob la repetiții.

Citește și: Te cunosc de undeva, 6 martie 2021. Adriana Trandafir și Romică Țociu au făcut show pe ritmuri disco, transformați în „Eruption”

De acestă data, Andrei a trebuit să se transforme în femeie.

“Mi se pare foarte greu pentru tine să o joci pe Oana Sârbu. Are o gentilețe și o eleganță pe care nu știu dacă bărbăția ta o să poată să o..”, i-a spus Ozana lui Andrei la repetiții.

“Ștefan Bănică trebuie făcut cu seriozitate. (…) E țiplă!”, a mai adăugat Cristi Iacob.

“L-am studiat că îmi place”, a spus Liviu la repetiții despre personajul lui.

Cei doi concurenți au reușit să iasă din zona lor de confort și, după multă muncă, au ajuns să facă un spectacol incredibil pe scena Te cunosc de undeva! impresionând publicul.

Momentul spectaculos al concurenților Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu

Liviu și-a intrat imediat în rol, iar Andrei a dovedit că poate fi extrem de feminin, iar interpretarea Oanei Sârbu a fost una excepțională. Jurații s-au ridicat în picioare, aclamându-I pe concurenți și cântând o data cu ei versurile din Ani de Liceu.

“Am fost impresionată de subiect, de cântec, de film, de amintirile pe care le-am trăit și noi cu toții. (…) Mi-a plăcut mult momentul. Vreau să nu mă gândesc la micile scăpări”, spune Ozana Barabancea, după momentul lui Liviu și Andrei.

Citește și: Te cunosc de undeva, 27 februarie 2021. Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu s-au transformat în Florian Pittiș și Mircea Baniciu

“Sunteți drăguți, sunteți formidabili. Chiar mi-a plăcut pentru că ați creat o poveste”, a adăugat Andreea Bălan.

“Mi-ai luat ochii azi. Ai intrat în personaj. (…) Foarte bun momentul!”, a adăugat Cristi Iacob.

“Am fost puțin cam șoc la apariția voastră, a ta foarte convingătoare Liviu prin speech-ul de la început și cum ți-ai ținut personajul între timp. (…) A fost foarte bine cee ace am văzut și încă o data se adeverește faptul că voi doi (…) de multe ori nu aveți nevoie de nimic în jur ”, a completat Aurelian Temișan.

Despre sezonul 16 al emisiunii „Te cunosc de undeva” de la Antena 1

Printre surprizele noului sezon se numără şi proiectul online „Te cunosc de undeva! After Party”. Dorian Popa, fost concurent al transforming show-ului se alătură echipei şi îi invită pe telespectatori, în fiecare săptămână, după difuzarea galei pe TV, la „Te cunosc de undeva! After Party”.

Mai exact, un episod exclusiv online, ce va putea fi urmărit pe www.a1.ro, în care urmăritorii vor avea acces direct în culisele emisiunii, unde Dorian Popa se distrează alături de vedetele show-ului şi este pus pe glume şi provocări non stop!

Emisiunea „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 se vede în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1!

Urmărește integral ultima ediție: https://antenaplay.ro/te-cunosc-de-undeva. Vezi ce-ți place

Spune ce crezi despre transformările din fiecare ediție, chiar în timp ce o urmărești în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Hat 😊 Dacă vrei să intri în culisele show-ului, vezi cel mai nou episod de After Party, cu Dorian Popa: https://a1.ro/video/antena-1/te-cunosc-de-undeva-after-party/

Te cunosc de undeva, 13 martie 2021. Ana Banicu și Raluka au ridicat juriul în picioare, cu interpretarea lor din filmul... Te cunosc de undeva, 13 martie 2021. Cristina Vasiu face show incendiar transformată în Christina Aguilera...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x