Antena Căutare

Te cunosc de undeva, 6 martie 2021. Adriana Trandafir și Romică Țociu au făcut show pe ritmuri disco, transformați în „Eruption”

În gala cu numărul 5 a ediției 16 Te cunosc de undeva! Romică Țociu și Adriana Trandafir au făcut spectacol ca în anii `80, transformându-se în doi dintre membrii trupei Eruption.

Romică Țociu și Adriana Trandafir, deghizați în trupa Eruption, pe scena TCDU Galerie
Romică Țociu și Adriana Trandafir s-au transformat în trupa Eruption în gala 5 a sezonului 16 de Te cunosc de undeva! | Antena 1

În gala cu tema „Travesti” Adriana Trandafir și Romică Țociu au adus pe scena transformărilor o trupă cunoscută pe plan mondial, care a fost un fenomen al anilor `70-`80. Ruleta le-a dat ocazia concurenților Adriana și Romică ca în gala cu numărul 5 a sezonului 16 să se transforme în 2 dintre membrii trupei Eruption și să facă, bineînțeles, travesti-uri, așa cum spune tematica galei.

Trupa Eruption umplea scenele cu o energie debordantă, iar Adriana și Romică nu s-au lăsat mai prejos. Îndrăgiții concurenți de la Te cunosc de undeva! au adus o atmosferă specifică perioadei disco în platoul show-ului și i-au determinat pe cei 4 jurați să se ridice în picioare în timpul prestației. Așadar, Cristi Iacob, Andreea Bălan, Aurelian Temișan și Ozana Barabancea nu au putut sta pe scaune, așa că au dansat alături de cei doi concurenți energici.

Trupa The Colours s-a aflat pe scenă alături de Adriana și Romică, pentru a întregi trupa Eruption.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO.

Citește și: Te cunosc de undeva, 27 februarie 2021. Adriana Trandafir și Romică Țociu au emoționat în rolul de Maria Tănase și Fărâmiță Lambru

Romică Țociu și Adriana Trandafir i-au încântat pe jurați cu transformarea în trupa Eruption

Jurații TCDU au avut numai cuvinte de laudă la adresa celor doi concurneți:

„Eruption. Erupeți talent! Și cu asta am spus tot!”, este modul în care Ozana Barabancea a comentat prestația lui Romică Țociu și a Adrianei Trandafir.

Andreea Bălan s-a declarat mulțumită de mișcarea scenică a concurenților:

„Mi-a plăcut cum a sărit domnul aici de față (n.r. Adriana trandafir) conform personajului, s-a jucat bine cu chitara, tu ai fost gingașă, drăguță (n.r. Romică Țociu). Voi sunteți un real exemplu aici la Te cunosc de undeva! și sunt convinsă că cei de acasă vă iubesc!”, a comentat Andreea Bălan prestația celor doi.

Citește și: Te cunosc de undeva, 13 februarie 2021. Adriana Trandafir și Romică Țociu, artiștii de excepție transformați în ABBA

În același timp, Cristi Iacob a spus că pur și simplu a savurat momentul.

„Nu puteți să faceți lucrurile decât de la foarte bine în sus. Nu vă lasă pe voi talentul. Mă bucur că ai uitat de chesita aia care ți-a căzut, de curea, că n-avea rost. Un moment de energie, talent, ce să mai zic? Am savurat pur și simplu momentul ăsta!”, a declarat Cristi Iacob.

Cosmin Seleși i-a întrebat pe Romică și Adriana dacă se așteaptă să câștige și gala cu numărul 5, iar Adriana, dând dovadă de perfecționism a mărturisit că ei își propun să fie într-o competiție cu ei înșiși:

„Noi câștigăm în fiecare săptămână pentru că ne propunem să fim mai buni decât data tracută. Adică noi nu ne comparăm cu ceilalți, ci cu noi înșine”.

Despre sezonul 16 al emisiunii „Te cunosc de undeva” de la Antena 1

Printre surprizele noului sezon se numără şi proiectul online „Te cunosc de undeva! After Party”. Dorian Popa, fost concurent al transforming show-ului se alătură echipei şi îi invită pe telespectatori, în fiecare săptămână, după difuzarea galei pe TV, la „Te cunosc de undeva! After Party”.

Mai exact, un episod exclusiv online, ce va putea fi urmărit pe www.a1.ro, în care urmăritorii vor avea acces direct în culisele emisiunii, unde Dorian Popa se distrează alături de vedetele show-ului şi este pus pe glume şi provocări non stop!

Emisiunea „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 se vede în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1!

Te cunosc de undeva, 6 martie 2021. Andreea Bălan și Alina Pușcaș, apariții îndrăznețe la Gala Travesti. Pe ce au mizat ... Te cunosc de undeva, 6 martie 2021. Pepe, moment plin de grație, transformat în Angela Similea: „Jos pălăria”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x