Antena Căutare

Te cunosc de undeva! 16 martie 2024. Emi și Cuza, transformarea inegalabilă în Madonna. Cât de bine le-a ieșit momentul

Emi și Cuza s-au transformat în Madonna și au creat un moment elegant pe scena de la Te cunosc de undeva! sezonul 20, 16 martie 2024. Iată ce le-a ieșit.

Te cunosc de undeva! 16 martie 2024. Emi și Cuza, transformarea inegalabilă în Madonna. Cât de bine le-a ieșit momentul Galerie
Emi și Cuza, transformarea inegalbilă în Madonna. Cât de bine le-a ieșit momentul | Antena 1

Emi și Cuza au avut parte de mari bătăi de cap cu momentul din această ediție de a Te cunosc de undeva! sezonul 20, 16 marti 2024. Cei doi au creat un moment elegant, în rolul Madonnei.

Cum le-a ieșit momentul Madonna lui Emi și ui Cuza de la Te cunosc de undeva! sezonul 20, 16 martie 2024. Iată cum le-a ieșit interpretarea

Emi și Cuza au avut de făcut o transformare în Madonna care le-a ieșit bine, dar care în timpul repetițiilor le-a dat mari bătăi de cap celor doi. Aceștia au reușit să-și întreacă limitele și au intrat pe scena emisiunii cu mult curaj.

Cât de bine le-a ieșit și ce au spus jurații când au terminat momentul.

Jurizare Cuza și Emi la Te cunosc de undeva! sezonul 20, 16 martie 2024

„Vă zic că efortul a fost mare. S-a văzut. Erau băieții de la mutări mobilier. V-ați străduit cât ați putut. O referință foarte foarte grea”, spune Cristi Iacob.

„Eu citesc fericire pe chipul vostru. E o bucurie să văd că v-a plăcut! Ești mai diafana tu, Emi.Ești mai luminoasă, voluminoasă. Nu știu ce bătaite, dar aici a fost show!”, spune Aurelian Temișan.

„Madonna mi-a bântuit copilăria pe vremea când eram mic. Madonna era ceva... Cuza mai credibil. Vulnerabilitate în ochii lui Emi. Am crezut că e o Madonna pudică. Cuza a reușit să smulgă inelul de pe deget cum trebuie. A refuzat tot. Un moment foarte greu, bravo băieți!”, spune Mihai Petre.

„Chiar am multe lucruri frumoase de spus! Am văzut priza lui Emi, doar că nu mi-au plăcut picioarele că le-ai pus în față. Apreciez!”, spune Andreea Bălan.

Tot ce trebuie să știi despre Te cunosc de undeva sezonul 20

Ilona şi Ristei, Emi şi Cuza, Connect-R şi SHIFT, Jo şi Liviu, Eliza şi Zarug, Barbara şi Bella, Alexia Ţalavutis şi Dima şi Paula şi Romică sunt cei pe care ruleta personajelor îi va trece prin tot felul de emoţii de-a lungul unui sezon cu energie la puterea #20.

Show-ul transformărilor totale şi totodată unul dintre cele mai longevive talent show-uri din România, Te cunosc de undeva!, revine la Antena 1 cu cel de-al 20-lea sezon, din 17 februarie, în fiecare sâmbătă, de la 20.00.

„Sezonul 20! Aproape că nu îmi vine să cred! Îmi amintesc şi acum emoţiile începutului acestui proiect frumos! Sunt foarte bucuroasă că fac parte din juriul unuia dintre cele mai longevive show-uri de televiziune de la noi! Revenim în această primăvară cu o mulţime de surprize, pe care abia aşteptăm să le împărtăşim cu cei din faţa micilor ecrane!”, a declarat Andreea Bălan, în vreme ce Mihai Petre a completat: „Când spui sezonul 20, nu mai e nevoie de nicio altă descriere suplimentară. Am fost foarte surprins plăcut de echipa pe care am găsit-o aici şi sunt onorat ca împreună să le aducem telespectatorilor un sezon-spectacol, cu foarte multe surprize. De la un platou nou-nouţ, la o nouă grafică, venim cu multe noutăţi pe care abia aştept să le descoperiţi!”, spuneau jurații înainte de începerea noului sezon.

Transforming show-ul le pregăteşte telespectatorilor un sezon cu energie la puterea 20 şi foarte multe surprize. 8 echipe de artişti au spus <Da> spectaculosului show al transformărilor şi vor putea fi urmăriţi pe Antena 1 şi AntenaPLAY.

Te cunosc de undeva! 16 martie 2024. Alexia și Dima au adus pe scenă piesa Baby Shark, cu o transformare amuzantă, dar i... Te cunosc de undeva! 16 martie 2024. Barbara și Bella s-au transformat în Taco, cu piesa „Puttin' on the Ritz”. Cum le-a...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x