Te cunosc de undeva, 17 aprilie 2021. Cristina Vasiu a câștigat a XI-a ediție a sezonului 16 Te cunosc de undeva!

Florin Salam este personajul care a ajutat-o pe Cristina Vasiu să câştige a XI-a ediție a sezonului 16 "Te cunosc de undeva!".

Cristina Vasiu

Antena 1

Gala cu numărul 11 din cadrul emisiunii Te cunosc de undeva! a fost una surprinzătoare și a adus pe scenă cele mai spectaculoase personaje din muzica românească și internațională. Crstina Vasiu a luat cu asalt scena din această ediție și au impresionat cu momentul său senzațional.

Intereptarea lui Florin Salam i-a adus premiul din această seară. Concurenta sezonului 16 a show-ului transformărilor a precizat în repetate rânduri că depune foarte multă muncă pentru a se ridica la nivelul așteptărilor. Vedeta a făcut spectacol și a ridicat pe toată lumea în picioare. A intrat perfect în pielea prsonajului.

Concurenta a primit foarte multe complimente și felicitări din partea juraților. Aceștia au fost extrem de încântați de momentul său și a reușit să ridice colegii la dans.

Citește și: Te cunosc de undeva, 17 aprilie 2021. Emilia Popescu se transformă în Meghan Trainor - All about that bass

Florin Salam, adus în scenă de Cristina Vasiu: "Ai fost plină de energie"

Cristina Vasiu a rupt scena în două cu interpretarea lui Florin Salam. Aceasta a făcut un show de excepție și a ridicat toată sala în picioare pe acordurile melodiei "Saint Tropez".

Cristina Vasiu este o fostă concurentă din emisiunea „X Factor”, care a decis să demonstreze că are stofă de artist și că poate face față provocărilor lansate de simpatica ruletă, în sezonul 16 al emisiunii „Te cunosc de undeva” de la Antena 1. Și fiindcă i-a simțit din plin talentul ieșit din comun, ruleta a decis să îi dea o provocare pe măsură. De data aceasta, în ediția 11 din sezonul 16 „Te cunosc de undeva”, aceasta a primit sarcina de-a se transforma în Florin Salam.

Energia și profesionalismul său s-au simțit încă de când a început să cânte, un lucru este evident, tânăra s-a descurcat de minune și a impresionat telespectatorii, jurații, dar și colegii care s-au ridicat la dans.

Citește și: Te cunosc de undeva, 17 aprilie 2021. Adriana Trandafir și Romică Ţociu se transformă în BZN - Dance dance

Spune ce crezi despre transformările din fiecare ediție, chiar în timp ce o urmărești în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Emisiunea „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 este difuzată în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1! Show-ul reprezintă o adevărată provocare pentru artiştii care au acceptat să participe, deoarece aceștia sunt puși la grea încercare de către ruleta care promite personaje de excepție și momente de magie curată pe scenă!

Sezonul 16 al emisiunii „Te cunosc de undeva”, de la Antena 1, aduce suprize mari

Printre surprizele noului sezon se numără şi proiectul online „Te cunosc de undeva! After Party”. Dorian Popa, fost concurent al transforming show-ului se alătură echipei şi îi invită pe telespectatori, în fiecare săptămână, după difuzarea galei pe TV, la „Te cunosc de undeva! After Party”.

Mai exact, un episod exclusiv online, ce va putea fi urmărit pe www.a1.ro, în care urmăritorii vor avea acces direct în culisele emisiunii, unde Dorian Popa se distrează alături de vedetele show-ului şi este pus pe glume şi provocări non stop!

Emisiunea „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 se vede în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1!

Urmărește integral ultima ediție: https://antenaplay.ro/te-cunosc-de-undeva. Vezi ce-ți place

Spune ce crezi despre transformările din fiecare ediție, chiar în timp ce o urmărești în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Hâț 😊 Dacă vrei să intri în culisele show-ului, vezi cel mai nou episod de After Party, cu Dorian Popa: https://a1.ro/video/antena-1/te-cunosc-de-undeva-after-party/

Ultimele știri