Te cunosc de undeva, 17 aprilie 2021. Momente din culisele Serii de dans de la Te cunosc de undeva! Ce discuții s-au purtat

În culise, discuțiile curg valuri între concurenți! Toți au de spus câte ceva despre personaje, dar și despre cei care le interpretează. Ce a spus Romică Țociu despre Raluka și Ana Baniciu.

Ana Baniciu, Raluka, Mirela Vaida

Antena 1

Pentru un show ca la carte, echipa Te cunosc de undeva depune un efort imens, la fel și concurenții. Transformarea cea mare are loc la machiaj, acolo unde au loc și cele mai multe discuții între artiști.

Presimțind că urmează să iasă un moment spectaculos, Romică Țociu a făcut o remarcă despre colegele sala Ana și Raluka: „Dacă ele erau în America, Lady Gaga și Ariana Grande mureau de foame, dacă se nășteau în America”. Și cine știe, poate nu a greșit deloc spunând asta pentru că fetele chiar au făcut un show senzațional, iar jurații le-au aplaudat performanța.

Discuțiile picante din culise fac seara de la Te cunosc de undeva mai distractivă

Ana Baniciu și Raluka au făcut spectacol transformate în Lady Gaga & Ariana Grande. Într-un decor desprins spectaculos, Ana Baniciu și Raluka au reușit să recreeze atmosfera pe care artistel internaționale o făceau pe marile scene.

Citește și: Te cunosc de undeva, 17 aprilie 2021. Ana Baniciu și Raluka se transformă în Lady Gaga & Ariana Grande - Rain on me

Tot la machiaj, Mirela Vaida a mai găsit un moment propice pentru a le spune tuturor ce personaj greoi are de interpretat: "Uită-te și tu ce personaj, nici nu știi cum să-l apuci. Melodia asta este fără cap și fără coadă. Mi se pare fără noimă. Dacă fac cumva vreo mișcare bruscă și nu mai văd prompterul, m-am pierdut".

Shakira, Madonna, Doina Badea sau Pink, niciuna dintre aceste transformări nu au adus-o pe Mirela într-o asemenea stare cum a reuşit personajul pe care îl va avea de interpretat sâmbăta aceasta la Te cunosc de undeva!.

Pentru gala Seara de dans, Ruleta i-a adus Mirelei un personaj nu doar reprezentativ pentru muzica internaţională, ci unul care a inventat un stil de dans. Astfel, Mirela se va transforma sâmbătă în Gaby şi va interpreta El Meneaito.

Citește și: Te cunosc de undeva, 17 aprilie 2021. Mirela Vaida se transformă în Gaby - El Meneaito

E nenorocire! Nu vreau să mai aud de ea în veci! Acasă am spart farfurii, am trântit vaze cu flori, am rupt foi şi am aruncat cu ele de toţi pereţii, nu mai pot!”, a povestit amuzată Mirela. Cristi Iacob a venit imediat în întâmpinarea ei şi a conchis: „E clar, Mirela are sindromul Meneaito!”.

Spune ce crezi despre transformările din fiecare ediție, chiar în timp ce o urmărești în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Emisiunea „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 este difuzată în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1! Show-ul reprezintă o adevărată provocare pentru artiştii care au acceptat să participe, deoarece aceștia sunt puși la grea încercare de către ruleta care promite personaje de excepție și momente de magie curată pe scenă!

Sezonul 16 al emisiunii „Te cunosc de undeva”, de la Antena 1, aduce suprize mari

Printre surprizele noului sezon se numără şi proiectul online „Te cunosc de undeva! After Party”. Dorian Popa, fost concurent al transforming show-ului se alătură echipei şi îi invită pe telespectatori, în fiecare săptămână, după difuzarea galei pe TV, la „Te cunosc de undeva! After Party”.

Mai exact, un episod exclusiv online, ce va putea fi urmărit pe www.a1.ro, în care urmăritorii vor avea acces direct în culisele emisiunii, unde Dorian Popa se distrează alături de vedetele show-ului şi este pus pe glume şi provocări non stop!

Emisiunea „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 se vede în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1!

Urmărește integral ultima ediție: https://antenaplay.ro/te-cunosc-de-undeva. Vezi ce-ți place

Spune ce crezi despre transformările din fiecare ediție, chiar în timp ce o urmărești în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Hâț 😊 Dacă vrei să intri în culisele show-ului, vezi cel mai nou episod de After Party, cu Dorian Popa: https://a1.ro/video/antena-1/te-cunosc-de-undeva-after-party/

Ultimele știri