Antena Căutare

Te cunosc de undeva! 2 iulie 2022. Ana şi Monica Odagiu au interpretat magistral în semifinală Chicago - All That Jazz

Ana şi Monica Odagiu au interpretat trupa Chicago. Cum a arătat transformarea și cum s-au descurcat pe scena Te cunosc de Undeva!, în semifinala sezonului 17. Transformarea lor a lăsat juriul cu gura căscată.

colaj de fotografii cu ana si monica odagiu transformate in cantarete pe scena te cunosc de undeva Galerie
Te cunosc de undeva! 2 iulie 2022. Ana şi Monica Odagiu au interpretat magistral în semifinală trupa Chicago | Antena 1/ Te cunosc de Undeva!

Ana și Monica Odagiu au primit din partea ruletei o provocare pe care au dus-o la bun sfârșit magistral. Toți concurenții și-au trecut o listă de piese favorite, dintre care ruleta a ales. Cele două au demonstrat încă o dată că talentul lor este incomensurabil și reușesc prin muncă să facă spectacol în adevăratul sens al cuvântului.

Ele au primit cu brațele deschise provocare de a se transforma în cele două cântărețe ale trupei Chicago și pe scenă au făcut un real spectacol!

Ana şi Monica Odagiu au interpretat trupa Chicago. Cum a arătat transformarea și cum s-au descurcat pe scena Te cunosc de Undeva!, în semifinala sezonului 17

Show-ul a fost complet: muzică, dans, atitudine și prezență scenică. Nu au întâmpinat dificultăți nici la repetiții, iar pe scenă au demonstrat că sunt două artiste complete, care se pricep nu doar la teatru, ci și muzică.

Platoul a fost acaparat de o prestație incendiară și s-au completat de minune cu baletul, iar decorul a ridicat spectacolul la cel mai înalt rang.

Citește și: Te cunosc de undeva! 25 iunie 2022. Ana şi Monica Odagiu au interpretat formația The Baseballs, cu celebrul cover "Umbrella"

Jurizarea cuplului Ana şi Monica Odagiu. Ce spune juriul despre prestația din 2 iulie 2022 a celor două

Aventura transformărilor continuă în acestă seară la Antena 1, cu personaje pe măsura concurenților, muzică live și multă voie bună. Cea de-a noua gală a celui de-al 17-lea sezon al show-ului Te cunosc de undeva! a fost spectaculoasă cu Ana şi Monica Odagiu pe scenă.

Citește și: Te cunosc de undeva! 18 iunie 2022. Ana și Monica Odagiu au devenit Taylor Swift și au cântat excepțional "Shake It Off"

"Am fost emoționată! Ce frumos a fost! Felicitări amândurora, mă simt subiectivă! V iubesc, vă apreciez. Știu ce puteți, de fiecare dată mă bucur când vă văd și vă aud", a spus Ozana Barabancea.

"Senzație, ați făcut senzație! Vai, ce bine vă stă împreună! Vai, ce frumoase sunteți! Vai, ce vă place atunci când vă place. Au ales foarte bine", a spus Aurelian Temișan.

"Mari șanse pentru marea finală! Ele au făcut show tot sezonul, ați avut momente foarte spumoase, personaje foarte frumoase cu coregrafie, cu cântat, cu voce. Voi știți să cântați, să dansați, nu mai zic de actorie, iar în această seară, da, ați făcut un moment spectaculos!", a spus Andreea Bălan.

"Pot să vă mărturisesc ceva? Iar o să dau din casă, oameni de acasă! Noi în căști mai auzim din când în când ce își spun înainte să urce. Mai aveți ceva... vă iubiți și asta nu are cum să nu se întoarcă", spune Cristi Iacob.

Sezonul 17 al emisiunii „Te cunosc de undeva!”, de la Antena 1, aduce surprize mari

Cel de-al 17-lea sezon Te cunosc de undeva! Aduce mari surprize telespectatorilor. Show-ul prezentat de Alina Pușcaș și Pepe și jurizat de Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan promite să fie unul spectaculos, cu multă voie bună și transformări fabuloase. Începând din acest sezon, Pepe se alătură spectaculosului joc al transformărilor, de data aceasta în calitate de prezentator, alături de Alina Puşcaş, pe scena spectaculosului joc al transformărilor.

Pentru prima oară în istoria acestui show, 8 cupluri de vedete, concurenţi unul şi unul, talentaţi şi dornici de distracţie vor intra în jocul transformărilor şi vor face spectacol, la Antena 1, în fiecare sâmbătă seara. Ilona Brezoianu şi Florin Ristei, Alexia Ţalavutis şi Dima Trofim, Jazzy Jo şi Zarug, Ana şi Monica Odagiu, Maria Buză şi Paula Chirilă, Anisia Gafton şi Ionuţ Rusu, Emi şi Cuza şi Carmen Chindriş şi Romică Ţociu vor performa pe scena Te cunosc de undeva! în cel de-al 17-lea sezon al show-ului.

Citește și: Crina Mardare este noul profesor de canto la Te cunosc de undeva! Ce dezvăluiri a făcut despre sezonul 17

Începând din acest sezon, actriţa Adriana Trandafir se va alătura echipei transforming show-ului, în calitate de profesor de actorie şi le va împărtăşi concurenţilor din secretele pe care ea a avut ocazia să le descopere de-a lungul timpului. Începând din acest sezon, juraţii Te cunosc de undeva! nu vor mai fi implicaţi în pregătirea momentelor, pentru ca surpriza în timpul performării pe scenă să fie una şi mai mare.

Mai mult, unul dintre cei mai cunoscuţi profesori de canto din România, Crina Mardare, se alătură show-ului Te cunosc de undeva!. Astfel, începând din acest sezon, artista le va fi alături celor opt cupluri de concurenţi la antrenamentele de canto şi le va împărtăşi din trucurile ei pentru ca transformările să fie cât mai apreciate atât de către juraţi.

Citește și: Adriana Trandafir este noul profesor de actorie la Te cunosc de undeva! Ce a dezvăluit

Care vor fi următoarele transformări pe care le-a pregătit ruleta personajelor pentru cele opt cupluri de concurenți, telespectatorii Antenei 1 vor afla în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, în cel de-al 17-lea sezon Te cunosc de undeva!, prezentat de Alina Pușcaș și Pepe.

Emisiunea „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 se vede în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1!

Urmărește integral ultima ediție: https://antenaplay.ro/te-cunosc-de-undeva. Vezi ce-ți place!

Spune ce crezi despre transformările din fiecare ediție, chiar în timp ce o urmărești în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/.

Surprizele continuă! Vă arătăm mai multe în cel mai nou extra show UNU la 1 – Te Cunosc de Undeva! disponibil pe AntenaPLAY.

Te cunosc de undeva! 2 iulie 2022. Alexia Ţalavutis şi Dima Trofim la DUEL cu Emi şi Cuza în semifinala Te cunosc de Und... Te cunosc de undeva! 2 iulie 2022. Maria Buză şi Paula Chirilă au interpretat duetul spectaculos dintre Feli & Floar...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip Sambata, 15.06.2024, 16:00
Citește și
x