Antena Căutare

Te cunosc de undeva! 25 iunie 2022. Ana şi Monica Odagiu au interpretat formația The Baseballs, cu celebrul cover "Umbrella"

Ana şi Monica Odagiu au interpretat The Baseballs, cu celebrul cover al piesei Umbrella, cântată de Rihanna. Cum a arătat transformarea și cum s-au descurcat pe scena Te cunosc de Undeva!, în a opta ediție a sezonului 17. Fetelor le place la nebunie piesa și a ieșit un show de excepție. Vezi mai jos cum au cântat.

colaj de fotografii cu ana si monica odagiu transformate in cantarete pe scena te cunosc de undeva Galerie
Ana şi Monica Odagiu au interpretat The Baseballs, cu celebrul cover al piesei Umbrella, cântată de Rihanna. | Antena 1/ Te cunosc de Undeva!

În acestă seară avem bucuria să dăm startul unei noi runde de transformări! Distracția e la pătrat, provocările sunt la dublu pentru că show-ul înaintează și performanțele sunt din ce în ce mai așteptate, iar finala este foarte, foarte aproape. Te cunosc de Undeva ajuns la sezonul 17, ediția opt din zece și concurenții au pregătit surprize uriașe.

Seara începe apoteotic cu Ana și Monica Odagiu care aduc în fața telespectatorilor niște personaje cât se poate de fabuloase, care fac furori și au scris istorie la nivel internațional în muzică.

Ana şi Monica Odagiu au interpretat The Baseballs, cu celebrul cover al piesei Umbrella, cântată de Rihanna. Cum a arătat transformarea și cum s-au descurcat pe scena Te cunosc de Undeva!, în a opta ediție a sezonului 17

Seara a început cu o melodie care a ridicat pe toată lumea de pe scaune. Cunoscută ca și "blestemul Rihannei" acestă piesă, în vara lui 2007, când a ajuns în topul radiourilor a uimit pe toată lumea, dar în acest caz nu avem de-a face cu melodia Rihannei și a lui Jay-Z, ci cu un cover interpretat de formația The Baseballs - Umbrella.

"Am primit cu brațele deschise pentru că ne place piesa asta", spun cele două surori.

Încă de la repetiții s-au simțit confortabile pe acestă piesă, iar pe scenă au făcut spectacol în adevăratul sens al cuvântului. Cele două au dansat și au cântat perfect, lucru care a fost observat de toți cei prezenți în platou și i-au făcut să danseze!

Citește și: Te cunosc de undeva! 18 iunie 2022. Ana și Monica Odagiu au devenit Taylor Swift și au cântat excepțional "Shake It Off"

Jurizarea cuplului Ana şi Monica Odagiu. Ce spune juriul despre prestația din 25 iunie 2022 a celor doi

Aventura transformărilor continuă în acestă seară la Antena 1, cu personaje pe măsura concurenților, muzică live și multă voie bună. Cea de-a opta gală a celui de-al 17-lea sezon al show-ului Te cunosc de undeva! a fost spectaculoasă cu Ana şi Monica Odagiu pe scenă.

Citește și: Ana şi Monica, câştigătoarele serii cu transformarea în El Chombo. A șasea gală Te cunosc de undeva!, lider de audiență

"A fost un moment mai ușor decât multe pe care le-ați avut, dar ați dat exact în ce trebuie și voi personaje știți să faceți pentru că sunteți niște actrițe senzaționale. Eu vă mulțumesc! Un moment Odagiu-giuc", a spus Cristi Iacob.

"Arătați foarte bine și sunteți foarte energici. Momentul a fost foarte energic, a fost multă coregrafie, mult dans caracteristic anilor 50. Mișcările picioarelor exact conform referinței. A fost bine", a spus Andreea Bălan.

"V-ați făcut temele! Până acum de la mine aveți 12 puncte", a spus Ozana Barabancea.

"O, da, gimbușlucurile voastre au fost bestiale astăzi! Foarte bună ideea lor și foarte bună ideea voastră de a vă juca efectiv", a spus Aurelian Temișan.

Sezonul 17 al emisiunii „Te cunosc de undeva!”, de la Antena 1, aduce surprize mari

Cel de-al 17-lea sezon Te cunosc de undeva! Aduce mari surprize telespectatorilor. Show-ul prezentat de Alina Pușcaș și Pepe și jurizat de Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan promite să fie unul spectaculos, cu multă voie bună și transformări fabuloase. Începând din acest sezon, Pepe se alătură spectaculosului joc al transformărilor, de data aceasta în calitate de prezentator, alături de Alina Puşcaş, pe scena spectaculosului joc al transformărilor.

Pentru prima oară în istoria acestui show, 8 cupluri de vedete, concurenţi unul şi unul, talentaţi şi dornici de distracţie vor intra în jocul transformărilor şi vor face spectacol, la Antena 1, în fiecare sâmbătă seara. Ilona Brezoianu şi Florin Ristei, Alexia Ţalavutis şi Dima Trofim, Jazzy Jo şi Zarug, Ana şi Monica Odagiu, Maria Buză şi Paula Chirilă, Anisia Gafton şi Ionuţ Rusu, Emi şi Cuza şi Carmen Chindriş şi Romică Ţociu vor performa pe scena Te cunosc de undeva! în cel de-al 17-lea sezon al show-ului.

Citește și: Crina Mardare este noul profesor de canto la Te cunosc de undeva! Ce dezvăluiri a făcut despre sezonul 17

Începând din acest sezon, actriţa Adriana Trandafir se va alătura echipei transforming show-ului, în calitate de profesor de actorie şi le va împărtăşi concurenţilor din secretele pe care ea a avut ocazia să le descopere de-a lungul timpului. Începând din acest sezon, juraţii Te cunosc de undeva! nu vor mai fi implicaţi în pregătirea momentelor, pentru ca surpriza în timpul performării pe scenă să fie una şi mai mare.

Mai mult, unul dintre cei mai cunoscuţi profesori de canto din România, Crina Mardare, se alătură show-ului Te cunosc de undeva!. Astfel, începând din acest sezon, artista le va fi alături celor opt cupluri de concurenţi la antrenamentele de canto şi le va împărtăşi din trucurile ei pentru ca transformările să fie cât mai apreciate atât de către juraţi.

Citește și: Adriana Trandafir este noul profesor de actorie la Te cunosc de undeva! Ce a dezvăluit

Care vor fi următoarele transformări pe care le-a pregătit ruleta personajelor pentru cele opt cupluri de concurenți, telespectatorii Antenei 1 vor afla în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, în cel de-al 17-lea sezon Te cunosc de undeva!, prezentat de Alina Pușcaș și Pepe.

Emisiunea „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 se vede în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1!

Urmărește integral ultima ediție: https://antenaplay.ro/te-cunosc-de-undeva. Vezi ce-ți place!

Spune ce crezi despre transformările din fiecare ediție, chiar în timp ce o urmărești în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/.

Surprizele continuă! Vă arătăm mai multe în cel mai nou extra show UNU la 1 – Te Cunosc de Undeva! disponibil pe AntenaPLAY.

Te cunosc de undeva! 25 iunie 2022. Andreea Bălan și Alina Pușcaș au atras toate privirile cu ținutele în a opta ediție ... Te cunosc de undeva! 25 iunie 2022. Emi și Cuza au cântat excepțional Rag'n'Bone Man - "Human". Ce provocări a...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Campionatele Europene de înot Belgrad 2024 Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip Sambata, 15.06.2024, 16:00
Citește și
x