Antena Căutare

Te cunosc de undeva, 20 februarie 2021. Ana Baniciu și Raluka, mișcări senzuale și energie, transformate în trupa Salt-N-Pepa

În ediția a treia a sezonului 16 "Te cunosc de undeva!" Ana Baniciu și Raluka au urcat pe scenă cu piesa "Push It", transformate în Salt-N-Pepa.

Ana Baniciu și Raluka, mișcări senzuale și energie, transformate în trupa Salt-N-Pepa Galerie
Ana Baniciu și Raluka, mișcări senzuale și energie, transformate în trupa Salt-N-Pepa

Noua ediție vine cu noi provocări pentru toți concurenții, în special pentru Ana Baniciu și Raluka, care au primit din partea ruletei sarcina de a se transforma în trupa Salt-N-Pepa și să înterpreteze piesa "Push It", care nu este una tocmai ușoară.

Cele două artiste sunt entuziasmate de transformarea pe care au primit-o, însă au foarte multe de învățat, pentru că este foarte dificilă coregrafia. Momentul este unul dintre cele mai cardio din această gală, iar Ana Baniciu și Raluka au primit cele mai bune sfaturi din partea Ozanei Barabancea și a lui Cristi Iacob.

"Piesa în sine este o solicitare, pentru că ele trebuie să cânte, să vorbească în tonalitate. Adică este o vorbire acordată, dar este foarte agresivă", a spus Ozana Barbancea despre momentul pe care cele două trebuie să îl realizeze.

Citește și: Te cunosc de undeva, 13 februarie 2021. Ana și Raluka, show incendiar “care merită toți banii”, transformate în Cardi B și J. Lo

Concurentele au întâmpinat câteva probleme la repetiții, pentru că piesa este foarte rapidă și cardio, însă când au urcat pe scenă au strălucit.

Ana Baniciu și Raluka, mișcări senzuale și pline de energie care au impresionat publicul

Ana Baniciu și Raluka au făcut spectacol pe scenă cu mișcările lor senzuale și cu energia, iar jurații au a rămas surprinși de întreg momentul lor. Andreea Bălan a fot cea care s-a ridicat de la masă și a dansat alături de concurente.

Artistele au cântat și s-au mișcat pe ritm, iar juriul a fost impresionat de tot ceea ce au făcut ele în această seară importantă.

"Ați dansat fetelor de ne-ați înghețat. Coregrafia a fost impecabilă, super coregrafie, în stilul caracteristic anilor 90. Bravo fetelor, minunate ați fost și sexy, și sincron, și atitudine, și cardio, și show, de toate." a spus Andreea Bălan, mulțumită și entuziasmată de transformarea lor.

[ivm guid=LVrcRuX8HIy]

Citește și: Raluka și Ana Baniciu dezvăluie detalii din culisele Asia Express. Cum s-au împrietenit cele două artiste: „O evitam la început”

Romică Țociu, cât și jurații a observat faptul că există o a treia fată în echipa Anei și a Ralucăi, care se potrivește de minune cu formatul lor. "Dacă Ruxi vine concurentă, pot să vorbesc cu Ruli și să fac eu backing vocals.", a spus Romică Țociu.

Despre sezonul 16 al emisiunii „Te cunosc de undeva” de la Antena 1

Printre surprizele noului sezon se numără şi proiectul online „Te cunosc de undeva! After Party”. Dorian Popa, fost concurent al transforming show-ului se alătură echipei şi îi invită pe telespectatori, în fiecare săptămână, după difuzarea galei pe TV, la „Te cunosc de undeva! After Party”.

Citește și: Dorian Popa prezintă Te Cunosc de Undeva! After Party, episodul 2. Hai să vezi cele mai tari faze din culise

Mai exact, un episod exclusiv online, ce va putea fi urmărit pe www.a1.ro, în care urmăritorii vor avea acces direct în culisele emisiunii, unde Dorian Popa se distrează alături de vedetele show-ului şi este pus pe glume şi provocări non stop!

Emisiunea „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 se vede în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1!

Te cunosc de undeva, 20 februarie 2021. Emilia Popescu a muncit din greu pentru a se transforma într-o Liza Minnelli mem... Te cunosc de undeva, 20 februarie 2021. Cristina Vasiu, surpriză de proporții mari pe scenă, transformată în Freddie Mer...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x