Antena Căutare

Te cunosc de undeva, 20 februarie 2021. Andreea Bălan și Alina Pușcaș, apariții spectaculoase în ținute superbe

Andreea Bălan și Alina Pușcaș au impresionat în ediția a treia din sezonul 16 "Te cunosc de undeva!" cu cele mai superbe ținute.

Andreea Balan in rochie roz, Cristi Iacob, Aurelian Temisan și Ozana Barbancea Galerie
Andreea Bălan și Alina Pușcaș, apariție spectaculoasă în cele mai superbe ținute

Andreea Bălan și Alina Pușcaș se numără printre cele mai frumoase femei din showbiz-ul românesc, iar aparițiile sale din cadrul emisiunii "Te cunosc de undeva!" sunt de-a dreptul spectaculoase și taie răsuflarea telespectatorilor.

Citește și: Te cunosc de undeva, 13 februarie 2021. Andreea Bălan și Alina Pușcaș, ținutele spectaculoase care au atras toate privirile

În ediția trei a show-ului, cele două au ales să poarte cele mai memorabile rochii, care le vin de minune și le scoate în evidență atuurile fizice și formele atrăgătoare.

Andreea Bălan, rochia demnă de o prințesă

Frumoasa artistă și-a obișnuit fanii cu aparițiile sale incendiare, iar de data aceasta a atras toate privirile cu o ținută demnă de o prințesă.

Andreea Bălan a îmbrăcat o rochie roz și fără bretele, care îi pune într-o lumină bun bustul generos, dar și silueta de invidiat. Jurata de la "Te cunosc de undeva!" este mereu impecabilă și impresionează prin ținutele sale sexy, cât și prin cele elegante.

Rochia din această gală cardio a artistei, deși este lungă, îi oferă un strop de eleganță și mister, iar bijuteriile pe care le-a asortat se potrivesc de minune.

Machiajul spectaculos și coafura dichisită au completat în totalitate imaginea Andreei Bălan din această seară.

Alina Pușcaș, rochia cu care a strălucit

Frumoasa prezentatoare a show-ului "Te cunosc de undeva!" a optat pentru o rochie superbă, ce îi pune într-o lumină bună cele mai atrăgătoare forme ale corpului.

Alina Pușcaș a ales o ținută strălucitoare la propriu, cât și la figurat. Aceasta a apelat la o rochie până aproape de glezne, din paiete sclipitoare, iar crăpătura de pe picior a atras toată atenția și a făcut-o să arate foarte sexy.

Vedeta a ales să poarte și o perucă roz, care îi vine perfect și îi scoate în evidență cele mai frumoase trăsături ale feței, inclusiv machiajul spectaculos, iar perechea de sandale completează ținuta perfectă.

Despre sezonul 16 al emisiunii „Te cunosc de undeva” de la Antena 1

Printre surprizele noului sezon se numără şi proiectul online „Te cunosc de undeva! After Party”. Dorian Popa, fost concurent al transforming show-ului se alătură echipei şi îi invită pe telespectatori, în fiecare săptămână, după difuzarea galei pe TV, la „Te cunosc de undeva! After Party”.

Citește și: Andreea Bălan și Alina Pușcaș, apariții răvășitoare în prima gală „Te cunosc de undeva” 2021! Ce ținute au ales

Mai exact, un episod exclusiv online, ce va putea fi urmărit pe www.a1.ro, în care urmăritorii vor avea acces direct în culisele emisiunii, unde Dorian Popa se distrează alături de vedetele show-ului şi este pus pe glume şi provocări non stop!

Emisiunea „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 se vede în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1!

Te cunosc de undeva, 20 februarie 2021. Pepe, moment cardio de excepție, transformat în MC Hammer... Te cunosc de undeva, 20 februarie 2021. Mirela Vaida a strălucit pe scenă, transformată în Nikos Vertis...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x