Antena Căutare

Te cunosc de undeva, 20 februarie 2021. Imagini din culisele show-ului! Mirela Vaida, enervată de Liviu Vârciu și Pepe

În culisele noul sezon "Te cunosc de undeva!", concurenții s-au distrat de minune și au reușit să lege relații de prietenie, chiar dacă tachinările sunt la ordinea zilei.

Concurentii te cunosc de undeva si Alina Puscas Galerie
Imagini din culisele show-ului! Mirela Vaida, enervată de Liviu Vârciu și Pepe

Cea de-a treia ediție a sezonului 16 "Te cunosc de undeva!" a fost una foarte grea și plină de momente fericite, dar și de momente dificile. Toți concurenții au avut parte de repetiții obositoare, însă Liviu Vârciu, Pepe și Andrei Ștefănescu au păstrat atmosfera amuzantă din culise.

Încă de când au sosit pe platoul de filmare, Liviu Vârciu și Pepe au fost puși pe glume, mai mult decât atât, cei doi au reușit să o enerveze peste măsură pe Mirela Vaida, care a ținut să menționeze că ea are singurul moment fără balet, iar din perspectiva ei va fi cea care pierde ediția aceasta a emisiunii "Te cunosc de undeva!".

"Deci uitați-vă acolo. Ce vă zice vouă? că mie mi-a zis tot, eu am înțeles cine pierde, deci sigur eu.", a spus Mirela Vaida, vizibil amuzată de situație.

Liviu Vârciu nu a vrut să lase lucrurile așa și i-a oferit o replică frumoasei prezentatoare TV, care se afla pe scaunul de machiaj.

Citește și: Te cunosc de undeva, 13 februarie 2021. Imagini din culisele show-ului! Ce i-a oferit Adrian Minune lui Constantin Tănase

"Mirela s-a enervat atât de tare încât îi crește barba, uitați-vă un pic la ea. Dacă nu o să se streseze atât de tare la "Te cunosc de undeva!", încât o să fie singura moderatoare care o să vorbească cel mai puțin din lume.", a spus Liviu Vârciu, la machiaj.

Artistul a încercat să facă o glumă, însă a reușit să o enerveze pe Mirela Vaida. Într-un final, Pepe a decis să se alieze cu Liviu Vârciu și să o oftice pe cântăreață.

"Păcat, că putea să câștige Mirela, dacă avea balet și dacă avea piesa, da, dar așa nu are cum. Bă tu cânți foarte bine și ai și artist bun, știi ce nu ai tu mă? n-ai piesă", a spus Pepe, care a amuzat-o pe Mirela.

Mirela Vaida, motivată să câștige ediția trei a sezonului 16 Te cunosc de undeva

După toate glumițele primite din partea lui Pepe și a lui Liviu Vârciu, Mirela Vaida s-a decis să le spună celor doi că nu se enervează, ci mai mult o motivează replicile aduse de ei la adresa momentului său.

Citește și: Te cunosc de undeva, 6 februarie 2021. Imagini din culisele show-ului! Ce "conflict" s-a născut între Liviu Vârciu și Raluka

"Nu mă enervează, mă motivează. Nu pierd nimic, voi pierdeți care vă bateți pe titluri acolo." , a spus Mirela Vaida, vizibil cu zâmebtul pe buze.

Despre sezonul 16 al emisiunii „Te cunosc de undeva” de la Antena 1

Printre surprizele noului sezon se numără şi proiectul online „Te cunosc de undeva! After Party”. Dorian Popa, fost concurent al transforming show-ului se alătură echipei şi îi invită pe telespectatori, în fiecare săptămână, după difuzarea galei pe TV, la „Te cunosc de undeva! After Party”.

Mai exact, un episod exclusiv online, ce va putea fi urmărit pe www.a1.ro, în care urmăritorii vor avea acces direct în culisele emisiunii, unde Dorian Popa se distrează alături de vedetele show-ului şi este pus pe glume şi provocări non stop!

Emisiunea „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 se vede în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1!

Te cunosc de undeva, 20 februarie 2021. Cristina Vasiu, surpriză de proporții mari pe scenă, transformată în Freddie Mer... Pepe este câștigătorul "Te cunosc de undeva!" din 20 februarie 2021...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x