Antena Căutare

Te cunosc de undeva! 20 mai 2023. Anca Țurcașiu și Jean Gavril, transformare impresionantă în Nicki Minaj şi Bebe Rexha

Anca Țurcașiu și Jean Gavril au impresionat cu transformarea lor în Nicki Minaj şi Bebe Rexha din a opta gală Te cunosc de undeva! sezonul 19. Celebrele mișcări de twerk nu au lipsit, iar la finalul momentului, Andreea Bălan a mers pe scenă pentru o demonstrație.

Anca Țurcașiu și Jean Gavril la Te cunosc de undeva! sezonul 19 Galerie
Anca Țurcașiu și a lui Jean Gavril s-au transformat în Nicki Minaj şi Bebe Rexha la Te cunosc de undeva! sezonul 19 | Antena 1

Pentru transformarea din această seară, greul echipei a fost dus de partea masculină a echipei. Transformarea Ancăi Țurcașiu și a lui Jean Gavril în Nicki Minaj şi Bebe Rexha i-a lăsat fără cuvinte pe toți cei prezenți în platou care au urmărit uimiți mișcările celebre ale artistelor, pe scena Te cunosc de undeva!

Citește și: Te cunosc de undeva! 20 mai 2023. ADDA și Radu Bucălae, show demn de marile scene, marca The Weeknd. Cum au cântat în falset

Anca Țurcașiu și a lui Jean Gavril s-au transformat în Nicki Minaj şi Bebe Rexha la Te cunosc de undeva! sezonul 19. Cum au cântat „Hey Mama”

Când au aflat în cine trebuie să se transforme pentru cea de-a opta gală, concurenții Te cunosc de undeva! sezonul 19 nici nu au știut cum să reacționeze. Cei doi s-au distrat de minune la repetiții, învățând să facă twerk, însă și munca depusă a fost pe măsură.

În platou, încă de la primii pași pe scenă, jurații și colegii de la canapea au rămas uimiți de transformarea celor doi. Până la final, toți erau în picioare, cântând și dansând alături de Anca Țurcașiu și de Jean Gavril, transformați în Nicki Minaj şi Bebe Rexha.

Jurizare Anca Țurcașiu și de Jean Gavril la Te cunosc de undeva! 20 mai 2023

Înainte de a-și spune părerea despre momentul celor doi, Mihai Petre a provocat-o pe Andreea Bălan la un twerk, în sincron, cu Jean Gavril. Încurajată de ceilalți concurenți, jurata nu a stat prea mult pe gânduri și a urcat pe scenă.

„Stop! Stop! Andreea a fost singura care s-a desincronizat!”, a spus acesta.

„Mi s-a părut un moment foarte tare și Jean, nu credeam că o să îți iasă așa de bine. Și travesti, și twerk-ul și atitudinea și cum ai stat tu în plie. Iar tu Anca, ești frumoasă, esți superbă, ești modelul meu în viață. Așa îmi doresc și eu să arat, ca tine!”, a adăugat Andreea Bălan.

„Nu doar că a arătat credibil, ci a marcat foarte bine asumându-și gesturile. Cu mâinile, și pe timp, poziția brațelor, eleganța surprinzătoare, chiar înfricoșătoare. La un moment dat eram pe gânduri: îmi place sau nu? Da! Îmi place”, a ținut să precizeze și Mihai Petre.

Citește și: Te cunosc de undeva! 13 mai 2023. Nicole Cherry și Juno, transformarea inedită în Shakira și Wyclef Jean pe piesa „Hips don't lie”

Tot ce trebuie să știi despre Te cunosc de undeva! sezonul 19, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

Ajuns deja la al 19-lea sezon, transforming show-ul Te cunosc de undeva!, vine cu o abordare cu totul şi cu totul nouă și cu o mulțime de surprize. Opt cupluri de artişti în mare formă au spus <DA> magistralului show al transformărilor și promit un spectacol în mare formă.

Astfel, CRBL şi Radu Ţibulcă, Nicole Cherry şi Juno, Anca Ţurcaşiu şi Jean Gavril, Damian Drăghici şi Cristina Stroe, ADDA şi Radu Bucălae, Amna şi Misha, Codruţa Filip şi Valentin Sanfira şi Wrs şi Emilian sunt cei pe care ruleta personajelor îi va trece prin tot felul de emoţii de-a lungul întregului sezon, în fiecare sâmbătă de la ora 20.00 pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Pepe și Alina Pușcaș revin în rolul de prezentatori, iar Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob şi Aurelian Temişan își ocupă locurile la masa juriului. De asemenea, Mihai Petre revine la Te cunosc de undeva!, în calitate de jurat permanent în cel de-al 19-lea sezon.

O nouă surpriză apare și în sistemul de acordare a premiilor. Începând din acest sezon, publicul de acasă îşi va putea vota săptămânal echipa favorită în aplicaţia Antena 1 sau pe vot.a1.ro. Echipa care acumulează cele mai multe voturi de-a lungul întregului sezon va primi Premiul de Popularitate, în Marea Finală.

Odată cu premiera celui de-al 19-lea sezon Te cunosc de undeva! revine şi un nou sezon al seriei de episoade exclusiv online Te cunosc de undeva! After Party. În fiecare sâmbătă, după difuzarea galei pe tv, Zarug îi va invita pe telespectatori în backstage-ul show-ului, pe AntenaPLAY.

Te cunosc de undeva! 20 mai 2023. ADDA și Radu Bucălae, show demn de marile scene, marca The Weeknd. Cum au cântat în fa... Te cunosc de undeva! 20 mai 2023. WRS și Emilian, moment nostalgic în pielea lui Puya și Tudor Chirilă. Ce a apărut în p...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x