Antena Căutare

Te cunosc de undeva! 20 mai 2023. Codruța FIlip și Valentin Sanfira au câștigat a opta gală. Cum au reacționat

Codruța Filip și Valentin Sanfira au cucerit pe toată lumea cu transformarea lor în Lady Gaga, din această gală. Eforturile lor au fost răsplătite cu cele mai multe puncte și astfel au ocupat prima poziție în clasament, în ediția din 20 mai 2023.

Codruța FIlip și Valentin Sanfira au câștigat a opta gală Te cunosc de undeva! sezonul 19

Antena 1

Codruța FIlip și Valentin Sanfira au fost desemnați câștigătorii celei de-a opta ediții Te cunosc de undeva! sezonul 19, din 13 mai 2023. Cei doi au cucerit atât jurații, cât și colegii de la canapea cu modul în care au interpretat-o pe Lady Gaga și s-au clasat pe prima poziție detașat.

Citește și: Te cunosc de undeva! 20 mai 2023. Codruța Filip și Valentin Sanfira, au lăsat juriul „poker face” cu transformarea în Lady Gaga

Codruța FIlip și Valentin Sanfira au câștigat ediția din 20 mai 2023 de la Te cunosc de undeva! sezonul 19. Cum au reacționat

A fost din nou o seară plină de momente la superlativ la Te cunosc de undeva! sezonul 19. Cele 8 echipe au dat tot ce au avut mai bun pentru transformările lor presărate atât cu momente emoționante cât și amuzante. Însă, numai o echipă a reușit să convingă pe toată lumea că merită să ocupe primul loc în această ediție.

Codruța FIlip și Valentin Sanfira au reușit să treacă peste impedimente și să pună în scenă o reprezentație care i-a lăsat pe toți „poker face”. Unghii false lungi, perucă, mască, costum de latex şi tocuri foarte înalte le-au purtat noroc, iar eforturile lor au fost astfel răsplătite cu primul loc, mult râvnit de aceștia.

Extrem de fericiți cei doi s-au îmbrățișat și le-au mulțumit colegilor de la canapea pentru punctele acordate care au făcut diferența.

Citește și: Te cunosc de undeva! 6 mai 2023. Valentin Sanfira, în lacrimi la momentul acordării notelor. Ce l-a emoționat profund pe concurent

Tot ce trebuie să știi despre Te cunosc de undeva! sezonul 19, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

Ajuns deja la al 19-lea sezon, transforming show-ul Te cunosc de undeva!, vine cu o abordare cu totul şi cu totul nouă și cu o mulțime de surprize. Opt cupluri de artişti în mare formă au spus <DA> magistralului show al transformărilor și promit un spectacol în mare formă.

Astfel, CRBL şi Radu Ţibulcă, Nicole Cherry şi Juno, Anca Ţurcaşiu şi Jean Gavril, Damian Drăghici şi Cristina Stroe, ADDA şi Radu Bucălae, Amna şi Misha, Codruţa Filip şi Valentin Sanfira şi Wrs şi Emilian sunt cei pe care ruleta personajelor îi va trece prin tot felul de emoţii de-a lungul întregului sezon, în fiecare sâmbătă de la ora 20.00 pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Pepe și Alina Pușcaș revin în rolul de prezentatori, iar Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob şi Aurelian Temişan își ocupă locurile la masa juriului. De asemenea, Mihai Petre revine la Te cunosc de undeva!, în calitate de jurat permanent în cel de-al 19-lea sezon.

O nouă surpriză apare și în sistemul de acordare a premiilor. Începând din acest sezon, publicul de acasă îşi va putea vota săptămânal echipa favorită în aplicaţia Antena 1 sau pe vot.a1.ro. Echipa care acumulează cele mai multe voturi de-a lungul întregului sezon va primi Premiul de Popularitate, în Marea Finală.

Odată cu premiera celui de-al 19-lea sezon Te cunosc de undeva! revine şi un nou sezon al seriei de episoade exclusiv online Te cunosc de undeva! After Party. În fiecare sâmbătă, după difuzarea galei pe tv, Zarug îi va invita pe telespectatori în backstage-ul show-ului, pe AntenaPLAY.

Te cunosc de undeva! 20 mai 2023. Nicole Cherry și Juno s-au întors în timp, în pielea Cleopatrei Stratan. Cum a sunat „... Cea de-a opta gală Te cunosc de undeva!, lider de audienţă. Codruţa Filip şi Valentin Sanfira au fost câştigătorii ediţi...
Idei pentru un mic dejun sănătos. Începe ziua cu o masă plină de nutrienți
Dimineața, ai nevoie de o masă echilibrată, bogată în nutrienți, care îți oferă energie...
Horoscopul zilei de 9 iunie 2023. Taurii se vor concentra pe îndatoririle profesionale. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 9 iunie 2023 spune că Taurii se vor concentra pe îndatoririle profesionale...
Ultimele știri
x