Antena Căutare

Te cunosc de undeva, 20 martie 2021. Ana Baniciu și Raluca se transformă în Anda Călugareanu şi Mitică Popescu

În ediția 7 a sezonului 16 Te cunosc de undeva, Ana Baniciu și Raluca se transformă în Anda Călugareanu şi Mitică Popescu, iar piesa pe care o cântă este "Nu mai plânge, baby".

Ana Baniciu și Raluka pe scena Galerie
Ana Baniciu și Raluka i-au impresionat pe jurați

Cele două concurente au venit pregătite să interpreteze una dintre cele mai cunoscute melodii românești ale anilor `80. Frumoasele artiste au avut un drum greu de străbătut și de repetat foarte mult, pentru că transformarea lor nu este una tocmai ușoară.

În ceea ce privește coregrafia, Ana Baniciu și Raluka trebuie să fie cât mai spontane și să danseze mai mult. Cristi Iacob a fost cel care le-a oferit sfaturi despre cum trebuie să se miște pe scenă și despre cum să arate momentul lor.

"Trebuie să aibă grijă la eleganță, la rafinamentul lor. Din câteva gesturi trebuie să facă o lume, pentru că era o lume a anilor `80, o aristocrație. Plus că sunt doi actori.", a spus juratul în culise.

Citește și: Te cunosc de undeva, 6 martie 2021. Mirela Vaida, spectacol pe ritmuri latino, transformată în Ricky Martin

Ozana Barabancea a fost cea care le-a analizat fiecare timbru vocal și le-a învățat cum să interpreteze perfect piesa. Cele două au repetat de mai multe ori, iat performanța lor a fost una vizibilă.

Ana Baniciu și Raluka, gestul neașteptat

Concurentele au intrat pe scenă cu emoții, însă acestea au trecut imediat neobservabile. Încă de când au început să cânte, Ana Baniciu și Raluka i-au impresionat pe jurați cu vocile sale, dar și coregrafia spontană.

Cele două au intrat perfect în pielea personajelor, iar momentul lor a fost rapid apreciat de public, cât și de jurați, care au fost foarte atenți la fiecare gest al lor și la fiecare timbru vocal.

"Canapeaua vă salută", a fost replica pe care Cosmin Seleși le-a spus-o fetelor la finalul momentului.

De asemenea, ceilalți colegi care se aflau deja pe canapea au apelat la un gest neașteptat, aceștia au ținut neapărat să le fac cu mâna.

Citește și: Te cunosc de undeva, 6 martie 2021. Adriana Trandafir și Romică Țociu au făcut show pe ritmuri disco, transformați în „Eruption”

"Veți primi un 5 de la ceilalți colegi", a mărturisit Aurelian Temișan, glumind despre acest lucru.

Însă fetele nu au lăsat lucrurile așa, iar Raluka i-a dus Adrianei Trandafir o batistuță, fredonând versurile "Nu mai plânge, baby".

Deși s-a făcut haz de necaz în ceea ce privește momentul lor, jurații au vrut să le mărturisească că a fost o transformare simplă, dar extrem de frumoasă. Andreea Bălan le-a apreciat coregrafia și spontaneitatea.

Despre sezonul 16 al emisiunii „Te cunosc de undeva” de la Antena 1

Printre surprizele noului sezon se numără şi proiectul online „Te cunosc de undeva! After Party”. Dorian Popa, fost concurent al transforming show-ului se alătură echipei şi îi invită pe telespectatori, în fiecare săptămână, după difuzarea galei pe TV, la „Te cunosc de undeva! After Party”.

Mai exact, un episod exclusiv online, ce va putea fi urmărit pe www.a1.ro, în care urmăritorii vor avea acces direct în culisele emisiunii, unde Dorian Popa se distrează alături de vedetele show-ului şi este pus pe glume şi provocări non stop!

Emisiunea „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 se vede în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1!

Urmărește integral ultima ediție: https://antenaplay.ro/te-cunosc-de-undeva. Vezi ce-ți place

Spune ce crezi despre transformările din fiecare ediție, chiar în timp ce o urmărești în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Hâț 😊 Dacă vrei să intri în culisele show-ului, vezi cel mai nou episod de After Party, cu Dorian Popa: https://a1.ro/video/antena-1/te-cunosc-de-undeva-after-party/

Te cunosc de undeva, 20 martie 2021. Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au luat cu asalt scena, transformați în trupa Ott... Te cunosc de undeva, 20 martie 2021. Mirela Vaida, travesti de excepție în Brian Johnson, membrul trupei ACDC...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x