Te cunosc de undeva, 20 martie 2021. Replicile colegilor când l-au văzut pe Pepe transformat în Loredana Groza. Cum au reacționat

Pepe a avut parte de o provocare din partea lui Ruli în această seară, iar transformarea sa în Loredana Groza nu a trecut neobservată de colegi.

Pepe a avut parte de o provocare din partea lui Ruli în această seară

În culise distracția și voia bună este în toi, iar de data aceasta a atras atenția cu transformarea sa Pepe. Acesta a făcut un moment spectaculos pe scenă și a intrat perfect în pielea lui Loredana Groza, însă personajul său a atras atenția și colegilor de platou, care au avut câteva replici de-a dreptul savuroase.

Dimineața în culisele emisiunii Te cunosc de undeva este mai grea pentru unii concurenți, în special pentru Liviu Vârciu, care abia se trezise. Din dicuțiile celor din cabina de machiaj nu au lipsit nici subiectul ce prevede un poțențial câștigător al Galei anilor `80. Adriana Trandafir a fost cea care a pariat pe Ana Baniciu și Raluka, pentru că momentul lor se bazează și pe actorie, însă cele două concurente au considerat că vor pierde astăzi.

Citește și: Te cunosc de undeva, 13 martie 2021. Imagini din culise! Cum s-au pregătit vedetele pentru a intra în pielea personajelor

"În anii `80 noi ne-am chinuit, am dansat pe scări de bloc. Era vai de capul nostru! Tu ai venit direct la televizor, fii mai bucuros un pic, mai vesel.", a fost replica pe care i-a adresat-o Liviu Vârciu lui Radu Ștefan Bănică, tânărul fiind primul coleg care i-a căzut pradă glumelor artistului, chiar de dimineață.

Pepe și-a surprins colegii cu transformarea sa

Nu a durat foarte mult timp până a sosit și Pepe printre ceilalți concurenți, însă transformarea sa în Loredana Groza nu a trecut neobservată. Colegii de competiție l-au văzut imediat, iar glumițele și momentele savuroase nu au lipsit din peisaj.

Cristina Vasiu a rămas surprinsă de machiajul profesional al artistului și a ținut să mărturisească că artă extrem de bine transformat în femeie. Ana Baniciu, cât și Raluka au râs atunci când l-au văzut pe Pepe în rochie și machiat.

Citește și: Te cunosc de undeva, 6 martie 2021. Imagini din culise! Schimb de replici între Mirela Vaida și Pepe: „Nu despre asta e vorba!”

Artistul a întâmpinat și câteva probleme atunci când și-a pus pantofii cu toc. Acesta a considerat că nu poate merge pe ei, însă a făcut un sacrificiu și i-a încălțat.

Despre sezonul 16 al emisiunii „Te cunosc de undeva” de la Antena 1

Printre surprizele noului sezon se numără şi proiectul online „Te cunosc de undeva! After Party”. Dorian Popa, fost concurent al transforming show-ului se alătură echipei şi îi invită pe telespectatori, în fiecare săptămână, după difuzarea galei pe TV, la „Te cunosc de undeva! After Party”.

Mai exact, un episod exclusiv online, ce va putea fi urmărit pe www.a1.ro, în care urmăritorii vor avea acces direct în culisele emisiunii, unde Dorian Popa se distrează alături de vedetele show-ului şi este pus pe glume şi provocări non stop!

Emisiunea „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 se vede în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1!

Urmărește integral ultima ediție: https://antenaplay.ro/te-cunosc-de-undeva. Vezi ce-ți place

Spune ce crezi despre transformările din fiecare ediție, chiar în timp ce o urmărești în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Hâț 😊 Dacă vrei să intri în culisele show-ului, vezi cel mai nou episod de After Party, cu Dorian Popa: https://a1.ro/video/antena-1/te-cunosc-de-undeva-after-party/

Ultimele știri