Antena Căutare

Te cunosc de undeva, 6 martie 2021. Imagini din culise! Schimb de replici între Mirela Vaida și Pepe: „Nu despre asta e vorba!”

În culisele galei 5 din sezonul 16 Te cunosc de undeva! a avut loc un schimb de replici între Mirela Vaida și Pepe.

Mirela Vaida și Pepe, la machiaj, în culisele TCDU Galerie
Mirela Vaida și Pepe, schimb de replici în culisele TCDU | Antena 1

Telespectatorii show-ului transformărilor au ocazia să arunce o privire în culisele Te cunosc de undeva!, acolo unde au loc tot felul de discuții și de pregătiri pentru cee ace urmează. În gala a cincea a sezonului 16 de te cunosc de undeva a avut loc un schimb de replici între Mirela vaida și Pepe.

Întrebat de reporterii TCDU de este roz pe față, Pepe a răspuns:

„Trag să mor. Cum de ce? Să mor de dragoste rănită”, a spus Pepe făcând referire la piesa Angelei Similea, pe care urma să o interpreteze pe scena TCDU.

„Să mori de dragoste rănită? Nu, Ricky n-are de-astea”, a spus Mirela Vaida făcând referire personajul său din gala cu numărul 5 de Te cunosc de undeva!

Ce s-a întâmplat în culisele galei cu numărul 5 din sezonul 16 de Te cunosc de undeva!

Mirelei Vaida i s-a spus că are șansa să câștige cu personajul Jason Derulo, având în vedere că e vorba despr eun artist complex, ofertant, și cu o coregrafie spectaculoasă. Concurenta TCDU a mărturisit că nu crede că o poate viza șansa câștigului, având în vedere că în edițiile trecute a avut de interpretat piese de voce și nu a câștigat:

„Auzi, pe bune? N-am avut eu șansă la piese de-alea grele și am la de-astea de…”, a spus Mirela Vaida, întreruptă imediat de Pepe.

Pepe i-a explicat că nu despre piese de voce este vorba la Te cunosc de undeva! Artistul a explicat că este vorba despre transpunerea în pielea personajului, despre show, iar vocea nu este esențială, mai ales când este vorba despre o gala de tip Travesti, iar o voce de femeie nu poate semăna cu una de bărbat.

Citește și: Te cunosc de undeva, 13 februarie 2021. Imagini din culisele show-ului! Ce i-a oferit Adrian Minune lui Constantin Tănase

„Tu n-ai înțeles un lucru! Greșeala ta e că ai senzația că e despre cântat și despre piese grele. Aici e total alt joc. Și ce crezi, dacă te gândești că nu-ți iese bine pe voce ce crezi? Nimănui nu-I iese că e în travesti. Dacă tu crezi că eu am vocea Angelei Similea te înșeli amarnic”

Despre sezonul 16 al emisiunii „Te cunosc de undeva” de la Antena 1

Printre surprizele noului sezon se numără şi proiectul online „Te cunosc de undeva! After Party”. Dorian Popa, fost concurent al transforming show-ului se alătură echipei şi îi invită pe telespectatori, în fiecare săptămână, după difuzarea galei pe TV, la „Te cunosc de undeva! After Party”.

Citește și: Dorian Popa prezintă Te Cunosc de Undeva! After Party, episodul 4. Hai să vezi cele mai tari faze din culise

Mai exact, un episod exclusiv online, ce va putea fi urmărit pe www.a1.ro, în care urmăritorii vor avea acces direct în culisele emisiunii, unde Dorian Popa se distrează alături de vedetele show-ului şi este pus pe glume şi provocări non stop!

Emisiunea „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 se vede în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1!

Te cunosc de undeva, 6 martie 2021. Ana Baniciu și Raluka, show de excepție, transformate în Alex Velea și Connect-R... Ana Baniciu și Raluka sunt câștigătoarele „Te cunosc de undeva” din 6 martie 2021...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x