Antena Căutare

Te cunosc de undeva 2020, ediția 13. Toto Dumitrescu a adus pe scenă o versiune nouă a piesei Macarena, prin transformarea în TYGA

În a XIII-a ediție a sezonului XV de la Te cunosc de undeva! Toto Dumitrescu s-a transformat în TYGA și a adus în scenă un spectacol pe piesa Ayy Macarena.

Toto Dumitrescu, într-un costum galben, interpretând piesa Ayy Macarena, în gala 13 TCDU 2020 Galerie
În a XIII-a ediție a sezonului XV de la Te cunosc de undeva! Toto Dumitrescu s-a transformat în TYGA

În gala cu numărul 13 a acestui sezon, Toto a adus în platoul Te cunosc de undeva! un moment în care actoria și dansul au fost elementele esențiale.

Încă de la repetiții, Oazana a precizat că nu se așteaptă să dea o notă mare, pentru că piesa nu este o provocare din punct de vedere vocal, ci mai degrabă va exista o provocare din punct de vedere actoricesc.

„De cântat, recită frumos, pot să-ți dau și 4. Dacă mă supăr îți dau și 3”, i-a spus Ozana lui Toto la repetiții, după ce concurentul a întrebat-o dacă va primi de la ea cel mai mic punctaj, adică 5 puncte.

Emisiunea “Te cunosc de undeva!” poate fi urmărită sâmbăta, de la ora 20:00, la Antena 1!

Toto a intrat bine în pielea personajului, fiind în elementul său, așa cum au remarcat jurații. Baletul a avut o coregrafie de excepție, fapt care a contribuit la realizarea unui show frumos.

Ce au spus jurații despre momentul lui Toto: Ai fost în elementul tău

Cristi Iacob: „A fost un moment frumos, dar un pic neținut în frâu. AI vrut să faci multe lucruri, dar momentul a fost foarte bun.

Citește și: Te cunosc de undeva 2020, ediția 12. Toto Dumitrescu a avut un personaj extrem de greu, dar a primit numai cuvinte de laudă

Andreea Bălan: „Te-ai mișcat, dragul meu. Ai fost în elementul tău. A fost un moment foarte bine construit. Baletul te-au înconjurat, coregrafia mișto.

Aurelian Temișan: „Ești pe genul ăsta de swag.

Andreea Bălan: A fost mai bine decât la Marilyn Monroe

Andreea Bălan a precizat că prestația lui Toto Dumitrescu din gala 13 a fost mai bună decât cea din gala 11, când a trebuit să se transforme într-o diva.

În gala 11 Toto Dumitrescu, din nou în travesti, a trebuit să intre în pielea sex-simbolului din lumea cinematografiei, Marilyn Monroe.

Toto a lăsat inhibițiile și grijile și a interpretat piesa „Diamonds are a girl’s best friend”. Acompaniat de baletul Furnix Team, Toto a făcut un show ca la Hollywood. În timpul show-ului de pe scenă, la o mișcare bruscă, aruncându-și mâinile în aer, frumoasa Marilyn și-a lăsat “bustul” la vedere.

Acest moment a stârnit hohote de râs în rândul juraților și a celorlalți concurenți.

Citește și: Te cunosc de undeva 2020, editia 10. Evoluție senzațională! Toto Dumitrescu se transformă în Carla's Dreams

Artişti unul şi unul vor urca pe scena transforming show-ului şi cum finala se apropie cu paşi repezi, concurenții devin mult mai atenți la fiecare detaliu al transformărilor lor, iar jurații Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan mai exigenți.

Care va fi cea mai bună transformare a serii, dar şi ce le va rezerva Ruleta pentru următoarea săptămână, telespectatorii Antenei 1 pot vedea sâmbătă, de la ora 20:00, într-o nouă ediție a show-ului Te cunosc de undeva!.

Poți citi toate noutățile despre Te cunosc de undeva! aici

Te cunosc de undeva 2020, ediția 13. Monica Anghel și Marcel Pavel s-au transformat în Enrique Iglesias și Whitney Houst... Te cunosc de undeva 2020, ediția 13. Adda a transmis emoție, a trecut peste inhibiții și a câștigat gala: „Nu mă aștepta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x