Antena Căutare

Te cunosc de undeva 2020, ediția 14. Toto Dumitrescu a zguduit scena cu The Dope Show - Marilyn Manson

Concurenții au trecut rapid de la un gen muzical la altul, iar dinamica show-ului s-a schimbat atunci când Toto Dumitrescu a intrat în scenă cu o transformare rock în legenda Marilyn Manson.

Galerie
Te cunosc de undeva 2020, ediția 14. Toto Dumitrescu, mai rock ca oricând, a zguduit scena cu The Dope Show

Toto Dumitrescu a făcut un salt uriaș de la Macarena modernă de săptămâna trecută, la un rock periculos și promițător. Tânărul actor a făcut un mega spectacol fiind deghizat în Marilyn Manson.

“E un tablou la alienarea care a cuprins tot globul pământesc. (…) Oamenii nu mai au părerile lor”, i-a spus Cristi Iacob la repetiții.

“Nu este o melodie grea, dar trebuie cântată cu spiritul ăsta care nu are duh în el. Ca o strigătură agresivă”, i-a explicat Ozana Barabancea la repetiții lui Toto.

citește și: Te cunosc de undeva 2020, ediția 13. Monica Anghel și Marcel Pavel s-au transformat în Enrique Iglesias și Whitney Houston

Pregătit să facă față noii provocări, actorul a învățat cum să se miște și să se transforme în marele star al muzicii rock, Marilyn Manson. El a interpretat piesa “The Dope Show”.

Un show mai "dope" decât au crezut jurații realizat de Toto Dumitrescu la Te Cunosc de Undeva 2020

“Îl văd cât se chinuie, repetă de zeci de ori, devine obsedant ce face”, a mărsturisit Cristi Iacob despre efortul lui Toto de la repetiții.

În haine albe, conectat la furtune cu sânge străin, el și-a jucat rolul excepțional, transformându-se în ciudatul personaj.

Deși Toto încerca să pară fioros și să îl sperie pe prezentaorul Cosmin Seleși, Liviu, în rolul său de Andreea Bănică, a spus că a văzut mai rele și l-a condus înapoi pe scenă pe Marilyn Manson.

“Evoluția lui Toto a început ca o revelație și se termină ca o revelație. (…) E un moment foarte greu și te-ai achitat cu brio”, a spus Cristi Iacob despre momentul de pe scenă.

Citește și: Te cunosc de undeva 2020, ediția 13. Liviu și Andrei s-au transformat în Mirela Vaida și Matilda Pascal Cojocărița

Toto Dumitrescu, jurizat atent la Te Cunosc de Undeva 2020

“Eu am înțeles acum. Dă-I lui Toto ceva dulce și face, dar dă-I lui Toto ceva în genul acesta, Marylin Manson, și face perfect. Aici se simte Toto bine pentru că are și un pic de libertate și poate să se ducă în zona asta dark”, a completat Andreea Bălan.

“Culorile timbrale au fost extraordinar de solicitante pentru voce. Mi-a plăcut ceea ce am văzut, ceea ce am auzit”, a adăugat Ozana Barabancea.

Plin de talent și carismă, Toto a dat tot ce a putut pentru a-l interpreta pe unul dintre personajele sale preferate.

Te cunosc de undeva 2020, ediția 14. Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu s-au transformat în Blondy... Te cunosc de undeva 2020, ediția 14. Monica Anghel și Marcel Pavel, în elementul lor ca Laura Pausini și Andrea Bocelli...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x