Te cunosc de undeva, 24 aprilie 2021. Emilia Popescu, transformată în Inner Circle, surprinde pe toată lumea cu vocea ei

În ediția XII a sezonului al XVI-lea de la "Te cunosc de undeva!", Emilia Popescu se transformă în Inner Circle și interpretează piesa "Sweet (A la la long)".

Emilia Popescu s-a transformat în Inner Circle în Gala 12 TCDU

Antena 1

Emilia Popescu este mai pregătită ca niciodată să câștige Gala Pieselor de top cu transformarea sa în Inner Circle. Concurenta este foarte sigură pe vocea sa, iar piesa este una exact pe gustul ei.

Deși reprezintă o adevărată provocare pentru ea, Emilia Popescu a reușit să intre în pielea personajului și să surprindă pe toată lumea. Aceasta a repetat din greu și a a dat tot ce a putut la repetiții, însă a întâmpinat câteva probleme cu interpretarea piesei.

Ozana Barabancea și Cristi Iacob i-au oferit cele mai bune sfaturi în ceea ce privește timbrul vocal și coregrafia. Melodia și ritmul sunt foarte dificile, însă Emilia Popescu le-a făcut față cu brio.

Citește și: Te cunosc de undeva, 17 aprilie 2021. Emilia Popescu se transformă în Meghan Trainor - All about that bass

În culise, Raluka a ținut neapărat să îi spună că modul în care pronunță cuvintele nu este unul tocmai corect, iar din acest motiv nu îi iese piesa.

"Emilia, nu mai pronunța toate cuvintele, că de asta nu îți iese.", i-a spus Raluka.

Emilia Popescu a făcut un moment senzațional

Încă de când a pășit pe scenă, Emilia Popescu a întors toate privirile cu energia sa pozitivă și transformarea memorabilă. De asemenea, în ciuda celor întâmplate la repetiții, concurenta a reușit să facă spectacol cu piesa "Sweet (A la la long)".

Jurații au savurat din plin momentul și au fost atenți la fiecare mișcare a sa, însă nu au avut nimic de reproșat. Momentul Emiliei Popescu a fost unul pe gustul tuturor, chiar și a colegilor de la canapea.

Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au ținut să facă și câteva glumițe, așa cum au obișnuit pe toată lumea.

"Eu cred că în această seară ai avut o misiune grea, dar te-ai străduit.", a mărturisit Ozana Barabancea despre momentul său.

Citește și: Te cunosc de undeva, 10 aprilie 2021. Emilia Popescu, transformată în Radu Almășan, a făcut spectacol în Gala Latino

Cristi Iacob, Aurelian Temișan și Andreea Bănică au fost foarte încântați de ceea ce a făcut Emilia Popescu pe scenă, lucru pentru care i-au transmis complimente și felicitări: "Foarte frumos momentul."

Spune ce crezi despre transformările din fiecare ediție, chiar în timp ce o urmărești în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Emisiunea „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 este difuzată în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1! Show-ul reprezintă o adevărată provocare pentru artiştii care au acceptat să participe, deoarece aceștia sunt puși la grea încercare de către ruleta care promite personaje de excepție și momente de magie curată pe scenă!

Sezonul 16 al emisiunii „Te cunosc de undeva”, de la Antena 1, aduce suprize mari

Printre surprizele noului sezon se numără şi proiectul online „Te cunosc de undeva! After Party”. Dorian Popa, fost concurent al transforming show-ului se alătură echipei şi îi invită pe telespectatori, în fiecare săptămână, după difuzarea galei pe TV, la „Te cunosc de undeva! After Party”.

Mai exact, un episod exclusiv online, ce va putea fi urmărit pe www.a1.ro, în care urmăritorii vor avea acces direct în culisele emisiunii, unde Dorian Popa se distrează alături de vedetele show-ului şi este pus pe glume şi provocări non stop!

Urmărește integral ultima ediție: https://antenaplay.ro/te-cunosc-de-undeva. Vezi ce-ți place

Hâț 😊 Dacă vrei să intri în culisele show-ului, vezi cel mai nou episod de After Party, cu Dorian Popa: https://a1.ro/video/antena-1/te-cunosc-de-undeva-after-party/

Ultimele știri