Antena Căutare

Te cunosc de undeva, 24 aprilie 2021. Loredana și Adrian Petrache, invitați speciali în Gala Piese de top. Cei doi au făcut show

Loredana și Adrian Petrache au fost cei care au deschis Gala Pieselor de top din sezonul XVI al emisiunii "Te cunosc de undeva!".

Loredana și Adrian Petrache pe scena Te cunosc de undeva Galerie
Loredana și Adrian Petrache au fost cei care au deschis Gala Pieselor de top din sezonul XVI al emisiunii "Te cunosc de undeva!" | Antena 1

În cea de-a XII-a ediție a sezonului XVI "Te cunosc de undeva!", Adrian Petrache și Loredana au făcut spectacol cu vocile lor senzaționale. Cei doi s-au completat de minune și au reușit să îi impresioneze pe jurați cu momentul lor de neuitat.

Artista și fostul concurent de la "X Factor" au decis să cânte piesa „Efemer", iar timbrul vocal al tânărul i-a lăsat cu gura căscată pe jurați. Cei patru și prezentatorii emisiunii au fost captivați de momentul lor și nu și-au mai putut lua ochii de la ei.

Loredana și Adrian Petrache au făcut spectacol cu melodia superbă, pe care au interpretat-o în cel mai original și spectaculos mod.

Loredana a făcut furori cu ținuta sa pe scena "Te cunosc de undeva!"

De asemenea, Loredana a atras toată atenția cu o piesă vestimentară extrem de provocatoare. Salopeta transparentă i-a scos în evidență atuurile fizice, în special talia de invidiat, picioarele subțiri, bustul generos și frumoasele trăsături ale feței.

Citește și: Te cunosc de undeva, 10 aprilie 2021. Radu Almășan și trupa Bosquito, invitați speciali în Gala Latino. Cum arată acum artistul

Artista a asortat ținuta cu o pereche de pantofi cu toc ce se potrivesc de minune și completează perfect outfit-ul. Salopeta care i-a lăsat formele la vedere nu a putut trece neobservată și i-a oferit un strop de senzualitate.

Machiajul discret și coafura spectaculoasă nu au putut să lipsească din peisaj. Vedeta s-a lăsat admirată în toată splendoarea sa și nu a ezitat să își pună într-o lumină bună cele mai frumoase părți ale corpului.

Loredana, după 9 ani pe scena "Te cunosc de undeva!"

Loredana a făcut spectacol în adevăratul sens al cuvântuli cu momentul său și a deschis gala numărul XII cu multă energie. Mai mult decât atât, jurații și prezentatorii au așteptat 9 ani să o revadă pe scena Te cunosc de undeva!, iar așteptarea a luat sfârșit.

Andreea Bălan s-a ridicat de la masa juriulului și a dansat pe melodiile cântate de frumoasa artistă, semn că tot ceea ce a făcut pe scenă a fost senzațional. De asemenea, Andreea Bălan a apelat la un gest în semn de mulțumire și s-a aplecat în fața Loredanei.

Spune ce crezi despre transformările din fiecare ediție, chiar în timp ce o urmărești în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Citește și: Te cunosc de undeva, 17 aprilie 2021. Momente din culisele Serii de dans de la Te cunosc de undeva! Ce discuții s-au purtat

Emisiunea „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 este difuzată în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1! Show-ul reprezintă o adevărată provocare pentru artiştii care au acceptat să participe, deoarece aceștia sunt puși la grea încercare de către ruleta care promite personaje de excepție și momente de magie curată pe scenă!

Sezonul 16 al emisiunii „Te cunosc de undeva”, de la Antena 1, aduce suprize mari

Printre surprizele noului sezon se numără şi proiectul online „Te cunosc de undeva! After Party”. Dorian Popa, fost concurent al transforming show-ului se alătură echipei şi îi invită pe telespectatori, în fiecare săptămână, după difuzarea galei pe TV, la „Te cunosc de undeva! After Party”.

Mai exact, un episod exclusiv online, ce va putea fi urmărit pe www.a1.ro, în care urmăritorii vor avea acces direct în culisele emisiunii, unde Dorian Popa se distrează alături de vedetele show-ului şi este pus pe glume şi provocări non stop!

Urmărește integral ultima ediție: https://antenaplay.ro/te-cunosc-de-undeva. Vezi ce-ți place

Hâț 😊 Dacă vrei să intri în culisele show-ului, vezi cel mai nou episod de After Party, cu Dorian Popa: https://a1.ro/video/antena-1/te-cunosc-de-undeva-after-party/

De la Filarmonica din Praga, pe scena Te cunosc de undeva!... Te cunosc de undeva, 24 aprilie 2021. Alina Pușcaș și Andreea Bălan, ținutele care au atras toată atenția...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x