Te cunosc de undeva, 10 aprilie 2021. Radu Almășan și trupa Bosquito, invitați speciali în Gala Latino. Cum arată acum artistul

În a zecea ediție a sezonului al XVI-lea de la "Te cunosc de undeva!", Radu Almășan și trupa Bosquito au deschis Gala Latino.

În a zecea ediție a sezonului al XVI-lea de la "Te cunosc de undeva!", Radu Almășan și trupa Bosquito au deschis Gala Muzicii Latino

Radu Almășan făcea furori cu ochii săi albaștri în anii 2000, iar acum a venit să încânte telespectatorii cu talentul său remarcabil, chiar pe scena "Te cunosc de undeva!". Prezența sa a fost una surprinzătoare, iar jurații au rămas cu gura căscată.

Solistul trupei Bosquito a urcat încrezător pe scenă și a făcut magie. Un lucru este evident, Radu Almășan impresionează și acum cu talentul său și cu calitățile vocale. Deși timpul a trecut, acesta a rămas la fel de fermecător și surprinde cu aspectul său plăcut și ochii săi superbi, care au rămas la fel de albaștri.

Citește și: Te cunosc de undeva, 27 martie 2021. Pepe, într-o ipostază în care fanii nu l-au mai văzut. Cum s-a descurcat ca Maria Ciobanu

Piesele pe care le-a interpretat au generat o mulțime de aplauze, iar Ozana Barabancea s-a ridicat de la masa juriului pentru a dansa pe melodiile celebrului artist.

Pentru Radu Almășan nu este prima oare când urcă pe scena "Te cunosc de undeva!", însă reușește să uimească de fiecare dată cu aparițiile sale spectaculoase.

Radu Almășan i-a lăsat pe jurați cu gura căscată

Solistul trupei Bosquito a făcut spectacol pe scena "Te cunosc de undeva!" și a fost surpriza acestei seri minunate din Gala Latino. Telespectatorii, cât și jurații s-au bucurat de cele mai frumoase piese ale artistului și au savurat fiecare moment.

Andreea Bălan și Alina Pușcaș au dansat, semn că Radu Almășan le-a cucerit cu ritmurile sale senzaționale, dar și cu prezența de neuitat.

La final, trupa Bosquito a primit o avalanșă de aplauze din partea tuturor și o mulțime de laude din partea celor doi prezentatori TV.

Artistul nu a scăpat de întrebările lui Cosmin Seleși, care a avut tot felul de curiozități.

"Radu, îți mulțumesc pentru această lecție de muzică, pentru această lecție de spectacol, pentru tot ceea ce faci tu, ceea ai realizat alături de colegii tăi. Sunteți minunați. Felicitări", a spus Ozana Barabancea.

Citește și: Te cunosc de undeva, 27 martie 2021. Adriana Trandafir și Romică Ţociu au cântat "Pleacă" și au impresionat juriul

"Este cea mai frumoasă intrare pentru un Latino party cu voi.", i-a mărturisit și Cristi Iacob, în timp ce Aurelian Temișan a ținut să îi spună lui Radu Almănaș că a adus o bucurie mare la el în casă, soția sa fredonând piesele sale foarte des.

După momentul spectaculos, trupa Bosquito și Radu au luat loc pe canapea pentru a urmări unul dintre cele mai așteptate transformări ale serii.

Despre sezonul 16 al emisiunii „Te cunosc de undeva” de la Antena 1

Printre surprizele noului sezon se numără şi proiectul online „Te cunosc de undeva! After Party”. Dorian Popa, fost concurent al transforming show-ului se alătură echipei şi îi invită pe telespectatori, în fiecare săptămână, după difuzarea galei pe TV, la „Te cunosc de undeva! After Party”.

Mai exact, un episod exclusiv online, ce va putea fi urmărit pe www.a1.ro, în care urmăritorii vor avea acces direct în culisele emisiunii, unde Dorian Popa se distrează alături de vedetele show-ului şi este pus pe glume şi provocări non stop!

Emisiunea „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 se vede în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1!

Urmărește integral ultima ediție: https://antenaplay.ro/te-cunosc-de-undeva. Vezi ce-ți place

Spune ce crezi despre transformările din fiecare ediție, chiar în timp ce o urmărești în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Hâț 😊 Dacă vrei să intri în culisele show-ului, vezi cel mai nou episod de After Party, cu Dorian Popa: https://a1.ro/video/antena-1/te-cunosc-de-undeva-after-party/

Ultimele știri