Antena Căutare

Te cunosc de undeva! 24 februarie 2024. Romică Țociu și Paula Chirilă, spectacol rock'n'roll în pielea lui Jerry Lee Lewis

Romică Țociu și Paula Chirilă au pus în scenă un moment exploziv în a doua gală Te cunosc de undeva! sezonul 20 din 24 februarie 2024. Cum le-a ieșit transformarea în Jerry Lee Lewis.

imagine cu romica tociu si paula chirila la Te cunosc de undeva! sezonul 20 din 24 februarie 2024 Galerie
Romică Țociu și Paula Chirilă s-au transformat în Jerry Lee Lewis la Te cunosc de undeva! sezonul 20 din 24 februarie 2024 | Antena 1

Romică Țociu și Paula Chirilă au fost îngrijorați încă de când au aflat ce le-a pregătit ruleta pentru a doua gală Te cunosc de undeva! sezonul 20 din 24 februarie 2024. Concurenții au avut de intrat în pielea legendarului cântăreț rock'n'roll Jerry Lee Lewis

Romică Țociu și Paula Chirilă au pus în scenă un moment exploziv la Te cunosc de undeva! sezonul 20. Cum le-a ieșit transformarea în Jerry Lee Lewis

Deși la început și-au făcut griji, Romică Țociu și Paula Chirilă au primit un personaj foarte colorat pentru cea de-a doua gală a acestui sezon. De asemenea, piesa pe care au avut-o de interpretat a implicat o mulțime de elemente, de la o rafală de cuvinte până la o coregrafie extrem de energică.

Cu toate acestea, atunci când a venit momentul să intre pe scenă, au explodat. Cu doar un pian și talentul lor, concurenții de la Te cunosc de undeva! sezonul 20 au umplut scena.

Energia lor debordantă a stârnit admirația atât a juraților cât și a colegilor de la canapea și până la final, nimeni nu a mai putut sta jos.

Citește și: Te cunosc de undeva! 17 februarie 2024. Barbara și Bella s-au transformat în Bebe Rexha și J Balvin. Cum le-a ieșit piesa

Jurizare Romică Țociu și Paula Chirilă la Te cunosc de undeva! sezonul 20

„Este povestea vieții lui Romică”, a glumit Andreea Bălan legat de versurile celebrei piese „Great Balls Of Fire”.

„Sunteți minunați. O tragi efectiv pe Paula după tine cu energia pe care o ai, Romică. Ești fantastic!”, a adăugat și Aurelian Temișan.

„Văd niște oameni care dau tot și știu că ai declarat că a fost unul dintre cele mai grele momente de care au avut parte, Romică. Dar nu s-a văzut”, a spus și Cristi Iacob.

„Engleza ta e fantastică, Romică. Mă surprinzi în fiecare emisiune cu alt detaliu actoricesc. Deci cum ai improvizat tu limba engleză fără niciun cuvânt real”, a glumit și Mihai Petre.

Citește și: Te cunosc de undeva! 17 februarie 2024. Eliza și Zarug au adus în scenă o piesă din musicalul Hocus Pocus. Cum au arătat cei doi

Tot ce trebuie să știi despre Te cunosc de undeva sezonul 20

Ilona şi Ristei, Emi şi Cuza, Connect-R şi SHIFT, Jo şi Liviu, Eliza şi Zarug, Barbara şi Bella, Alexia Ţalavutis şi Dima şi Paula şi Romică sunt cei pe care ruleta personajelor îi va trece prin tot felul de emoţii de-a lungul unui sezon cu energie la puterea #20.

Show-ul transformărilor totale şi totodată unul dintre cele mai longevive talent show-uri din România, Te cunosc de undeva!, revine la Antena 1 cu cel de-al 20-lea sezon, din 17 februarie, în fiecare sâmbătă, de la 20.00.

„Sezonul 20! Aproape că nu îmi vine să cred! Îmi amintesc şi acum emoţiile începutului acestui proiect frumos! Sunt foarte bucuroasă că fac parte din juriul unuia dintre cele mai longevive show-uri de televiziune de la noi! Revenim în această primăvară cu o mulţime de surprize, pe care abia aşteptăm să le împărtăşim cu cei din faţa micilor ecrane!”, a declarat Andreea Bălan, în vreme ce Mihai Petre a completat: „Când spui sezonul 20, nu mai e nevoie de nicio altă descriere suplimentară. Am fost foarte surprins plăcut de echipa pe care am găsit-o aici şi sunt onorat ca împreună să le aducem telespectatorilor un sezon-spectacol, cu foarte multe surprize. De la un platou nou-nouţ, la o nouă grafică, venim cu multe noutăţi pe care abia aştept să le descoperiţi!”, spuneau jurații înainte de începerea noului sezon.

Transforming show-ul le pregăteşte telespectatorilor un sezon cu energie la puterea 20 şi foarte multe surprize. 8 echipe de artişti au spus <Da> spectaculosului show al transformărilor şi vor putea fi urmăriţi pe Antena 1 şi AntenaPLAY.

Te cunosc de undeva! 24 februarie 2024. Alexia și Dima, transformare de excepție în Tesher și Jason Derulo. Cum sună „Ja... Te cunosc de undeva! 24 februarie 2024. Jo și Liviu Teodorescu, moment Bollywood de senzație în a doua gală. Cum s-au de...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x