Antena Căutare

Te cunosc de undeva! 26 noiembrie 2022. Rona Hartner și tatăl lui Connect-R, dialog savuros în culise. Ce s-a întâmplat la machiaj

Concurenții au dat, din nou, tot ce au avut mai bun într-o nouă ediție spectaculoasă, dar transformările nu ar fi fost atât de reușite fără ajutorul întregii echipe.

toti concurentii te cunosc de undeva sezonul 18 pe canapea Galerie
Concurenții s-au pregătit intens și pentru transformările spectaculoase din această ediție. | Antena 1

O nouă ediție, o nouă provocare pentru concurenții de la Te cunosc de undeva! sezonul 18. Cea de-a 12-a gală, difuzată pe 26 noiembrie 2002 a venit cu momente cu totul speciale pe scena transforming show-ului.

Ce s-a întâmplat în culise la Te cunosc de undeva! Rona Hartner, dezvăluiri despre întâlnirea cu Joe Cocker

Doar cuplurile din competiție știu cât de multă muncă a fost în spate și câtă disciplină pentru a face momente atât de spectaculoase. Pentru ca telespectatorii să se bucure de o seară plină de emoție, culoare și amuzament, concurenții au făcut multe sacrificii pentru a intra în pielea personajelor.

Mai mult, se pare că unii dintre ei au avut ocazia de a-i întâlni, în persoană, pe artiștii pe care îi interpretează. În timp ce se pregătea pentru transformarea în Joe Cocker din această seară, Rona Hartner a dezvăluit că ea chiar l-a cunoscut pe celebrul cântăreț de talie mondială.

„Joe Cocker...l-am cunoscut la Paris, am autograful lui. Am fost în culise cu el, la loja VIP și am băut împreună. Omul...genial. Foarte cumsecade”, a povestit concurenta Te cunosc de undeva în timp ce se afla în culie, la machiaj.

De asemenea, un moment emoționant a fost și cel în care tatăl lui Connect-R a venit să îl susțină în această ediție. Concurentul l-a invitat și în culise pentru a-i cunoaște colegii.

„E o mare diferență între lumea showbiz-ului de astăzi și lume showbiz-ului de altă dată. E fascinant tot ce văd aici și îmi place să petrec alături de ei, în special de Ștefan. Dânsa (n.r. Rona Hartner) e o artistă mai complexă în tot ceea ce face, are mai mult mai multă experiență.

„Nu vreți să veniți în juriu? Îmi dați și mie un 6”, l-a întrebat concurenta pe tatăl lui Connect-R.

„E v-aș da mai mult de 6”, a răspuns acesta.

„Noi ne tragem din marele maestru al muzicii românești, Fănică Luca. Mama este strănepoata lui Fănică Luca”, a mai dezvăluit bărbatul.

Tot ce trebuie să știi despre Te cunosc de undeva! sezonul 18, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

Provocări majore, transformări majore şi surprize majore sunt doar câteva dintre ingredientele #tcdu18, difuzat pe Antena 1 și exclusiv online pe AntenaPLAY, un sezon cât o petrecere imensă, care adună laolaltă toată muzica lumii, pe cea mai mare scenă.

8 cupluri de vedete, concurenţi unul şi unul, #NăscuţiPentruSpectacol, talentaţi şi dornici de distracţie vor intra în jocul transformărilor la Antena 1, în fiecare sâmbătă seară, de la ora 20:00.

La ceas aniversar, transforming show-ul vine și cu o serie de mofidicări, mai palpitante, atât pentru concureți cât și pentru telespectatori. În acest sezon, a fost introdus un bonus 100 de puncte,care poate aduce schimbări de clasament spectaculoase. Potrivit regulamentului, acesta poate fi acordat o singură dată pe sezon, de către fiecare membru al juriului.

O altă nouă regulă arată că la momentul extragerii următoarei melodii, un cuplu va putea primi doar un semn de întrebare pe led-urile din platou şi un sunet distorsionat, iar concurenții vor afla în cine trebuie să se transforme abia la prima repetiție.

Zarug, unul dintre cei mai îndrăgiți concurenți ai sezonului 17 al show-ului revine și el, de data aceasta, în calitate de host Te cunosc de undeva! After Party. Imediat după difuzarea fiecărei gale, Zarug îi invită pe telespectatori în culisele emisiunii, la Te cunosc de undeva! After Party, o serie de episoade exclusiv online, ce pot fi urmărite pe AntenaPLAY.

Te cunosc de undeva! 26 noiembrie 2022. Emi și Cuza au făcut spectacol cu transformarea în legendarul Elvis Presley... Te cunosc de undeva! 26 noiembrie 2022. Emilian și Wrs au câștigat au câștigat a 12-a ediție. Cum au reacționat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x