Antena Căutare

Te cunosc de undeva, 3 aprilie 2021. Emilia Popescu a câștigat a noua ediție a sezonului 16 „Te cunosc de undeva!”

În a noua ediție a sezonului al XVI-lea de la "Te cunosc de undeva!", Emilia Popescu se bucură nespus să o interpreteze pe Adele în această gala, fiind nerăbdătoare să urce pe scenă pentru un moment emoționant.

emilia popescu te cunosc de undeva Galerie
Te cunosc de undeva, 27 martie 2021. Emilia Popescu | antena 1

În gala Muzicii de Dragoste, Emilia Popescu a umplut inimile juraților de emoție cu transformarea ei în Adele și piesa sensibilă pe care a cântat-o. La repetiții, Emilia și-a intrat imediat în starea liniștită a lui Adele, fiind extrem de mândră că Ruli i-a dat acest personaj.

Deși era foarte mulțumită cu personajul ei, Emilia nu și-a imaginat că va câștiga, dar iată că a adunat punctajul cel mai mare, fiind prima în clasament.

“E ca o rugăciune, după părerea mea. Are starea de rugăciune”, spune Emilia, învățând cum să o interpreteze pe Adele la repetiții.

Citește și: Te cunosc de undeva, 27 martie 2021. Mirela Vaida a câștigat a opta ediție a sezonului 16 ”Te cunosc de undeva!”

“Emilia e un om solar, pozitiv, frumos, dar care are o lume foarte frumoasă înăuntru. Poate să joace liniștit ce are de făcut aici”, a mai adăugat Cristi Iacob la repetiții.

“Sunt cel mai în confort cu acest personaj de pâna de acum. Singura chestier complicate este să imiți accentele ei”, spunea Emilia la repetiții.

“Mă gândesc la fata mea și ei i-l dedic și vreau să iasă foarte frumos”, a mai spus concurenta.

Adele i-a adus Emiliei premiul cel mare astăzi, iar gala Muzicii de Dragoste se încheie, câștigătoarea fiind o piesă extrem de emoționantă.

"Să știi că noi toți ne-am ridicat în picioare nu pentru ai câștigat tu, ci pentru că nu au mai câștigat Liviu și Andrei", i-a transmis Adriana Trandafir Emiliei.

"Sunt copleșită de colegi că mi-au dat cele 5 puncte", spune Emilia.

Citește și: Te cunosc de undeva, 27 martie 2021. Emilia Popescu se transformă în Jennifer Connelly - "Sway", la Te cunosc de undeva!

Aceasta este prima gală a sezonului pe care Emilia o câștigă, deși nu se aștepta să ia premiul cu o piesă de dragoste.

Cum arată clasamentul ediției 9 a sezonului 16 de Te cunosc de undeva!

Emilia Popescu – 62 puncte

Pepe – 59 puncte

Radu Ștefan Bănică – 38 puncte

Ana și Raluka – 38 puncte

Adriana și Romică – 34 puncte

Mirela Vaida – 32 puncte

Liviu și Andrei – 32 puncte

Cristina Vasiu – 22 puncte

Sezonul 16 al emisiunii „Te cunosc de undeva” de la Antena 1

Printre surprizele noului sezon se numără şi proiectul online „Te cunosc de undeva! After Party”. Dorian Popa, fost concurent al transforming show-ului se alătură echipei şi îi invită pe telespectatori, în fiecare săptămână, după difuzarea galei pe TV, la „Te cunosc de undeva! After Party”.

Mai exact, un episod exclusiv online, ce va putea fi urmărit pe www.a1.ro, în care urmăritorii vor avea acces direct în culisele emisiunii, unde Dorian Popa se distrează alături de vedetele show-ului şi este pus pe glume şi provocări non stop!

Emisiunea „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 se vede în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1!

Urmărește integral ultima ediție: https://antenaplay.ro/te-cunosc-de-undeva. Vezi ce-ți place

Spune ce crezi despre transformările din fiecare ediție, chiar în timp ce o urmărești în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Hat 😊 Dacă vrei să intri în culisele show-ului, vezi cel mai nou episod de After Party, cu Dorian Popa: https://a1.ro/video/antena-1/te-cunosc-de-undeva-after-party/

Te cunosc de undeva, 3 aprilie 2021. Imagini din culise! Ce a dezvăluit Ana Baniciu, despre viața sentimentală...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x