Antena Căutare

Te cunosc de undeva, 20 martie 2021. Emilia Popescu, momentul emoționant, transformată în Margareta Pâslaru

În cea de-a 7 Gala a sezonului 16 Te cunosc de undeva, Emilia Popescu se transformă în Margareta Pâslaru și cântă piesa "Lasă-mi, toamnă, pomii verzi".

Emilia Popescu își adoră personajul Galerie
Emilia Popescu își adoră personajul

Emila Popescu a primit din partea Ruletei o sarcină extrem de grea. Aceasta trebuie să se transforme în una dintre cele mai mai doamne ale muzicii românești. Deși nu este o piesă dificilă, concurenta are extrem de multe emoții în ceea ce privește transformarea sa.

"Eu nu pot să fiu ca ea!", a mărturisit actrița.

Concurenta s-a pregătit intens și a repetat foarte mult alături de Ozana Barbancea, care i-a oferit cele mai bune sfaturi și a chidat-o spre un moment de-a dreptul spectaculos.

"Eu știu că piesa este foarte iubită de către Emilia Popescu. Eu știu că Emilia Popescu o iubește mult pe Margareta Pâslaru, dar pe cât este de ușoară, este o piesă foarte grea.", a adăugat Ozana Barbancea în culise.

Citește și: Te cunosc de undeva, 6 martie 2021. Radu Ștefan Bănică, o Rihanna veritabilă: „M-a uluit”

Emilia Popescu își adoră personajul, mai mult decât atât, a ținut neapărat să îi povestească lui Cristi Iacob despre cea în care trebuie să se transforme. Entuziasmul și fericirea sunt evidente pe chipul său, iar emoțiile se pot observa imediat.

Emilia Popescu, momentul care a trezit sentimente în rândul juraților

Concurenta a intrat pe scenă încrezătoare în momentul său, iar acest lucru s-a văzut din atitudinea sa. Acesta a primit o avalanșă de aplauze atunci când a început să cânte piesa Margaretei Pâslaru, semn că a impresionat pe toată lumea cu vocea sa spectaculoasă.

Emilia Popescu a transmis prin intermediul melodiei cele mai frumoase emoții și sentimente, pe care jurații le-au simțit imediat. Aceștia au fost extrem de atenți la transformarea actriței și au rămas cu gura căscată.

Aurelian Temișan și Cristi Iacob s-au ridicat de la masa juriului și au felicitat-o pentru evoluția sa și momentul spectaculos.

Citește și: Te cunosc de undeva, 6 martie 2021. Cristina Vasiu, show de excepție, transformată în Jason Derulo: „Fantastic!”

"Nu ai cum să o dezămăgești, ai fost un cadou pentru noi și pentru cei de acasă în primul rând. Un cadou liric. Am văzut un actor senzațional, făcând o reverență în fața unui mare cânăreț, atât pot să spun.", a mărturisit Cristi Iacob.

Andreea Bălan a fost încântată de tot ceea ce a făcut Emilia Popescu pe scenă și i-a mărturisit că a avut unul dintre cele mai bune momente de până acum.

Despre sezonul 16 al emisiunii „Te cunosc de undeva” de la Antena 1

Printre surprizele noului sezon se numără şi proiectul online „Te cunosc de undeva! After Party”. Dorian Popa, fost concurent al transforming show-ului se alătură echipei şi îi invită pe telespectatori, în fiecare săptămână, după difuzarea galei pe TV, la „Te cunosc de undeva! After Party”.

Mai exact, un episod exclusiv online, ce va putea fi urmărit pe www.a1.ro, în care urmăritorii vor avea acces direct în culisele emisiunii, unde Dorian Popa se distrează alături de vedetele show-ului şi este pus pe glume şi provocări non stop!

Emisiunea „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 se vede în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1!

Urmărește integral ultima ediție: https://antenaplay.ro/te-cunosc-de-undeva. Vezi ce-ți place

Spune ce crezi despre transformările din fiecare ediție, chiar în timp ce o urmărești în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Hâț 😊 Dacă vrei să intri în culisele show-ului, vezi cel mai nou episod de After Party, cu Dorian Popa: https://a1.ro/video/antena-1/te-cunosc-de-undeva-after-party/

Te cunosc de undeva, 20 martie 2021. Mirela Vaida, travesti de excepție în Brian Johnson, membrul trupei ACDC... Te cunosc de undeva, 20 martie 2021. Cristina Vasiu, show de proporții mari, transformată în Michael Jackson...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x