Căutare Live

Te cunosc de undeva! 28 mai 2022. Ilona Brezoianu și Florin Ristei, transformare magistrală în Cher - "If I Could Turn Back Time"

Ilona Brezoianu și Florin Ristei au interpretat Cher, cu celebra melodie If I Could Turn Back Time. Cum a arătat transformarea și cum s-au descurcat pe scena Te cunosc de Undeva!, în a cincea ediție a sezonului 17. Cei doi au întâmpinat dificultăți cu ținutele!

Ilona Brezoianu și Florin Ristei au interpretat Cher, cu celebra melodie If I Could Turn Back Time. Cum a arătat transformarea și cum s-au descurcat pe scena Te cunosc de Undeva!, în a cincea ediție a sezonului 17. Cei doi au întâmpinat dificultăți cu ținutele!

Antena 1/ Te cunosc de Undeva!

Ilona Brezoianu și Florin Ristei au avut de pus în scenă un moment greu, de eleganță și rafinament și le-a ieșit magistral!

Cei doi s-au completat excepțional, în ciuda emoțiilor avute și au cuprins sala cu energia mișcărilor, exact ca pe marile scene! O călătorie de zile mari a fost în această seară de 28 mai deschisă magistral de Ilona Brezoianu și Florin Ristei, tranformați în Cher - If I Could Turn Back Time.

Cu toate că au întâmpinat dificultăți din cauza ținutelor mult prea decupate, cei doi au reușit să treacă peste emoții și să transforme totul într-o seară spectaculoasă.

Ilona Brezoianu și Florin Ristei au interpretat Cher, cu celebra melodie If I Could Turn Back Time. Cum a arătat transformarea și cum s-au descurcat pe scena Te cunosc de Undeva!, în a cincea ediție a sezonului 17

Ne-au cucerit data trecută cu senzaționalii Ariana Grande și John Legend, în pielea personajelor Frumoasa și Bestia, iar de data acesta au reușit să facă același lucru și în plus cu mai multă energie și curaj.

Show-ul a fost complet: mișcare scenică, performanță vocală și carismă, iar ținutele excepționale au adus-o la propriu pe Cher în platoul transformărilor.

Cei doi sunt exact ca picăturile de apă și experiența pe scenă și-a spus cuvântul. Ilona Brezoianu înregistrează o performanță uluitoare și o evoluție care a uimit pe toată lumea. Cei doi au primit ropote de aplauze din partea celor prezenți în platou, dar și din partea juraților, care pur și simplu au fost uimiți de performanța făcută.

Jurizarea cuplului Ilona Brezoianu și Florin Ristei. Ce spune juriul despre prestația din 28 mai 2022 a celor doi

Aventura tranformărilor continuă în acestă seară la Antena 1, cu personaje pe măsura concurenților, muzică live și multă voie bună. Cea de-a cincea gală a celui de-al 17-lea sezon al show-ului Te cunosc de undeva! a fost spectaculoasă cu Ilona Brezoianu şi Florin Ristei pe scenă.

“Fantastic Ristei! Ai fost minunată Ilona! Ești de o frumsețe rară Ristei, ce echipă minunată avem! Eu pot să zic doar atât, unde este Cher este și rating”, a spus Aurelian Temișan.

“Sunteți foarte scumpi! Vocea lui Cher este o voce foarte bine impostată și dintre voi doi Ristei se aseamănă mai bine decât Ilona cu Cher. Ilona a demonstrat tehnică și a luat niște note omogen, este fantastic! În afară de faptul că este frumoasă și talentată, are și creier! Sunt foarte mulțumită de ceea ce am auzit, vă felicit, sunteți minunați! Bravo!”, a spus Ozana Barabancea.

“Chiar dacă nu au avut coregrafie, au avut mișcare scenică și au avut foarte mută energie. Tot ce s-a întâmplat a fost plin de energie! Ne-ați cucerit cu energia voastră! Ați fost 99% Cher și în mișcări și în atitudine”, a spus Andreea Bălan.

Sezonul 17 al emisiunii „Te cunosc de undeva!”, de la Antena 1, aduce surprize mari

Cel de-al 17-lea sezon Te cunosc de undeva! Aduce mari surprize telespectatorilor. Show-ul prezentat de Alina Pușcaș și Pepe și jurizat de Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan promite să fie unul spectaculos, cu multă voie bună și transformări fabuloase. Începând din acest sezon, Pepe se alătură spectaculosului joc al transformărilor, de data aceasta în calitate de prezentator, alături de Alina Puşcaş, pe scena spectaculosului joc al transformărilor.

Pentru prima oară în istoria acestui show, 8 cupluri de vedete, concurenţi unul şi unul, talentaţi şi dornici de distracţie vor intra în jocul transformărilor şi vor face spectacol, la Antena 1, în fiecare sâmbătă seara. Ilona Brezoianu şi Florin Ristei, Alexia Ţalavutis şi Dima Trofim, Jazzy Jo şi Zarug, Ana şi Monica Odagiu, Maria Buză şi Paula Chirilă, Anisia Gafton şi Ionuţ Rusu, Emi şi Cuza şi Carmen Chindriş şi Romică Ţociu vor performa pe scena Te cunosc de undeva! în cel de-al 17-lea sezon al show-ului.

Citește și: Crina Mardare este noul profesor de canto la Te cunosc de undeva! Ce dezvăluiri a făcut despre sezonul 17

Începând din acest sezon, actriţa Adriana Trandafir se va alătura echipei transforming show-ului, în calitate de profesor de actorie şi le va împărtăşi concurenţilor din secretele pe care ea a avut ocazia să le descopere de-a lungul timpului. Începând din acest sezon, juraţii Te cunosc de undeva! nu vor mai fi implicaţi în pregătirea momentelor, pentru ca surpriza în timpul performării pe scenă să fie una şi mai mare.

Mai mult, unul dintre cei mai cunoscuţi profesori de canto din România, Crina Mardare, se alătură show-ului Te cunosc de undeva!. Astfel, începând din acest sezon, artista le va fi alături celor opt cupluri de concurenţi la antrenamentele de canto şi le va împărtăşi din trucurile ei pentru ca transformările să fie cât mai apreciate atât de către juraţi.

Citește și: Adriana Trandafir este noul profesor de actorie la Te cunosc de undeva! Ce a dezvăluit

Care vor fi următoarele transformări pe care le-a pregătit ruleta personajelor pentru cele opt cupluri de concurenți, telespectatorii Antenei 1 vor afla în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, în cel de-al 17-lea sezon Te cunosc de undeva!, prezentat de Alina Pușcaș și Pepe.

Emisiunea „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 se vede în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1!

Urmărește integral ultima ediție: https://antenaplay.ro/te-cunosc-de-undeva. Vezi ce-ți place!

Spune ce crezi despre transformările din fiecare ediție, chiar în timp ce o urmărești în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/.

Surprizele continuă! Vă arătăm mai multe în cel mai nou extra show UNU la 1 – Te Cunosc de Undeva! disponibil pe AntenaPLAY.

Te cunosc de undeva! 28 mai 2022. Andreea Bălan și Alina Pușcaș fac furori în a cincea ediție a show-ului transformărilo... Te cunosc de undeva! 28 mai 2022. Zarug și Jazzy Jo au devenit Mirabela Dauer. Interpretarea extrem de emoționantă...
Ultimele știri
x