Căutare Live

Te cunosc de undeva, 3 aprilie 2021. Emilia Popescu, metamorfozată în Adele, ne cântă despre suferința din dragoste

În a noua ediție a sezonului al XVI-lea de la "Te cunosc de undeva!", Emilia Popescu se bucură nespus să o interpreteze pe Adele în această gala, fiind nerăbdătoare să urce pe scenă pentru un moment emoționant.

Te cunosc de undeva, 3 aprilie 2021. Emilia Popescu

antena 1

În gala Muzicii de Dragoste, Emilia Popescu a umplut inimile juraților de emoție cu transformarea ei în Adele și piesa sensibilă pe care a cântat-o. La repetiții, Emilia și-a intrat imediat în starea liniștită a lui Adele, fiind extrem de mândră că Ruli i-a dat acest personaj.

“E atât de sinceră…E atât de simplă și totuși atât de complexă această piesă. (…) Are o voce aparent nevinovată, dar când se înfoaie, deja este un vulcan în erupție”, îi spune Ozana Emiliei la repetiții.

“E ca o rugăciune, după părerea mea. Are starea de rugăciune”, spune Emilia, învățând cum să o interpreteze pe Adele la repetiții.

“Dar ea nu are artificii. N-are nimic artificial”, îi explică Cristi Iacob.

Momentul extrem de emoționant al Emiliei Popescu

“Emilia e un om solar, pozitiv, frumos, dar care are o lume foarte frumoasă înăuntru. Poate să joace liniștit ce are de făcut aici”, a mai adăugat Cristi Iacob la repetiții.

Citește și: Fiica Emiliei Popescu este acum o femeie superbă. Cum arată și cu ce se ocupă Maria Ștefănescu

“Sunt cel mai în confort cu acest personaj de pâna de acum. Singura chestier complicate este să imiți accentele ei”, spune Emilia la repetiții.

“Este un cântec simplu, firesc, dar tocmai noțiunea de firesc este o noțiune greu de realizat pentru că ea este foarte vulcanică și foarte puternică”, a mai completat Ozana Barabancea.

“Mă gândesc la fata mea și ei i-l dedic și vreau să iasă foarte frumos”, a adăugat Emilia Popescu.

Urcând pe scenă complet transformată, cu relaxare deosebită în voce, a transmis emoție, oprind timpul în loc cu acestă reprezentație.

Lumina aparte de pe scenă a subliniat și mai mult emoția momentului, iar pianul care a acompaniat-o a fost sublim, făcându-i pe jurați să aibă piele de găină.

Jurizarea momentului special al Emiliei Popescu

“Cred că este cea mai frumoasă destinație, să cântăm pentru copiii noștri, pentru cei care ne duc mai departe sufletul, talentul. Este o piesă foarte frumoasă și am rămas nemișcată, am uitat să mai respir. (…) Ai făcut voia personajului”, a spus Ozana Barabancea, după momentul Emiliei.

Citește și: Te cunosc de undeva, 27 martie 2021. Ana Baniciu și Raluka, sexy în postura lui Beyonce. Cele două au impresionat

“Deși Adele este o mare compozitoare și o mare cântăreață, această melodie ne dovedește încă o data (…) că ea poate fi cântată și de un actor care nu are calitățile vocale ale unui cântăreț. (…) A fost un moment absolut de vis”, spune Aurelian Temișan.

“Atunci când nu simt nevoia de balet în scenă e de bine. Bine înseamnă că momentul a fost suficient cu ceea ce ai făcut tu, faptul că ai cântat frumos pe un scaun”, spune Andreea Bălan.

“Tu nu ești cântăreață, dar ai compensat prin actorie. (…) A fost emoționant. Mă bucur că sunt actor când mă uit la tine”, a mai adăugat Cristi Iacob.

Sezonul 16 al emisiunii „Te cunosc de undeva” de la Antena 1

Printre surprizele noului sezon se numără şi proiectul online „Te cunosc de undeva! After Party”. Dorian Popa, fost concurent al transforming show-ului se alătură echipei şi îi invită pe telespectatori, în fiecare săptămână, după difuzarea galei pe TV, la „Te cunosc de undeva! After Party”.

Mai exact, un episod exclusiv online, ce va putea fi urmărit pe www.a1.ro, în care urmăritorii vor avea acces direct în culisele emisiunii, unde Dorian Popa se distrează alături de vedetele show-ului şi este pus pe glume şi provocări non stop!

Emisiunea „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 se vede în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1!

Urmărește integral ultima ediție: https://antenaplay.ro/te-cunosc-de-undeva. Vezi ce-ți place

Spune ce crezi despre transformările din fiecare ediție, chiar în timp ce o urmărești în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Hat 😊 Dacă vrei să intri în culisele show-ului, vezi cel mai nou episod de After Party, cu Dorian Popa: https://a1.ro/video/antena-1/te-cunosc-de-undeva-after-party/

Te cunosc de undeva, 3 aprilie 2021. Pepe, transformat în James Brown, face un spectacol ireproșabil, uimindu-i pe juraț... Te cunosc de undeva, 3 aprilie 2021. Mirela Vaida a adus energie pe scenă, transformată în P!nk...
Ce înseamnă ora 11:11 în numerologie. Semnificații și curiozități
Dacă vrei să afli ce înseamnă ora 11:11 în numerologie, trebuie să știi că astrele au un...
Horoscopul zilei de 5 octombrie 2022. Gemenii trebuie să trăiască fără regrete. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 5 octombrie 2022 spune că Gemenii sunt genul de persoane care nu se uită...
Ultimele știri
x