Antena Căutare

Te cunosc de undeva, 27 martie 2021. Ana Baniciu și Raluka, sexy în postura lui Beyonce. Cele două au impresionat

În a opta ediție a sezonului al XVI-lea de la "Te cunosc de undeva!", Ana Baniciu și Raluka s-au transformă în Beyonce și cântă piesa "Single Ladies".

Te cunosc de undeva, 27 martie 2021. Ana Baniciu și Raluka, sexy în postura lui Beyonce. Cele două au impresionat Galerie
Ana Baniciu și Raluka se transformă în Beyonce | Antena 1

Îmbracate în niște ținute extrem de sexi, cele două artiste fac spectacol cu formele la vedere. Siluetele lor de invidiat și ipostazele incendiare au pus pe jar imaginația telespectatorilor și i-au făcut pe colegi de platou să le copleșească cu vorbe frumoase și complimente.

Marea cântăreață internațională Beyonce le-a dat mari bătăi de cap celor două artiste. Piesa "Single Ladies" este un hit extrem de greu de interpetat, mai ales la calibrul artistei de peste Ocean.

Cea mai mare provocare este să facă o singură Beyonce, ele fiind două: "Practic ele sunt un singur corp pe care îl cheamă Raluka-Ana", spune Cristi Iacob. Sincronizarea este punctul cheiei, iar la repetiții li s-a spus că jurații vor urmări exact acest aspect.

Citește și: Te cunosc de undeva, 27 martie 2021. Cristina Vasiu se transformă în Lara Fabian - "Caruso", la Te cunosc de undeva!

Fetele știu că au una dintre cele mai dificile intereptări și se tem puțin de provocarea pe care Ruleta le-a dat-o: "Deci este cel mai greu lucru pe care îl avem de făcut. grea rău de tot, îți zic sincer", spune Raluka.

Ana Baniciu și Raluka fac furori pe scena transformărilor într-un body sexi: "Double Beyonce"

Raluka, în vârstă de 31 de ani, se laudă cu o formă fizică de invidiat și cu un talent remarcabil. Frumoasa artistă este apreciată pentru cariera sa impresionantă, dar și pentru aspectul lipsit de imperfecțiuni.

Ana Baniciu este una dintre cele mai iubite și apreciate artiste de la noi din țară, care a moștenit talentul, dar și dragostea pentru muzică de la tatăl său, marele maestru Mircea Baniciu. Artista s-a făcut cunoscută nu doar prin muzică, ci și prin fizicul său de invidiat pe care nu ratează să-l expună cu mândrie pe scena Te cunosc de undeva! ori de câte ori are ocazia.

Într-un decor desprins chiar din piesa marei artiste, Ana Baniciu și Raluka au reușit să facă un show excepțional cu prestația artistică pe care au avut-o.

Citește și: Te cunosc de undeva, 27 martie 2021. Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu se transformă în Joe Cocker și Tom Jones

"Am fost încântat de acest show al burlăcițelor. Mi se pare foarte grea misiunea din această seară pentru că este o piesă foarte grea. Sunteți minunate amândouă", a spus Aurelian Temișan

"Am pretenția de maxim potențial, pentru că asta înseamnă să fim profesioniști. În ceea ce vă privește, știu cât de mult munciți, știu cât de mult repetați, știu ce efort și ce implicare depuneți petru fiecare personaj în parte, de aceea nu pot să vă spun decât atât: am un mare respect pentru voi și de fiecare dată mă cucerți", a spus Ozana Barabancea.

"Mie mi se pare acet moment o reală performanță, dragile mele, pentru că este foarte greu să cânți ca Beyonce și să dansezi ca Beyonce. Chiar dacă nu a fost perfect, cred că a fost cel mai greu moment al vostru, de la Te cunosc de undeva!. Mie mia- plăcut foarte mult", a spus Andreea Bălan.

Spune ce crezi despre transformările din fiecare ediție, chiar în timp ce o urmărești în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Te cunosc de undeva, 27 martie 2021. Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, de nerecunoscut ca Joe Cocker și Tom Jones... Te cunosc de undeva, 27 martie 2021. Emilia Popescu se transformă în Jennifer Connelly - "Sway", la Te cunosc ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x