Antena Căutare

Te cunosc de undeva! 30 martie 2024. Emi și Cuza au câștigat gala. Ce jurat le-a oferit bonusul de 100 de puncte

Într-o seară plină de talent, Emi și Cuza au reușit să cucerească inimile juraților la gala deosebită de la "Te cunosc de undeva!" cu o transformare memorabilă în musicalul Chicago.

Te cunosc de undeva! 30 martie 2024. Emi și Cuza au câștigat gala. Ce jurat le-a oferit bonusul de 100 de puncte Galerie
Te cunosc de undeva! 30 martie 2024. Emi și Cuza au câștigat gala. Ce jurat le-a oferit bonsului de 100 de puncte | Antena 1

Cu o prestație plină de pasiune și energie, cei doi artiști au adus pe scenă atmosfera vibrantă a anilor '20 din Chicago, captivând publicul prin interpretarea lor autentică și plină de viață.

Emi și Cuza au câștigat gala din 30 martie 2024 la Te cunosc de undeva! Ozana Barabancea le-a oferit Bonusul de 100 de puncte

Cuza și Emi au reușit să se transforme complet în pielea personajelor din Chicago, aducând în prim-plan carismă, grandoare și o doză subtilă de mister. Cu o coregrafie impecabilă și o prezență scenică care a captivat privirile, cei doi au reușit să redea cu succes esența acestui clasic al teatrului muzical.

Cu toate acestea, momentul culminant al serii a fost când jurata Ozana Barabancea a oferit un bonus neașteptat de 100 de puncte celor doi artiști. Acest gest nu numai că a confirmat excelența prestației lor, dar i-a și consacrat drept câștigători ai serii. Cuza și Emi au fost copleșiți de emoție și recunoștință, iar publicul a răsplătit această performanță memorabilă cu aplauze puternice.

Așadar, prin pasiunea lor pentru artă și dedicarea lor față de perfecțiune, Emi și Cuza au reușit să transforme această seară într-o experiență de neuitat, demonstrând că talentul și munca asiduă sunt recunoscute întotdeauna și că visurile pot deveni realitate în fața unui public recunoscător.

Colegii de la canapea au considerat și ei că au fost cei mai buni și le-au oferit cele cinci puncte per echipă.

Tot ce trebuie să știi despre Te cunosc de undeva sezonul 20

Ilona şi Ristei, Emi şi Cuza, Connect-R şi SHIFT, Jo şi Liviu, Eliza şi Zarug, Barbara şi Bella, Alexia Ţalavutis şi Dima şi Paula şi Romică sunt cei pe care ruleta personajelor îi va trece prin tot felul de emoţii de-a lungul unui sezon cu energie la puterea #20.

Show-ul transformărilor totale şi totodată unul dintre cele mai longevive talent show-uri din România, Te cunosc de undeva!, revine la Antena 1 cu cel de-al 20-lea sezon, din 17 februarie, în fiecare sâmbătă, de la 20.00.

„Sezonul 20! Aproape că nu îmi vine să cred! Îmi amintesc şi acum emoţiile începutului acestui proiect frumos! Sunt foarte bucuroasă că fac parte din juriul unuia dintre cele mai longevive show-uri de televiziune de la noi! Revenim în această primăvară cu o mulţime de surprize, pe care abia aşteptăm să le împărtăşim cu cei din faţa micilor ecrane!”, a declarat Andreea Bălan, în vreme ce Mihai Petre a completat: „Când spui sezonul 20, nu mai e nevoie de nicio altă descriere suplimentară. Am fost foarte surprins plăcut de echipa pe care am găsit-o aici şi sunt onorat ca împreună să le aducem telespectatorilor un sezon-spectacol, cu foarte multe surprize. De la un platou nou-nouţ, la o nouă grafică, venim cu multe noutăţi pe care abia aştept să le descoperiţi!”, spuneau jurații înainte de începerea noului sezon.

Transforming show-ul le pregăteşte telespectatorilor un sezon cu energie la puterea 20 şi foarte multe surprize. 8 echipe de artişti au spus <Da> spectaculosului show al transformărilor şi vor putea fi urmăriţi pe Antena 1 şi AntenaPLAY.

Te cunosc de undeva! 30 martie 2024. Alexia și Dima s-au transformat în Cee Lo Green și au cântat piesa „Kung Fu Fightin... Cât de mult a crescut fiica Bellei Santiago. Adolescenta este copia fidelă a mamei sale și i-a moștenit talentul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x