Antena Căutare

Te cunosc de undeva! 30 martie 2024. Jo și Liviu Teodorescu s-au transformat în Meghan Trainor și au cântat piesa Made you look

Jo și Liviu Teodorescu au avut parte de o transformare inedită în Meghan Trainor la Te cunosc de undeva! sezonul 20, ediția din 30 martie 2024. Cât de bine s-au descurcat.

Te cunosc de undeva! 30 martie 2024. Jo și Liviu Teodorescu s-au transformat în Meghan Trainor și au cântat piesa Made you look Galerie
Te cunosc de undeva! 30 martie 2024. Jo și Liviu Teodorescu s-au transformat în Meghan Trainor și au cântat piesa Made you look | Antena 1

Jo și Liviu Teodorescu au reușit să impresioneze pe toată lumea cu o transformare inedită în Meghan Trainor la Te cunosc de undeva! sezonul 20, 30 martie 2024.

Cum s-au descurcat Jo și Liviu Teodorescu în rolul lui Meghan Trainor la Te cunosc de undeva! sezonul 20. Ce au cântat

Jo și Liviu au reușit să creeze un moment inedit pe scena emisiunii cu o transformare greu de egalat în Meghan Trainor, cu piesa „Made you look”. Iată că și jurații au fost foarte surprinși de rezultat și au ținut să-i felicite pe aceștia.

Cât de bine le-a ieșit din punctul de vedere al juraților:

Jurizare Jo și Liviu la Te cunosc de undeva! sezonul 20, 30 martie 2024

„Ce aglomerație de detalii la voi! Vreau să măsurăm cine vorbește mai mult. Foarte repzentative detaliile Un mare minus, nu am timp să mă uit la balet. Am văzut mișcarea de împins capul. Ai bifat”, spune Mihai Petre.

„Nu v-a fost ușor, mai ales ție, Liviu. Ați cântat pe voce de cap. A fost o piesă grea”, spune Ozana Barabancea.

„Piesa vorbește de operații. Meghan a avut o depresie. Trebuie să avem grijă să arătăm bine, dar frumusețea reală vine din interior.”, spune Cristi Iacob.

„Fascinantă armonizarea. Coregrafic vorbind a fost bine. A arătat foarte bine. Mi se pare fascinant. V-ați sincornizat foarte bine. Un moment colorat”, spune Andreea Bălan.

„Foarte dulce! M-am îmbătat la ochi de a vă vedea pe scenă!”, spune Aurelian Temișan.

Tot ce trebuie să știi despre Te cunosc de undeva sezonul 20

Ilona şi Ristei, Emi şi Cuza, Connect-R şi SHIFT, Jo şi Liviu, Eliza şi Zarug, Barbara şi Bella, Alexia Ţalavutis şi Dima şi Paula şi Romică sunt cei pe care ruleta personajelor îi va trece prin tot felul de emoţii de-a lungul unui sezon cu energie la puterea #20.

Show-ul transformărilor totale şi totodată unul dintre cele mai longevive talent show-uri din România, Te cunosc de undeva!, revine la Antena 1 cu cel de-al 20-lea sezon, din 17 februarie, în fiecare sâmbătă, de la 20.00.

„Sezonul 20! Aproape că nu îmi vine să cred! Îmi amintesc şi acum emoţiile începutului acestui proiect frumos! Sunt foarte bucuroasă că fac parte din juriul unuia dintre cele mai longevive show-uri de televiziune de la noi! Revenim în această primăvară cu o mulţime de surprize, pe care abia aşteptăm să le împărtăşim cu cei din faţa micilor ecrane!”, a declarat Andreea Bălan, în vreme ce Mihai Petre a completat: „Când spui sezonul 20, nu mai e nevoie de nicio altă descriere suplimentară. Am fost foarte surprins plăcut de echipa pe care am găsit-o aici şi sunt onorat ca împreună să le aducem telespectatorilor un sezon-spectacol, cu foarte multe surprize. De la un platou nou-nouţ, la o nouă grafică, venim cu multe noutăţi pe care abia aştept să le descoperiţi!”, spuneau jurații înainte de începerea noului sezon.

Transforming show-ul le pregăteşte telespectatorilor un sezon cu energie la puterea 20 şi foarte multe surprize. 8 echipe de artişti au spus <Da> spectaculosului show al transformărilor şi vor putea fi urmăriţi pe Antena 1 şi AntenaPLAY.

Te cunosc de undeva! 30 martie 2024. Andreea Bălan și Alina Pușcaș au strălucit în această gală! Cât de bine au arătat... Te cunosc de undeva! 30 martie 2024. Paula și Romică au creat un moment musical din Grease pe scenă, transformați în Joh...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x