Căutare Live

Te cunosc de undeva! 7 mai 2022. Zarug și Jazzy Jo au devenit Nicolae Guță și Sorina. Cum sună piesa "Tuche" interpretată de ei

Zarug și Jazzy Jo s-au transformat în a doua ediție a sezonului 17 Te cunosc de Undeva! În Nicolae Guță și Sorina . Cum au cântat cei doi piesa Tuche, tuche și cât de mult au intrat în pielea celor doi artiști.

Zarug și Jazzy Jo s-au transformat în a doua ediție a sezonului 17 Te cunosc de Undeva! În Nicolae Guță și Sorina . Cum au cântat cei doi piesa Tuche, tuche și cât de mult au intrat în pielea celor doi artiști.

Antena 1/ Te cunosc de Undeva!

Zarug și Jazzy Jo sunt doi artiști care fac un cuplu excepțional pe scena Te cunosc de Undeva! Carisma și talentul sunt în din plin pentru cei doi și nu le rămâne decât să le exploateze la maximum pentru a impresionat juriul și telespectatorii.

Intrarea pe scenă a fost primul moment care a adus zâmbetul pe buze juraților, care au fost uimiți de apariția lor. Jazzy Jo este Sorina, fosta soție a lui Nicolae Guță, iar cântărețul de manele este Zarug, ce are parcă lipit pe chip zâmbetul acestuia.

Zarug și Jazzy Jo au devenit Nicolae Guță și Sorina în a doua ediție a sezonului 17 Te cunosc de Undeva! Cum au cântat cei doi

De data aceasta nu a mai fost vorba de un travesti, ci de asumarea rolurilor. Cei doi au interpretat unu-la-unu melodia și au intrat în pielea personajelor extrem de bine.

Cuplul este magnetic pe scenă și transmite atât de multă energie că acaparează sala, fapt recunoscut chiar de jurați.

Mișcarea scenică i-a trimis pe toți cu gândul la celebrul videoclip în care artiștii Nicolae Guță și Sorina își cântă piesa.

Citește și: Te Cunosc de Undeva! 30 aprilie 2022. Jazzy Jo şi Zarug au devenit Montserrat Caballé și Freddie Mercury în prima ediție

Jurizarea cuplului Zarug și Jazzy Jo. Ce părere au jurații despre momentul lor din 7 aprilie 2022

Momentul a fost unul savuros, lucru care a putut fi văzut tocmai din reacțiile juraților, dar și a colegilor de platou. Atât Aurelian Temișan, Cristi Iacob și Ozana Barabancea au remarcat faptul că cei doi artiști au o plăcere incredibilă de a fi pe scenă, lucru care ridică foarte mult atmosfera.

Mai mult, specialiștii au remarcat dezinvoltura și lipsa de emoții de care dă dovadă Zarug atunci când pășește pe scenă, în ciuda faptului că nu este muzician, lucru apreciat la maximum.

“Ție îți place atât de mult să cânți, Ioana! Când intri în cântec ești acolo, iar tu Zarug pur și simplu te joci și ei lucrurile foarte ușor. De fapt este exact ce are domnul Nicolae Guță în această referință, un dezinteres interesat, ca să zic așa.”, a spus Cristi Iacob.

“M-au inspirat colegii noștri din această seară și am scris ceva: Perseverența bate talentul, talentul bate stângăcia, dar asumarea stângăciei este deliciul performanței! Aplaudați-mă! Mi-a plăcut foarte mult amândoi. Bravo!”, a spus Ozana Barabancea.

“Zarug transmiți o plăcere de a sta pe scenă incredibilă”, a spus Aurelian Temișan.

“Mi s-a mai spuse că pare că nu am emoții, dar în interior sunt la limita colapsului”, mărturisește Zarug.

Sezonul 17 al emisiunii „Te cunosc de undeva!”, de la Antena 1, aduce surprize mari

Cel de-al 17-lea sezon Te cunosc de undeva! Aduce mari surprize telespectatorilor. Show-ul prezentat de Alina Pușcaș și Pepe și jurizat de Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan promite să fie unul spectaculos, cu multă voie bună și transformări fabuloase. Începând din acest sezon, Pepe se alătură spectaculosului joc al transformărilor, de data aceasta în calitate de prezentator, alături de Alina Puşcaş, pe scena spectaculosului joc al transformărilor.

Pentru prima oară în istoria acestui show, 8 cupluri de vedete, concurenţi unul şi unul, talentaţi şi dornici de distracţie vor intra în jocul transformărilor şi vor face spectacol, la Antena 1, în fiecare sâmbătă seara. Ilona Brezoianu şi Florin Ristei, Alexia Ţalavutis şi Dima Trofim, Jazzy Jo şi Zarug, Ana şi Monica Odagiu, Maria Buză şi Paula Chirilă, Anisia Gafton şi Ionuţ Rusu, Emi şi Cuza şi Carmen Chindriş şi Romică Ţociu vor performa pe scena Te cunosc de undeva! în cel de-al 17-lea sezon al show-ului.

Citește și: Crina Mardare este noul profesor de canto la Te cunosc de undeva! Ce dezvăluiri a făcut despre sezonul 17

Începând din acest sezon, actriţa Adriana Trandafir se va alătura echipei transforming show-ului, în calitate de profesor de actorie şi le va împărtăşi concurenţilor din secretele pe care ea a avut ocazia să le descopere de-a lungul timpului. Începând din acest sezon, juraţii Te cunosc de undeva! nu vor mai fi implicaţi în pregătirea momentelor, pentru ca surpriza în timpul performării pe scenă să fie una şi mai mare.

Mai mult, unul dintre cei mai cunoscuţi profesori de canto din România, Crina Mardare, se alătură show-ului Te cunosc de undeva!. Astfel, începând din acest sezon, artista le va fi alături celor opt cupluri de concurenţi la antrenamentele de canto şi le va împărtăşi din trucurile ei pentru ca transformările să fie cât mai apreciate atât de către juraţi.

Citește și: Adriana Trandafir este noul profesor de actorie la Te cunosc de undeva! Ce a dezvăluit

Care vor fi următoarele transformări pe care le-a pregătit ruleta personajelor pentru cele opt cupluri de concurenți, telespectatorii Antenei 1 vor afla în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, în cel de-al 17-lea sezon Te cunosc de undeva!, prezentat de Alina Pușcaș și Pepe.

Emisiunea „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 se vede în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1!

Urmărește integral ultima ediție: https://antenaplay.ro/te-cunosc-de-undeva. Vezi ce-ți place!

Spune ce crezi despre transformările din fiecare ediție, chiar în timp ce o urmărești în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Te cunosc de undeva! 7 mai 2022. Ilona Brezoianu şi Florin Ristei cântă P!nk & Sam Smith – Stay with me. Interpretar... Te cunosc de undeva! 7 mai 2022. Emi şi Cuza, transformare magistrală! Cum arată interpretarea trupei Rednex - Cotton Ey...
Ultimele știri
x