Antena Căutare

Te cunosc de undeva, 8 mai 2021. Pepe câștigă a XIV-a ediție a sezonului 16

În ediția XIV a sezonului al XVI-lea de la "Te cunosc de undeva!", Pepe a impresionat cu transformarea lui în Aurelian Andreescu și cu interpretarea piesei "Oameni".

Pepe cu cecul in mana, vorbeste la microfon, iar pe langa el se află Alina Pușcș și Cosmin Seleși Galerie
În ediția XIV a sezonului al XVI-lea de la "Te cunosc de undeva!", Pepe a impresionat cu transformarea lui în Aurelian Andreescu | Antena 1

În ediția XIV, concurenții au dat tot ce au putut pe scenă și s-au întrecut în transformări, însă Pepe a fost cel care i-a uluit pe jurați cu momentul său. Artistul a urcat pe scenă încrezător în forțelele proprii și a reușit să lase pe toată lumea cu gura căscată.

Piesa "Oameni" a reușit să emoționeze publicul, dar și jurații. Momentul lui Pepe fiind unul de-a dreptul spectaculos și plin de emoție. Se pare că interpretarea lui Aurelian Andreescu i-a adus noroc în această Gală a Nemuritorilor.

Citește și: Pepe este câștigătorul „Te cunosc de undeva” din 13 martie 2021

Concurentul a reușit să câștige mai multe ediții de-al lungul noului sezon "Te cunosc de undeva!", însă tranformarea din aceasta seară s-a numărat printre cele mai bune transformări ale sale, iar momentul său a fost apreciat și a primit o avalanșă de aplauze.

Cum arată clasamentul ediției XIV a sezonului 16 de "Te cunosc de undeva!"

Cosmin Seleși a fost cel care a anunțat câștigătorul Galei Nemuritorilor, iar Pepe a fost extrem de surprins și entuziasmat atunci când și-a auzit numele. Artistul nu s-a așteptat nici măcar o secundă să iasă el câștigător.

"De unde, mă? Cum am căștigat, la un punct diferență sau cum? Mulțumesc mult, e o onoare! Vreau să dedic acest premiu omenilor frumoși din acest proiect, precum: concurenților, juraților, The Colours, vouă, telespectatorilor și întregii echipe", a spus Pepe, vizibil emoționat și mândru de performanța sa.

Citește și: Radu Ștefan Bănică este câștigătorul „Te cunosc de undeva” din 6 februarie 2021

Pepe a câștigat gala cu numărul XIV cu 48 de puncte, lucru de care este foarte mândru. Pe locul doi s-a aflat Emilia Popescu cu 46 de puncte, pe locul trei în clasament este Radu Ștefan Bănică cu 45 de puncte. Mirela Vaida a primit 42 de puncte, iar Adriana Trandafir și Romică Țociu 40 de puncte. Pe locul șase sunt Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, care au obținut 40 de puncte. Cristina Vasiu a reușit să strângă 33 de puncte, iar pe ultimul loc au fost Ana Baniciu și Raluka cu 23 de puncte.

Despre sezonul 16 al emisiunii „Te cunosc de undeva” de la Antena 1

Printre surprizele noului sezon se numără şi proiectul online „Te cunosc de undeva! After Party”. Dorian Popa, fost concurent al transforming show-ului se alătură echipei şi îi invită pe telespectatori, în fiecare săptămână, după difuzarea galei pe TV, la „Te cunosc de undeva! After Party”.

Mai exact, un episod exclusiv online, ce va putea fi urmărit pe www.a1.ro, în care urmăritorii vor avea acces direct în culisele emisiunii, unde Dorian Popa se distrează alături de vedetele show-ului şi este pus pe glume şi provocări non stop!

Emisiunea „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 se vede în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1!

Spune ce crezi despre transformările din fiecare ediție, chiar în timp ce o urmărești în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Urmărește integral ultima ediție: https://antenaplay.ro/te-cunosc-de-undeva. Vezi ce-ți place

Hâț 😊 Dacă vrei să intri în culisele show-ului, vezi cel mai nou episod de After Party, cu Dorian Popa: https://a1.ro/video/antena-1/te-cunosc-de-undeva-after-party/

Te cunosc de undeva, 8 mai 2021. Imagini din culise! Motivul pentru care Ana Baniciu și-a sunat tatăl... Te cunosc de undeva, 8 mai 2021. Cine sunt finaliștii sezonului 16...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x