Antena Căutare

Pepe este câștigătorul „Te cunosc de undeva” din 13 martie 2021

În gala cu numărul 6 din sezonul 16 al emisiunii transformărilor Te cunosc de undeva, câștigătorul este Pepe, transformat în Motanul Dănilă.

pepe te cunosc de undeva Galerie
Pepe este câștigătorul „Te cunosc de undeva” din 13 martie 2021 | antena 1

În această seară, în care ne-am bucurat cu toții de gala Muzică din filme, câștigătorul este Pepe, cu un fragment din filmul Veronica, adunând 54 de puncte.

Reacția lui Pepe după ce a aflat că a câștigat

Fiind încă în rolul său de Motanul Dănilă, Pepe s-a bucurat enorm să câștige și l-a dedicate personajului pe care l-a interpretat, dar a mai venit cu o completare.

“Acest premiu vreau să-l dedic fetițelot mele pentru că s-au bucurat foarte mult când mi-a picat acest persoaj și Dem Rădulescu (…) merită tot respectul și am o mare onoare pentru că am putut interpreta acest rol”, spune concurentul.

Citește și: Te cunosc de undeva, 6 martie 2021. Imagini din culise! Schimb de replici între Mirela Vaida și Pepe: „Nu despre asta e vorba!”

Cum arată clasamentul ediției 6 a sezonului 16 de Te cunosc de undeva!

În gala Muzică din filme, concurenții s-au întrecut pe ei înșiși, cu interpretări de excepție. Așadar în gala cu numărul 6 a sezonului 16 de Te cunosc de undeva! Adriana Trandafir și Romică Țociu au interpretat un fragment din Mary Poppins, Pepe a fost Motanul Dănilă din filmul Veronica, Liviu și Andrei i-au interpretat pe Dana și Mihai din Liceeni, Mirela Vaida a adus pe scenă un fragment din Les Miserables, Cristina Vasiu s-a transformat în Christina Aguilera, Emilia Popescu a făcut show costumată în Sophia Loren, Radu Ștefan Bănică a fost o Kate Hudson sexy, iar Ana Baniciu și Raluka au redat un fragment din filmul Grease.

Citește și: Ana Baniciu și Raluka sunt câștigătoarele „Te cunosc de undeva” din 6 martie 2021

Pepe a câștigat gala cu numărul 6 cu 54 de puncte. Următorii în clasament au fost Adriana și Romică, cu 52 de puncte. Pe locul 3 se află Ana și Raluka cu 40 de puncte, pe locul 4 a ajuns Cristina Vasiu, cu 37 de puncte, la egalitate cu Liviu și Andrei. Mirela Vaida a obținut 35 de puncte, iar Emilia Popescu a acumulat 31 de puncte, fiind la egalitate cu Radu Ștefan Bănică.

Despre sezonul 16 al emisiunii „Te cunosc de undeva” de la Antena 1

Printre surprizele noului sezon se numără şi proiectul online „Te cunosc de undeva! After Party”. Dorian Popa, fost concurent al transforming show-ului se alătură echipei şi îi invită pe telespectatori, în fiecare săptămână, după difuzarea galei pe TV, la „Te cunosc de undeva! After Party”.

Mai exact, un episod exclusiv online, ce va putea fi urmărit pe www.a1.ro, în care urmăritorii vor avea acces direct în culisele emisiunii, unde Dorian Popa se distrează alături de vedetele show-ului şi este pus pe glume şi provocări non stop!

Emisiunea „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 se vede în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1!

Urmărește integral ultima ediție: https://antenaplay.ro/te-cunosc-de-undeva. Vezi ce-ți place

Spune ce crezi despre transformările din fiecare ediție, chiar în timp ce o urmărești în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Hat 😊 Dacă vrei să intri în culisele show-ului, vezi cel mai nou episod de After Party, cu Dorian Popa: https://a1.ro/video/antena-1/te-cunosc-de-undeva-after-party/

Te cunosc de undeva, 13 martie 2021. Imagini din culise! Cum s-au pregătit vedetele pentru a intra în pielea personajelo...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
Ultimele știri
x